HTML

Terrormédia

"Van az igazság, meg van a magasabb értelmű igazság. Van a kevesek igazsága, és van a többség igazsága. Van igazság a szerencsejátékban, és van igazság Marx Tőkéjében vagy Hitler Mein Kampfjában is. Mindenben van igazság, kivéve a tömegtájékoztatást. " Albert Kamu

Nyilatkozat:

Az oldalon található történetek és személyek a képzelet szüleményei (azok is, amik valós személyeken vagy eseményeken alapulnak).

Címkék

Misi

Neve: szolgálj és ne láss bért.
Neve: adj pénzt és ne tudd mért.
Neve: halj meg más javáért.
Neve szégyen, neve átok:
Ezzé lett magyar hazátok.

Vörös lófasz - benned van!

2008.01.05. 10:31 :: Lichtenstein

"Van egy ország. Abban az országban van egy segglyuk. A segglyukban lakik egy büdös manó, aki elbaszott reklámokra költi az adófizetők pénzét." - Mondta Vizi E. Szilveszter, az MTA elnöke, mielőtt egy tragikus balesetben elgázolta egy rendőrségi úthenger. (Más források szerint Vizi szerelmi bánat miatt hátbalőtte magát, majd egy ipari daru segítségével magára ejtette az úthengert.) A temetésen Horn Gábor elmondta, hogy Vizi élete végéig hű maradt a koalícióhoz, és törhetetlen híve volt az Új Magyarország fejlesztési tervnek. Mivel a halott akadémikus élete senkit sem érdekel, most bemutatjuk a fejlesztési terv két fő direktíváját, melyet ismeretlenek faxoltak el szerkesztőségünkbe.

 

 

Új Magyarország felejtési terv


írta: Gyu Ekonómikus Erik

Tőlünk exkommunistáktól távol áll a verseny és a szabad piac szelleme. Vagyonunkat úgy szereztük, hogy azok igazi megteremtőit megöltük vagy elüldöztük. Sosem kellett  megmérkőznünk egymással semmiben, ha a felettesek korlátlan kiszolgálását és egymás beárulását nem számítjuk. A kapitalizmus a demokrácia motorja, épp ezért Magyarországon sosem lesz kapitalizmus. Sosem. Ha ugyanis valamiért mégiscsak teret engednénk a versenynek, vagyonunkat elvesztenénk, befolyásunk jelentéktelenné válna. Ezért adtuk el az ország termelő gazdaságát külföldi versenytársainak, és ezért hazudjuk az embereknek azt, hogy ilyen a kapitalizmus és a szabadság. Ha a magyarok egyszer rájönnek ennek a két szónak a valós jelentésére, örökre végünk van.


1. direktíva:  Nem jó az, ha a vállalatok a szabad piac keretei között versenyeznek az anyagi forrásokért, mert az a gazdaságilag biztos lábon álló, magabiztosan gondolkodó indivídumok világához vezetne. Sokkal jobb, ha a vállalatoktól elvesszük a pénzüket, majd ezt a pénzt fejlesztési tervek keretében olyan társulásoknak adjuk, akik a pénz egy részét visszaadják a pártnak, amiből jófajta alufelniket vehetünk a pártfunkcionáriusok limuzinjaira. Az alumíniumipar fellendítése már az előző tervgazdaságnak is nagy sikert hozott, miért ne válna be még egyszer?

2. direktíva:
A lecsúszott, segélyekből élő tömegek problémája nem új keletű, a megoldás azonban egyszerűbb, mint gondoltuk. Mivel potenciális munkahelyük az első direktíva miatt nem vagy csak alig alkalmazza őket, megmaradt fizetésük nagy részét el kell venni az emberektől, nehogy hozzászokjanak a gondolathoz, hogy ők költik el a pénzüket. A pénzt az első direktíva reklámozására, és a társadalom felszeletelését elősegítő propagandaanyagokra kell költeni. Hadd tudja mindenki, hogy nem a magas adók és a korrupció, hanem a társadalom különböző csoportjai (cigányok/orvosok/zsidók/vasutasok/rendőrök...stb) tehetnek a sanyarú helyzetről.  Mivel az emberek most már egymást és nem a kormány politikáját okolják a helyzetükért, gyakorlatilag annyi pénzt vehetünk el tőlük, amennyit nem szégyellünk.



