HTML

Terrormédia

"Van az igazság, meg van a magasabb értelmű igazság. Van a kevesek igazsága, és van a többség igazsága. Van igazság a szerencsejátékban, és van igazság Marx Tőkéjében vagy Hitler Mein Kampfjában is. Mindenben van igazság, kivéve a tömegtájékoztatást. " Albert Kamu

Nyilatkozat:

Az oldalon található történetek és személyek a képzelet szüleményei (azok is, amik valós személyeken vagy eseményeken alapulnak).

Címkék

Misi

Neve: szolgálj és ne láss bért.
Neve: adj pénzt és ne tudd mért.
Neve: halj meg más javáért.
Neve szégyen, neve átok:
Ezzé lett magyar hazátok.

Szenzáció: Mégis a gólya hozza a gyereket

2007.10.29. 15:39 :: Lichtenstein

Tudományos mérföldkőnek számító kutatást publikált a polgárjogi demonstrációk szervezéséről elhíresült adolf.info hírportál. Az eredményeket a kutatás fővédnöke, Erőszakos Vazul a Szebb Jövő Kutatóközpont elnöke jelentette be szűk körű meghívottak előtt.

"Kezdetben a bőrszín, valamint az intelligencia és agresszivitás összefüggéseit vizsgáltuk."- kezdte meg beszédét a központ vezetője. - "Természetesen az elnyomó hatalom ott gáncsolt minket, ahol csak tudott, mindannyian éreztük, hogy valahol egy sötét pince mélyén egy szőrös kéz már feni a nyakunknak szánt kést. Mi azonban nem adtuk fel, tovább folytattuk az adatgyűjtést. Végül kiderült az, amire egyébként is számítottunk: Minél sötétebb valakinek a bőre, annál kevésbé intelligens, és annál inkább agresszív." A teremben ekkor óriási taps tört ki, a közönség tagjai a kitörő ovációban boldogan csapkodták egymás kopasz fejét. "Várjatok bajtársak, ez még nem minden."- mondta sokat sejtetően Erőszakos Vazul. "Kutatóink megszámolták falvainkban a gólyák valamint az újszülöttek számát, és arra jutottak, hogy az egy falura eső gólyák számának növekedésével nőtt az újszülöttek száma is. Tehát valamiképp mégiscsak a gólya hozza a gyerekeket." - Mindenki elképedve bámulta a szónokot. A feszült, néma csendben, még egy porszem koppanását is hallani lehetett volna. Ebben a pillanatban még csak kevesen értették meg eme korszakalkotó gondolat merészségét. "Miképp lehetséges ez? Kutatóink szerint a magyarázat a madarak hosszúkás csőrében keresendő. Egy kiadós szexelés után, amikor az ifjú pár az ágyon bágyadtan pihen, a gólya belopódzik a kéményről a szobába és hosszúkás csőrével a vaginán keresztül behelyezi a zigótát az anya méhébe, ahol az fejlődésnek indul, és idővel megszületik a kisgyermek." - fejezte be beszédét a szónok, a hallgatóság mindent elsöprő éljenzése közben. Az elnök később elmondta, hogy ezzel a kutatással végre komoly csapást mértek a mérhetetlenül ostoba és minden alapot nélkülöző, szabadkőműves "mindenemberegyenlő" propagandára, valamint a mérhetetlenül ostoba és istentelen evolucionista nézetekre is. A felmérés eredményeit a Tiltott Gyümölcs kiadó fogja megjelentetni még idén, karácsony előtt.

3 komment

Címkék: gólya

A bejegyzés trackback címe:

https://terrormedia.blog.hu/api/trackback/id/tr26211978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Stein (törölt) 2007.10.31. 05:44:43

Azt hiszem, az Egészségügyi Tudományos Tanács védelmében ki kell jelentenem, hogy ez egy nagy, áltudományos marhaság. Mindenki tudja, hogy a gyermekek a káposztaföldön teremnek és a levelekkel jutnak be, az emésztőcsatonán keresztül a méhbe. Aki megeszi a káposztát és rászállva a nőstény emberre, bemászik a vaginába. Ott lerakja a cuccot és elhúz.

kamusamu 2007.10.31. 11:46:20

Zseniális

grupi 2007.10.31. 20:33:41

Teljes mértékben egyetértek az okfejtéssel, és a beszámolóval.
Azonban ezen írásból valamilyen oknál fogva lényges tények maradtak ki.
Ugyanis Kurafi doktor hozzászólása nem lett itt kifejtve, miszerint nem általánosítható a gólya "mese". Ő is tudományos bizonyítékkal próbált szolgálni azon állítását igazolva, hogy egyes csoportokban már az adatgyűjtésen túl látható eredményei vannak arra nézve, hogy egyeseket a Kánya hozott.
Sűt erre a jelenségre többen felfigyelve kezdték tanulmányozni a szárnyasok ebbéli tevékenységét. Az iránt, érdeklődtek a prof. tudósok, hogy az előadás beli madár létszám és a népesség, illetve szaporulat valóban összefűggésben áll egymással vagy sem. Erre tekintettel többen bejelentették, hogy láttak már madarakat csőrözni, ami ráutaló magatartás lehet az ismertetett állításokra.
Sőt több felszólaló tudós összefűggést tapasztalt már a fekete varjak nagy száma, elhelyezkedése, megjelenési tereületei és apopuláció összefüggésében.
Ekkor már felmerült az a dilema is, miszerint a fehér gólya és a sötét tollú varjú kontrasztott alkotnak. nem lehet véletlen, hogy madarat tolláról... Fiókát madaratál?

Az előadás végét magam sem tudtam bevárni, így lehet, hogy az általam közölteknek is lesz még további okfejtése.
Mindenesetere én most azzal zárnám, hogy nem csak a gólya hozza.
(Üsse a kánya.)
süti beállítások módosítása