HTML

Terrormédia

"Van az igazság, meg van a magasabb értelmű igazság. Van a kevesek igazsága, és van a többség igazsága. Van igazság a szerencsejátékban, és van igazság Marx Tőkéjében vagy Hitler Mein Kampfjában is. Mindenben van igazság, kivéve a tömegtájékoztatást. " Albert Kamu

Nyilatkozat:

Az oldalon található történetek és személyek a képzelet szüleményei (azok is, amik valós személyeken vagy eseményeken alapulnak).

Címkék

Misi

Neve: szolgálj és ne láss bért.
Neve: adj pénzt és ne tudd mért.
Neve: halj meg más javáért.
Neve szégyen, neve átok:
Ezzé lett magyar hazátok.

Horváth Ágnes rosszul lett Clinton beszéde alatt

2007.10.10. 01:10 :: Lichtenstein

Az egészségügyi miniszter dührohamot kapott, amikor Clinton a kanadai egészségbiztosítási modellről beszélt. A miniszterasszony nem akart a banketten megjelenni, ugyanis nehezen viseli, ha a sajátjától eltérő véleményt kell hallgatnia, ám protokolláris okokból a miniszterelnök kötelezővé tette számára a részvételt.

Clinton beszédében egyértelmüvé tette, hogy véleménye szerint a magántőkés megoldás nagy szopás lesz magyar nép számára. A miniszterasszonyon hamar jelentkeztek a pszichózis, majd a dühroham jelei. Megfigyelők szerint feje elvörösödött, szeme-szája tikkelni kezdett. Az amerikai exelnök épp a közös társadalmi felelősségvállalás fontosságát részletezte, amikor az önmagából teljesen kifordult Horváth Ágnes ordítva neki rontott, és megharapta az exelnök kezét. A köztársasági őrezred rögtön közbelépett, és néhány határozott tomfa-csapással lekergette a miniszterasszonyt a megrémült amerikairól. Az ütésektől öntudatát visszanyerve Horváth Ágnes elnézést kért Clintontól, aki a bocsánatkérést elfogadta, és megígérte, hogy nem fogja beperelni a miniszterasszonyt vagy a Magyar Államot. A mindig rugalmas Gyurcsány Ferenc hamar reagált a helyzetre, letette a Gay Trend ehavi számát és sűrgősen kakilni küldte Horváth Ágnest. A kormányfő tudósítónknak ezt azzal indokolta, hogy neki is szarás közben, jönnek a legjobb országépítő ötletei, és hát Ágnesnek igazán szüksége van most néhány jó ötletre. Az est további része remekül telt el, a közös esti kurvázás során a miniszterelnök megvitatta Clintonnal a New York egyezmény aktualitását.  

1 komment

Címkék: egészségügy horváth ágnes clinton

A bejegyzés trackback címe:

https://terrormedia.blog.hu/api/trackback/id/tr51191895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törppapa 2007.10.20. 10:47:27

Egy ilyen felhőtlenül töltött nap után másnap derül csak ki, hogy a cigiárus lány virágzott, vagy a virágárus lány cigizett! Persze mindkét esetben a központi költségvetés az adóalany!
süti beállítások módosítása