167 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://terrormedia.blog.hu/api/trackback/id/tr54285406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kaczor 2008.01.05. 18:44:19

stirling, nem-e?

a reformok valóban nem arról szólnának, de a kampány nagyját arra építették. meg is hülyült mindenki: tótawéről kezdve, az atv-be betelefonáló szochazás nyugdíjas elvtársakig.
és szerintem a tapasztalat mondatja az emberekkel, hogy csak a pénzt akarják. és én is megvagyok róla győződve, hogy velünk fizettetik meg a "nem csináltunk semmit". és sajnos valóban ki kell fizetni, nincs más út. de hogy ezt a pénzt azok szedjék be, akik nyugodtan nem csináltak semmit (és nem volt senki aki szólt volna, hogy csinálni kellene valamit), na azt igen nehéz elhinni, hogy menni fog. + úgy látom, ha beledöglik az ország, akkor sem fog elmenni a mai garnitúra (mert az ország valójában nem érdekli őket). lehet itt álmodni a fórumokon, hogy más se tenné jobban, meg hogy a reformok után majd minden oké lesz, csak már alig van ember aki ezt elhiszi. ha meg nem hisznek benne az emberek, akkor az arra hajlamos része ezután is kifogja játszani a szabályokat, teljes nyugalommal és ezen 500ezer apeh-ellenőr sem fog segíteni.
és az sem pálya, hogy akinek nem tetszik a mai helyzet, az orbánista, náci, csőcselék, stb..
én pl. simán leszavaztam a fidesz kormányt, mert úgy láttam, hogy lopnak. ja, sajnos álmomban sem gondaltam volna, hogy ez lesz belőle. hogy ennyire dübörgősre sikerülnek majd a dolgok. és tényleg csodálatos, hogy a toxx-féléknek erre egyetlen szavuk sincs, csak a visszafelé mutogatás. akkor én mit gondoljak most toxxról, meg rólad, meg a többi tapsikolóról, hogy jajdejó reformozunk??!! azt gondolom, hogy bennetek van a vörös lófasz.

stirling 2008.01.05. 18:49:36

v: mikor mondott igazat? Én erre: Mikor nem mondott igazat? Öszöd. Semmikor máskor. Aki VÉGIGhallgatta az akkori beszédét, esetleg jobban megérti miért, de nem mondott teljes igazat, ez tény (bár mondta, h lesznek kiigazítások, de erre senki se gondolt). Ő az egyetlen, aki nem tartotta be a választási ígéreteti? Ló--rt! Volt akinek még ahhoz is volt képe, h amikor később felelőségre vonták emiatt, azt találta mondani, h más a választási program, és más a kormányprogram. Ez eddig egál, és akkor még jöhetnének a megfigyelési ügy, a Kaya Ibrahim, a szerrver, a szőlő, a bánya, stb. Valahogy ez kissé elfogult..

toxx 2008.01.05. 18:51:58

Bár csak lennék akár csak fele olyan okos, mint te, kaczor. Igazán irigyellek. Benned nincs kétely, nincsenek kérdések, mindent tudsz. Lennél te miniszterelnök! Én rád szavaznék.

V 2008.01.05. 18:53:01

de még senkinek nem volt pofája az államháztartási adatokat eltitkolni, Ferinek igen, de nem baj , mert a buta népet csak összezavarta volna mi? Ja és akkor , most hol van a bocsánatkérés a fidesztől az előbbi pártfinanszírozási hazugságod miatt?

kaczor 2008.01.05. 18:55:17

és itt van már a nagy ÉRV is!

"a lakosság nagy része alapvető közgazdasági ismeretek nélkül nyilvánít véleményt"

:DDD

elcondor bezzeg pofázhat, mert tanult makroökonómiát(?, vagy csak olvasta valahol, hogy ezt kell mondani). a többieknek kuss!

- maga itt kémia tanár?
- ööö, igen.
- akkor maga ne nyilvánítson véleményt!

köcsögcondor így képzeli a világot. biztos baloldali és liberális is.

stirling 2008.01.05. 18:57:12

v: nemhazudozok, nem vagyok politikus(én ne menjünk bele, milyen oldali:)). A Fidesz azzal a felkiáltással zárkózott el, h nem hajlandók a képviselők fizetését tovább emelni, míg a szegény magyar éhezik. Ez rohadt jól hangzik, csak akkora marhaság, mint a parlament, mert a képviselők a számla nélküli juttatásokkal így is sokkal többet kapnak, mint a hivatalos fizetésük. De konkrétum is:www.mkogy.hu/internet/plsql/ogy_szav.szav_lap_egy?p_szavdatum=2007.11.19.17:13:39&p_szavkepvszav=N&p_ckl=38
oldalon az kiírja, h kik szavaztak nemmel a pártfinanszírozás átláthatóbbá tétele c. javaslatra, és igen a Fidesz. Úgy hogy inkább nézz utána előbb dolgoknak, mint,h lehazudósoznád a másikat

facon 2008.01.05. 18:57:34

toxxx:sötét vagy, és ezen nem tom mi segíthetne..
vagy még mit kellene csinálnia ennek a dilettáns bandának, hogy vki aki "helyzetben" van azt mondja:elég!
Merthogy a vörös lófasz bizony kifigyel mindenki seggéből, akár akarja akár nem, mert ezt a balfaszkodást bizony nekünk kell megfizetnünk.:-(

