HTML

Terrormédia

"Van az igazság, meg van a magasabb értelmű igazság. Van a kevesek igazsága, és van a többség igazsága. Van igazság a szerencsejátékban, és van igazság Marx Tőkéjében vagy Hitler Mein Kampfjában is. Mindenben van igazság, kivéve a tömegtájékoztatást. " Albert Kamu

Nyilatkozat:

Az oldalon található történetek és személyek a képzelet szüleményei (azok is, amik valós személyeken vagy eseményeken alapulnak).

Címkék

Misi

Neve: szolgálj és ne láss bért.
Neve: adj pénzt és ne tudd mért.
Neve: halj meg más javáért.
Neve szégyen, neve átok:
Ezzé lett magyar hazátok.

Horn Gyulának testen kívüli élménye volt

2007.10.11. 22:00 :: Lichtenstein

Horn Gyula, Gyufa bácsi, ahogy közeli harcostársai ismerik, csütörtök reggel néhány percre a klinikai halál állapotába került, mert leállt a szíve. - jelentette a Magyar Távirati Iroda. Az idős politikus szerencsére épp a Kútvölgyi kórházban lábadozott tüdőgyulladásából, így az orvosok hamar újra tudták éleszteni.

A mindig is ateista irányultságú egykori miniszterelnök csodás dolgokról számolt be orvosainak és a szobáját örző párttársainak is. "Miután elvesztettem az eszméletemet egyszer csak úgy éreztem, hogy elhagyom a saját testem, és a szoba tetején lebegve láttam saját magamat az ágyon feküdni. Ebben persze semmi furcsát nem találtam, reggel nyolc óra lévén már jópárszor meghúztam a kis lapost."- kezdte történetét Horn Gyula, miután az esettel kapcsolatban felkerestük. - "Az igazi meglepetés ezután következett. Egy érces orosz hang felszólított, hogy menjek egy fényes kapu felé. Nagyon ismerős hang volt, nem is gondoltam volna, hogy a Jóisten oroszul fog a Mennyek Országába invitálni. Igazán szerencse, hogy perfekt orosz vagyok. Tehát beléptem a fényes kapun, és rögtön a túlvilágon találtam magam. Szétnéztem, és láttam, hogy a túlvilágon is házak vannak mindenfelé, sőt én magam is egy nagyobb épület lapos tetején tartózkodtam. Mögöttem ott volt a lépcsőház ajtaja, ahonnan be lehetett látni a kórházi szobába, láttam, ahogy az orvosok próbáltak újraéleszteni. Úgy tűnik a Mennyországban valamiképp sikerült megvalósítani a kommunizmust, ugyanis a szemközti házak egyikén megpillantottam egy nagy vörös csillagot. Sőt, magának a Jóistennek, aki ott állt pár lépésre velem szemben és a tető széle fele mutogatott, szóval neki ugyancsak egy vörös csillag volt a szőrmesapkáján. Nem volt időm eltűnődni, hogy a Jóisten vajon miért hord szőrmesapkát egy ilyen kellemes őszi időben, ugyanis még mindig a tető széle fele mutogatva felszólított, hogy menjek és csináljak már valamit. Rögtön megértettem mit akar, mihelyst lenéztem a ház tetejéről. Az utcán apró, lódenkabátos ördögök lövöldöztek, úgy tűnt az épületét akarják elfoglalni. Hirtelen rájöttem, hogy az épület biztosan valamiféle központja lehet a Mennyországnak, a Sátán pedig be akarja venni, hogy megdöntse a Jóisten uralmát. Nosza, ennyi kellet csak nekem, felkaptam a mellettem lévő géppisztolyt és beleküldtem egy sorozatot a kisördögök tömegébe. Nem számíthattak rá, nagyon megzavarodtak tőle. Ezt kihasználva újabb sorozatokat adtam le. Könnyű volt, mint éles pengével búzát kaszálni. Hamar szétkergettem őket. A Jóisten nagyon megörült, nevetve gratulált, és rázta a kezem. Kellemes hangulatban váltunk el, én ugyanis visszamentem az ajtón, és nem sokkal később magamhoz is tértem a kórházi szobámban. Azt gondolom azért történt mindez, mert szükség volt rám odaátt." - fejezte be történetét Horn Gyula. Arra a kérdésre, hogy melyik vallást kívánja felvenni, most, hogy megbizonyosodott Isten létezéséről, még nem tudott válaszolni az idős politikus.

24 komment

Címkék: politika halál vallás kórház horn túlvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://terrormedia.blog.hu/api/trackback/id/tr59193137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cs242 2007.10.12. 08:06:18

Nagyon jóóóóóóó!!!!

hazaffy · http://mondjonle.blog.hu 2007.10.12. 11:58:10

Gyanús nekem ez a sztori, egyszer se olvastam, hogy "EGYET AZÉR' HAGY MONGYAK"...

Mindenesetre a KDNP akármikor jól jár Gyufával!

Lalolib · http://lalo.blog.hu 2007.10.12. 13:03:08

Groteszk, bizarr, kellemes olvasmány. Egy kicsit talán rokonlelkek vagyunk. Nehéz megfogalmazni, hiszen nem szeretném ha félreértenéd, de ahogy olvastam az írásod szinte azt hittem, saját jegyzetemet olvasom.

