HTML

Terrormédia

"Van az igazság, meg van a magasabb értelmű igazság. Van a kevesek igazsága, és van a többség igazsága. Van igazság a szerencsejátékban, és van igazság Marx Tőkéjében vagy Hitler Mein Kampfjában is. Mindenben van igazság, kivéve a tömegtájékoztatást. " Albert Kamu

Nyilatkozat:

Az oldalon található történetek és személyek a képzelet szüleményei (azok is, amik valós személyeken vagy eseményeken alapulnak).

Címkék

Misi

Neve: szolgálj és ne láss bért.
Neve: adj pénzt és ne tudd mért.
Neve: halj meg más javáért.
Neve szégyen, neve átok:
Ezzé lett magyar hazátok.

Új tengeralattjárókat vásárolt Magyarország

2007.10.10. 22:31 :: Lichtenstein

Dr. Szekeres Imre honvédelmi miniszter szerdán bejelentette, hogy Magyarország új Kóka I és Kóka II típusú tengeralattjárókat vásárolt hadereje megnövelése érdekében. A négy új tengeralattjáró a műszaki ellenőrzések után állhat hadrendbe.

A sajtótájékoztatón a miniszter kifejtette, hogy Magyarország NATO tagsága és a nemzetközi helyzet fokozódása tette szükségessé a beszerzést. A tengeralattjárók darabja 150 milliárd forint volt, de fel vannak szerelve a legmodernebb technológával, például vizitdíjautomaták is találhatóak a gyengélkedőkben. Szekeres kifejtette, hogy nem tartja összeférhetetlennek, hogy a gépeket Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter volt cége szállítja, ugyanis szabályos versenytárgyalás során választották ki a céget, a legjobb ajánlat nyert. Szekeres kijelentette, hogy ez egy hatalmas befektetés az ország számára, ugyanis a globális felmelegedés folytán nemsokára megnő a tengerek és óceánok nagysága. "Lehet hogy Magyarországnak is újra saját tengerpartja lesz. Akkor majd nagyon megnő a tengeralattjárók ára." - jelentette ki szokásos furcsa mosolyával az optimista honvédelmi miniszter - "Szerencsére mi időben vásároltuk meg a sajátjainkat. A tengerek megérkezéséig a honvédség új büszkeségei az Alföldön teljesítenek szolgálatot." - mondta befelyezésül, és a biztonsági emberek gyűrűjében távozott. Tudósítónk szerette volan megtudni, hogy a sajtó mikor tekintheti meg az új tengeralattjárókat, de Szekeres elzárkózott a válaszadástól. Szíjjártó Péter a Fidesz szóvivője az esettel kapcsolatban kifejtette, hogy pártja pazarlásnak tartja a megrendelést, Magyarországnak sokkal inkább Csányi típusú atomjégtörőkre lenne szüksége, mivel a Kárpát-medencében bármikor beköszönthet egy nukleáris tél. "A polgári kormány meg is rendelte a jégtörőket 2002-ben, de a felelőtlen Medgyessy kormány első intézkedései közt állíttatta le a szállításokat. Így Magyarországnak csak egyetlen atomjégtörője van a salgótarjáni szárazdokkban." - mondta Szíjjártó. A szóvivő kijelentette, hogy a Fidesz elnökség teljes egyetértésben határozta el, hogy minden demokratikus eszközzel szembeszáll a tengeralattjáró megrendelésekkel, és pár hónap múlva aláírásgyűjtésbe is kezdenek.

6 komment

Címkék: politika kóka kormány pénz fegyver csányi tengeralattjáró

A bejegyzés trackback címe:

https://terrormedia.blog.hu/api/trackback/id/tr46192853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

:o) 2007.10.11. 09:19:48

:o)

(A kispártokat kihagytad.)

egyiketsem · http://egyiketsem.blog.hu 2007.10.11. 09:41:28

:D

Dávid Ibolya felszólította a Fideszt hogy hagyjon fel a félelemkeltés politikájával. "Minden egészséges gondolkodású magyar embernek el kell ítélnie az ilyesfajta riogatást, a nukleáris tél rémének politikai célokra való felhasználását." - mondta az MDF elnökasszonya, miközben megtekintette a készülő Kóka II-t a salgótarjáni szárazdokkban.

"Orbán Viktor vonja vissza azon kijelentését, miszerint a vizitdíjautomata telepítése a tengeralattjáróra teljes mértékben a magyar kormányba mélyen beágyazódott korrupciót mutatja, kérjen bocsánatot a magyar néptől, ellenkező esetben bepereljük" - mondta Bajnai Gordon, távoztában Kóka Jánostól, a vizitdíjautomatagyártás távol-keletre telepítéséről szóló megbeszélésről.

Törppapa 2007.10.20. 10:08:11

Mivel egy magával bírni képtelen hörcsög Aprajafalvából kisebb méretű tengerszemet varázsolt, minket is érdekelne ez a felettébb kedvező megoldás! Az EU-tól kapott pénzek nagy részét már úgyis el...tuk, ezért mindenképpen szeretnénk végre "kint lenni a vízből"! Egy nukleáris tél bekövetkeztekor pl. bele lehetne menekülni! Az általam irányított törpepárt pont elférne benne, meg aztán hozzá vagyunk szokva, hogy körülöttünk mindig fagyos a levegő, bár egyre több tagtársunkat látom melegedni! Sebaj,Törpe népünk győzni fog!

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2007.11.30. 23:14:51

Ez az egyik legjobb blog, amit az utóbbi idöben olvastam. Derü és jókedv árad a blogíró virtuális tollából. Képes megnevettetni, és nem csak úgy kínomban vigyorgok, hogy, he-he, hanem egészséges mélyröl jövö kacajra fakaszt ez a savanyú-édes szatírikus egészséges humanista humor.
süti beállítások módosítása