Tomrat 2008.01.05. 18:58:15

..a másik idegőrlő primitívista vitaelem: "azok" is csak olyanok - ugyanúgy lopnak.
HÁT PERSZE HOGY LOPNAK! Mondtam én ezt mindenkinek 2002-ben. CSAK NEM MINDEGY HOGY MENNYIT ÉS MILYEN TELJESÍTMÉNY MELLETT!!
Lenyúlta Orbán a szőlőt meg a bányát?Le hát!
Ahogy Helmuth Kohl vagy Jacques Sirac és köreik is lenyúlta a saját kis jussát annak idején - DE KÖZBEN VIRÁGZOTT AZ ORSZÁG ÉS A GAZDASÁG! Sohasem lesz szentéletű országvezető, csak KISEBB vagy NAGYOBB maffiózó, ezt kéne' már valahogy a primitív kis agyakba préselni.
Nem az a kérdés hogy lopnak-e, hanem az: MENYIT és eközben végeznek -e érdrmi munkát.

stirling 2008.01.05. 18:59:27

kaczor: senkire nem monstam, h náci amiatt mert nem tetszik neki a jelenlegi helyzet. Csak azt mondtam, h kevés az érv, csak az indulat

stirling 2008.01.05. 19:00:17

v: várom a bocsánatkérésedet

bugris 2008.01.05. 19:02:36

Lehet mutogatni Orbánékra, ez utolsó érvként mindig bedobható.
A helyzet azonban az, hogy van egy ember, akiről két esetet is tudunk, hogy amikor a saját vagyonáról volt szó, nem volt rest törvénytelen, vagy éppen csak ügyeskedő eszközökkel megkerülni az adófizetést (Nomentana-ügy, luxusadó). Majd kiáll a nyilvánosság elé, és az adómorálról szónokol. Függetlenül a pártpreferenciáktól, ki az, aki szerint nem természetes, hogy ezek után szemberöhögjék? És ha nem hiteles, nem lehet komolyan venni, milyen reformelképzelése mellé tudná megszerezni az ország támogatását?

stirling 2008.01.05. 19:02:37

Egy kérdés, ami már régóta izgat: mikor lopott Gy.F? tényleg, mindenhol hallom, de egy ügyre nem emlékszem.

facon 2008.01.05. 19:04:52

stirling:gyf soha semmit nem lopott, kisz titkári fizetésből (tényleg mire is kapták?) rakta élire a forintot.
Ennyire hülye te sem lehetsz.

Kacsa János 2008.01.05. 19:06:24

Na végre ismét egy szinvonalas weboladal a kuruc.info után. Csak igy tovább, KITARTÁS ELVTÁRSAK!!

facon 2008.01.05. 19:07:40

látogasd a partizáninfót.
te is benne voltál a kétmillió magyar partizánban?

kaczor 2008.01.05. 19:09:09

toxx, de mivel nem vagy.
jó leszel te kis gyurcsányistának is ide.
:DDD
de, bocs. biztos fasza gyerek vagy.
csak nem fér a fejembe, hogy mi most az annyira király itt és most jelenleg hazánkban, hogy egyetlen, akár szelíden dorgáló szó el nem hagyja klaviatúrátokat?
csak az orbánt meg a "nemzetmentőket" szidod. nekem személy szerint nincs ideológiai meggyőződésem, engem nem zavarna, hogy gy. szoci, vagy kiszes volt, az sem zavarna hogy ő most a góré, ha frankón mennének dolgaink, ha nem látnám saját szememmel a lecsúszást a szomszédokon, az aluljáróban és vidéki útjaimon, stb, és nem utolsó sorban saját pénztárcámon.
te hogy vagy ezzel?
orbán a hibás mindenért?
a magyarok tényleg mind szarok?
mi mind hibásak vagyunk?
egyek vagyunk gyurcsányékkal?

stirling 2008.01.05. 19:10:07

egy frászt mondtam, h a kisz titkári fizetéséből. sőt, abszolút elképzelhetőnek tartom, h a pénze egy részét trükközéssel is szerezte, de hogy nem a min.elnökségéből gazdagodott meg, az biztos. De valahogy mégis más, amikor olyan embert hazudósoznak le, akire hosszas próbálkozás után se tudtak semmit rákenni, olyanok, akikre azért elég sokat sikerült

styler 2008.01.05. 19:10:44

Hát, azért a segglyukazás meg faszozás nem mindíg tudja teljesen eltakarni a gondolat hiányát.
A jelen esetben sem sikerült.
A segglyokazás után gyött egy olyan gondolatsor, melyet Józsi segédmunkás is szégyelne másnap, mikor kijózanodott.