Niklász · http://univerzum.blog.hu 2007.10.12. 15:32:15

Az elején majdnem komolyan vettem... De ez LOL volt

Prophet 2007.10.12. 18:21:53

Igen... egy ideig azt hittem hogy igaz:D

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2007.10.13. 04:17:21

Ügyes. Tetszik. Csak egy észrevétel: Miniszterelnök úr nem laposból, hanem bögréből issza a vodkát. vö. Cölöpök.

feketefene · http://feketefene.wordpress.com 2007.10.13. 12:48:46

na ez jólesett!

a pokoljárására is kiváncsi lennék... csak lehet onnan nem térne haza, hogy felvilágosítson minket...

Baromarc 2007.10.13. 13:17:42

Ennek a fajta embertípusnak semmi köze a pokoljátáshoz,mert másoknak mutatta meg a poklot,úgyhogy end of story.

Baromarc 2007.10.13. 13:19:18

Hogy számoltok el a nagyapáitokkal,köcsögök?

ChGeri 2007.10.13. 14:52:47

"Maár elnézést...!"

grupi 2007.10.13. 17:22:42

Én szerintem valós a történet, csak annyit jegyeznék meg, mint kifogásolást vagy hibát, hogy gyufa bácsit a mennyekbe be engedték. Szerintem ez vagy a pokol tornácán történt, és onnan látta az utcai eseményeket, s az ördögnek véltek valójában angyalok voltak.

A másik változatom szerint szerint jó elvtársi mód és ateista ellenére valóban a menyország kapuját döngette a pártfunkciónárius, de onnan kitessékelték, ezért ment vissza a korházba és feküdt újra ágyba, mintha mi sem történt volna.

Akár hogy is történt, az biztos, hogy a hét életéből, (mint a macskáknál,) megint elpuskázott eggyet.

A halott-támasztó Népszabin meg ne csodálkozzon senkit. Ők ott már támasztottak fel ember korábban. Emlékezzünk csak Teller Ede bácsira, aki nekik halála után is adott friss interjút.
Eme sikeres Népszazabadság akció után lett a Magyr Újságírók Országos Szövetségének elnőke, és vezetője a eÖtvös Pál elvtárs.

Végezetül a jó elvtársak soha nem fognak kihalni, mert (még)Fidel elvtárs is és Lenin is él, s élni fog !

razor 2007.10.13. 18:47:01

A macskáknak 9 élete van. Az említett elvtársnak talán több is volt. De majd elissza, ami még megmaradt.

komancs 2007.10.13. 20:50:02

Ennél alacsonyabb színvonalon már nem lehet írni éa hozzászólni sem, mint amit Önök produkáltak, "uraim". Egyben biztos vagyok, hogy Horn Gyula, mint nagyszerű magyar és európai politikus még akkor is szerepelni fog a történelem könyvekben, amikor a Ti dédunokáitok unokái lesznek iskolások.

Pólóniusz 2007.10.14. 00:29:46

Szerintem ez a történet arról szól, hogy a Gyufa védte a pártházat ötvenhatban, és a kórházban újraálmodja az egészet. Nem?

adorjan 2007.10.14. 09:46:03

Hú, de kibaszott vicces vagy.

wegaz · http://MDAH.BLOG.HU 2007.10.14. 11:35:20

Hát ez kész Asztrál Projekció!
Gondolom kamu az egész, mert csomó dolog nem történhet így, de humornak pöpec:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2007.10.14. 21:37:15

csucsuka
tudom, hogy miniszterelnokhoz jobban illene a vodka, de inkabba konyakot preferalja tetszik nem tetszik
amugy a velemenyem:
egy idos, talan halalos beteggel kocsogseg viccelodni

