HTML

Terrormédia

"Van az igazság, meg van a magasabb értelmű igazság. Van a kevesek igazsága, és van a többség igazsága. Van igazság a szerencsejátékban, és van igazság Marx Tőkéjében vagy Hitler Mein Kampfjában is. Mindenben van igazság, kivéve a tömegtájékoztatást. " Albert Kamu

Nyilatkozat:

Az oldalon található történetek és személyek a képzelet szüleményei (azok is, amik valós személyeken vagy eseményeken alapulnak).

Címkék

Misi

Neve: szolgálj és ne láss bért.
Neve: adj pénzt és ne tudd mért.
Neve: halj meg más javáért.
Neve szégyen, neve átok:
Ezzé lett magyar hazátok.

Bill Clinton felavatta a Terrormédiát

2007.10.09. 23:13 :: Lichtenstein

"Nagyon jó, hogy van végre Magyarországon egy olyan médium, ahol folyton hazudnak. A magyar állampolgároknak már nagyon elegük volt abból, hogy a különféle sajtóorgánumok termékeiből ki kell szemezgetiük a hazugságot." - jelentette ki Bill Clinton, volt amerikai elnök a Terrormédia regisztrálását ünneplő banketten.

Az ünnepségen jelen volt a magyar politikai elit színe-virága, továbbá olyan nemzetközi hírességek, mint XVI. Benedek és a Viszkis Rabló. A Terrormédia főszerkesztője, F. Lichtenstein Dávid hangsúlyozta, hogy mihamarabb szeretnék kinőni az oldalnak jelenleg otthont adó Blog.hu-t, és tankokkal elfoglalni Szlovákiát a szeretet és a humanitáriánus összefogás jegyében. Beszédében többször is kiemelte, hogy a Terrormédia fennállása során sosem fog igaz híreket közölni, még akkor sem, ha erre a Mindenható, a Nagytőke, vagy a Piac Láthatatlan Keze próbálná rákényszeríteni. A főszerkesztő korábban olyan neves nagyvállalatoknál tanulta mesterségét, mint az Amway, FLP, OVB, Avon és a Pilóta és társai kft. A pápai áldás után a szerkesztőséget feleskették a nemzeti lobogóra. Az eskü szövegét egyenként, egy nagy, homályos antik tükörrel szemben olvasták fel a szerkesztőség munkatársai. "Kár, hogy a Dávid csak egy ilyen régi tükröt tudott szerezni, mert így a tükör által homályosan láttuk magunkat." - nyilatkozta a kriminológiai melléklet szerkesztője, a Balástyai Rém. A bankett után a spicces Bill Clinton, a parlamenti pártok frakcióvezetői és a Terrormédia új szerkesztősége közösen indult kurvázni a belváros felé.

4 komment

Címkék: mszp fidesz szdsz mdf buli pápa clinton terrormédia viszkis bankett

A bejegyzés trackback címe:

https://terrormedia.blog.hu/api/trackback/id/tr59191848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törppapa 2007.10.20. 10:40:17

Mint a törperovat külsőse ezúton protestálok a minket állandóan érő negatív diszkrimináció ellen! A mi kis népünk összes tagját a politikusok folyton szembe állítják magukkal, próbáljátok ezt vizuálisan magatok elé idézni. Már kisdiák korunkban a testnevelés óra egyik eleme, a fejünk előre-hátra történő ütemes mozgatása, persze csak később derül ki e mozdulatsor jelentősége. Midőn 'éretté' válunk, főnökeink előtt törpülve "tornázunk" tovább! Így a nyugdíjkorhatár közeledtével döbbenünk csak rá, hogy egész életünkben tök fölöslegesen cumiztunk! Merevedjetek hát meg, törpe népünk győzni fog!