HTML

Terrormédia

"Van az igazság, meg van a magasabb értelmű igazság. Van a kevesek igazsága, és van a többség igazsága. Van igazság a szerencsejátékban, és van igazság Marx Tőkéjében vagy Hitler Mein Kampfjában is. Mindenben van igazság, kivéve a tömegtájékoztatást. " Albert Kamu

Nyilatkozat:

Az oldalon található történetek és személyek a képzelet szüleményei (azok is, amik valós személyeken vagy eseményeken alapulnak).

Címkék

Misi

Neve: szolgálj és ne láss bért.
Neve: adj pénzt és ne tudd mért.
Neve: halj meg más javáért.
Neve szégyen, neve átok:
Ezzé lett magyar hazátok.

Titokzatos kór támadta meg a képviselőket

2007.11.24. 23:01 :: Lichtenstein

Különös betegség tizedeli az országgyűlési képviselőket. A betegség tünetei között szerepel a zavarodottság, valóságérzékelés képességének elvesztése és a mentális képességek visszafejlődése. Dr. Falus Ferenc, az országos tisztifőorvos szerint nincsen járványveszély, ugyanis a betegség csak parlamenti képviselőket fertőzhet meg.

"Egy ideje képtelen vagyok az önálló döntésekre, így mindig a frakcióval szavazok." - mondta Steiner Pál, az egyik fertőzött. "Steiner nincs egyedül a tüneteivel." - magyarázta kérdésünkre Falus doktor - "A betegség utolsó stádiumában a betegek már csak magasabb szocioökonómiai helyzetű egyének sugalmazására képesek irányítani az életüket." Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a megbetegedett képviselők csak gazdagabb vagy nagyobb hatalommal bíró egyének utasítására képesek cselekvésre bírni magukat. A súlyosabb eseteknek már a mindennapi rutin véghezvitele is gondot jelent. Orbán Viktornak például gyakran mobiltelefonon kell utasítania dr. Répássy Róbertet, hogy jöjjön már be végre dolgozni. A honatya ugyanis gyakran képtelen magától eldönteni, hogy a jobb vagy a bal kezével törölje ki a fenekét, így többnyire a toaletten ragad. "Mindig mondja a Viktor, hogy csak jobb kézzel Robikám, de amikor ott vagyok a papírral szemtől-szembe, mindig elbizonytalanodok, muszáj hogy megerősítse a dolgot." - panaszkodott Répássy.
Az első vizsgálatok szerint a betegség elsősorban a listán bejutott képviselőket fertőzi meg. Náluk az első tünetek már a listára kerüléskor is jelentkeznek, még azelőtt, hogy a listát az emberek megszavazták volna. (A magyar választási rendszerben a képviselőknek több mint a felét listákra leadott szavazatokkal juttatjuk be a parlamentbe. A listákat a pártok állítják össze.) A helyzet roppant tragikus, a legtöbb listás képviselőn már jelentkeztek a tünetek mind kormány, mind ellenzéki oldalon. Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor nagylelkűen vállalták, hogy kézi vezérléssel irányítják a parlamentet, azonban ezt a sziszifuszi munkát még e két nagyformátumú politikustól sem váratjuk el hosszú távon. Talán, ha megszüntetnénk a listás szavazást, végre nyugdíjba vonulhatna a két öreg  tróger. A tisztifőorvos szerint a betegséget valószínűleg a parlamentben rekedt őspatkány terjeszti a honatyák között.

 

11 komment

Címkék: halál kormány egészségügy

A bejegyzés trackback címe:

https://terrormedia.blog.hu/api/trackback/id/tr96240771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyiketsem · http://egyiketsem.blog.hu 2007.11.24. 23:44:45

Köszönöm, ma vidáman alszom el. :D

repulos 2007.11.25. 08:05:16

video.google.com/videoplay?docid=-2522036044479053949&q=%22mg-42%22

Ha meghallom a Parlament szót, nekem ez jut az eszembe. :O)

Bográcskapitány 2007.11.25. 08:28:48

A parlamentben munkától izzadt homlokú "urak ", végre megállapították a tisztességes élethez szükséges minimálbért ! Pont a háromszorosa a jelenleginek .

Speter 2007.11.25. 08:47:39

Nagyon gyengére sikeredet a dolgog!!!

fullmoon 2007.11.25. 08:54:31

Sajnos,gyógyíthatatlan ez az állapot...:D:D:D
Szerintem,egy büfézés alkalmával, a polóniumos kv gyorsabban kiüríttetné a termet,és újszériás bevetés kezdődhetne,akik tanál fertőzött mentes döntéshozók lennének...:))

states 2007.11.25. 08:54:59

Ez 1 primitív és szellemtelen iromány, még akkor is, ha képviselőink olyanok, amilyenek. Ők is csak tükörképei a mai magyar társadalomnak, valóságnak. Azaz olyanok, mint mi mindannyian vagy mint Lichteinstein...

Attila 2007.11.25. 13:04:22

"Ős patkány terjeszt kórt miköztünk,
a meg nem gondolt gondolat,
belezabál, amit kifőztünk,
s emberből emberbe szalad."

Daved · http://buxevo.com/hu 2007.11.27. 17:48:46

Dübörög a gazdaság. Ennyit megengedhetünk

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2007.11.30. 23:06:30

Nahát, micsoda ízetlen tréfa! Marika! Adjál már egy kis körömlakott, felszaladt a szem a harisnyámon, szóval úgy volt, hogy a nagyobbik lányom, tudod a Zsuzsa, na, az ö kolléganöje, a kis Kati, tudod róla már beszéltem, és ö is mondta, hogy a hurutos pinalé büdös.

El Chico 2007.12.02. 21:13:20

Vajon mennyit ér a Parlament? Szerintem kialakíthatnánk benne egy kórházcentrumot.
süti beállítások módosítása