grupi 2007.10.16. 16:56:10

Mi meg zombiként vergődünk itt már részemről ötven éve pont e pufajkás vodkás majom és társai jóvoltának köszönhetően.
Zombiként, mert normálisan élni a hazaáruló és minisztereit eláruló, az ellenzéket és a párttásait is kivégeztető Kádár-rendszerben nem lehetett, csak nyűglődni és a békekölcsönök terheit nyögni. Aztán most már disszidálni sem lehet, mert a mostani komcsi utódok a nép vagyonát, az eddig kötelezőn levont és befizetett egészségbiztosítási jűárulékainkat, a Társadalombiztosítási járulékainkat és a Nyugdíj-járulékainkat is fölemészetették, elherdálták. Ezért vagyok zombi. Mag azért, mert ezek miatt normális emberi életre nem telt itt e hazában sokakszámára, akik nem voltak a komcsik pártoló tagjai. Mert azok nem jutottak vörös pártpecséttel lakótelepi vagy rózsadombi kiutaláshoz, mint ahogy esetleg a gyurcsányi félék, a zsidótól elkobzott villához. Aztán azért mert míg korábban aminden a dolgozó néppé volt, állítólag,és harcaban álltunk a kizsákmányoló kapitalistákkal, ha másként nem elvi és szocialista szellemi síkon, addig most ezek az elvtársak lettek a lenyúlásokon keresztűl a legnagyobb kapitalisták. Elveiket kidobták, elásták, mint Horn a pufajkát, vöürös csillagos párttagságukat eltüntették, mint Horn aktáit az irattárból, és lettek uri gazdag szószolói a kapitalizálódásnak, a rablókapitalizmusnak. De nem csak szavakkal, tettekkel is kapitalizálódtak, vittek mindent. Vitték az én és sokak életét, jobb sorsát. Kitermelték a a nyugati árszinvonalat, és hagyták a szocialista bérszinvonalat. Gyufa bácsinak a Posta Bank Prinz idején villát épített, és még sorolhatnám, míg a melósnak meg a gyárát is leépítették. Mára a ezeknek a Horn, Toller és kitudja miféléknek a jólétéért nyomorgunk itt magyarok mindannyian, holott élhetnénk is itt európa közepén. nyomorgunk és tengődünk a XXI században miközben elmegy mellettünk, vagy a fejünk fölött a történelem, és ami még borzasztóbb, az idő. mert a sokak eddigi és jelenlegi silány élhetetlen életét már nem adja vissza senki. Ezért vagyunk zombik. ezért engedtessék már meg, hogy a gyilkosokon, a minket leigázókon és a életünkön élősködőkön, nyomorunkban és tangődő életvitelünkben a Ő miattuk hiányzó jobb életünk helyett legalább kritikusan humorizáljunk. Ugyanis ők véresen komolyan tették tönkre milliók életét, zokszó kesergés és lelkiismeret nélkül.
Mert amíg ezek jól éltek, davaj-gitározta a tüntetők felett, addig itt lent a dolgzó családfők és családanyák vérüket, elvetélt, vagy lemészárolt gyermekeit adták az ő komcsi jólétükért, a mai vagyonukért. Csak az ország maradt el, az emberek hulltak el, s az évek múltak el. Rákos betegekre nincs pénz. Szülészetre, baleseti ellátáasra kvóta, vagyis pénzügyi keret van szabva. gerinc műtétekre több mint öt éves várolistákat vezetnek be. Munkahelyek szünnek meg, keresőképes emberek veszítik el otthonaikat. Törlesztésüket fizetni nem bírók lesznek a bankok martalékává, állami segédlettel, ahol a liberalizált komcsi regenált kapitalistaként viszi most a pálmát. Tőkés magáncég óriások kapnak állami segítséget, ahogy kapott Vietnam már kétszer, a hazai polgár pedig nem kap mást, csak pusztulatot. E pusztulat most a lét.(?)
Most munkahely, egészségügyi ellátás, és nyugdíj nélkül az európai árakkal a nyakunkon szerintetek élünk itt, vagy csak halunk? Tengődünk? Nem látunk ki az adósságból? Meg kell fontolni már lassan a betevő falatot? Hát nem ez a zombik miléte?
Hát nem megérdemli mind a sorsát?
Hát a jó Isten csak nem bottal ver?!
Hát nekem ne védjen egy komcsiból kapitalistává fajzott elegyet se, de még csak ős kommunistát, vagy liberálist se! nekem ne sajnálják a sortűzes Dudást, mert megvénült.
Sirasság azokat, akiket ezek lemészárolta. A náci bűnösöket, a holokausztban érintetteket 90 évesen is előássák és elítélik. A mi holkausztunkban vétkezőket, akkor most ki pártolja még ezek után? Őket miért sajnálnánk, míg minket senki?
Örüljön Gyufa bácsi, hogy csak ilyen szellemes megközelétésben érintette a nép e történettel, pihenjen békésen a vizitdij-mentes kórházi ágyán, mert azt is részben én, s mi finanszírozzuk, míg másnak a lélegeztető gépet se fizeti az állam. Ők is azért hallnak, hogy Horn és a többi érintett legalább boldogan és tudatlanul fekhessi ki betegségét, s vele a nyomorunkkal terhes zombi mivoltunkat.

Greg 2007.10.19. 15:53:42

Ismertem egy ex-pufajkást, aki óriási kínok között halt meg... A nem hívő mindennél jobban fél a haláltól, és ez a rettegés iszonyat kínlódás neki, nem akar meghalni, mégis érzi, hogy itt a vég..
Nem kívánok ennek az embernek semmit, egyszer neki is eljön az ideje, akkor kiderül, hogy tud elszámolni Istennel.
Amúgy az írás nagyon jó! Egy percig azt hittem én is, hogy valós.. :)

Greg 2007.10.19. 15:53:48

Ismertem egy ex-pufajkást, aki óriási kínok között halt meg... A nem hívő mindennél jobban fél a haláltól, és ez a rettegés iszonyat kínlódás neki, nem akar meghalni, mégis érzi, hogy itt a vég..
Nem kívánok ennek az embernek semmit, egyszer neki is eljön az ideje, akkor kiderül, hogy tud elszámolni Istennel.
Amúgy az írás nagyon jó! Egy percig azt hittem én is, hogy valós.. :)
süti beállítások módosítása