facon 2008.01.05. 19:13:34

ha nekem is picike piroska lett volna az anyósom, meg a haverom az össze főfunkci, én is milliárdos lehettem volna.
így csak a falusi rendőr a haverom, aki !esetleg! elnézi, hogy egy sör után hazamegyek autóval a 200 m-re lévő házamba.

stirling 2008.01.05. 19:14:44

Újabb kérdés: előállt-e már a Fidesz bármilyen komoly alternatív javaslattal, vagy csinált-e bármi konstruktívat azon kívül, h kivonulgat, és nagygyűlések, nagy beszédeket tart. Nyitott lennék én a másik oldalra is, de érveket eddig csak az egyik oldalról hallottam.
u.i.:várom v bocsánatkérését.

facon 2008.01.05. 19:15:33

bizonyítás: bevallottan elqrta, nem csináltak semmit, és még ez a senki lett szentté avatva...
akkor?

facon 2008.01.05. 19:16:18

stirling: ne légy hülye- ezeknél még a falu bolond jóskája is jobb lenne..

kaczor 2008.01.05. 19:17:28

stirling!

akinek van rá igénye, az végigolvassa a honi sajtó teljes spektrumát. a "szörnyű" lapokból is sok mindent meglehet ám tudni. orbánról a népszabiból, gyurcsányról a magyar nemzetből kell infót szerezni. de mondom, ehhez igény kell(ene).
ha nem megy, ne erőltesd - de érdemes megpróbálni. látod, toxx is elismerte, hogy okosabb vagyok nála :DDD

stirling 2008.01.05. 19:17:29

qrvaélet: elolvastad, vagy VÉGIGhallgattad a teljes beszédet. Nem csak a kivágott 6 mondatot, de a teljes 20 perces beszédet?

kaczor 2008.01.05. 19:20:46

hujjuj!
még a végén kiderül, hogy az őszödi beszéd mentene minket. (de nem fog, mert mi nem értünk a közgázhoz).
:DDD

facon 2008.01.05. 19:20:52

igen, nem vágtam magam hanyatt tőle

facon 2008.01.05. 19:21:54

tényleg mit kellene még csinálniuk, hogy te is azt mondd: hülye voltam többet nem teszem?

stirling 2008.01.05. 19:22:56

kaczor: nem kell végigolvasni a teljes honi sajtót, de egy alap tájokozottság elvárható, ha már hevesen véleményt nyilvánítok. Nézd v-t! Mondtam neki a pártfinanszírozást, mire nekem esett, h én hazudok, és kérjek bocsánatot. Belinkeltem neki a megfelelő cuccot, amiből kiderül, hogy nem. Azóta hallgat, énmeg várom a bocsánatkérését. Nem kellett volna sokat vesződni, felmegy a orszaggyules.hu-ra, és akkor lett volna elképzelése, miről beszél, de ehelyett ő inkább csak ordénáré módon nekem esett, mert azt könnyebb. kb 5 perc volt utána nézni, és egy kicsit már legalább tudom, miről is van szó

stirling 2008.01.05. 19:24:43

kaczor: nem fog az öszödi beszéd megmenteni, csak rohadt jellemző, h csomó ember 6 gondosan kiválasztott mondatot ismer az egész 20perces szövegből, és erre reagál, mikor interneten 2perc alatt megtalálható az egész hangfelvétel.

stirling 2008.01.05. 19:27:58

De mondok mást. A kórház törvény ellen tüntető ktől (résztvevőktől, és szervezőktől egyaránt) megkérdezték, miről is szól a törvény, ami ellen tüntetnek. Nem tudták, a szervezők se. Nem az a gond, ha az embereknek eltér a véleményük, hanem amikor bamba birka módjára ismétlik a hallott dolgokat, nem is tudván miről van szó. Amúgy erről jut eszembe: v bocsánatkérését még mindig várom

kaczor 2008.01.05. 19:28:00

jól van stirling. további minden jót kívánok neked... de, hogy nem kell elolvasni a lapokat????
persze, egy párttagnak kötelezően nem.
de én vagyok az.
nem esett itt neked senki, te esel orra, mert szemellenzős vagy.
melyik pártban nyomod, mszp vagy szdsz?

kaczot 2008.01.05. 19:30:07

ezt elírtam, mint az állat.

nem vagyok párttag.
a szégyen meg is ölne.

Egy őszinte ember 2008.01.05. 19:34:23

Orbán-gyurcsány TV vitát. "Elnök úr, ne akarjon igaztalan vádakkal nyerni, ilyet uriember nem tesz. Senki sem beszél itt kórházi ágydíjról meg vizitdíjról! Vonja vissza ... csak nem akar igaztalan vádakkal nyerni"

Egy őszinte ember 2008.01.05. 19:40:02

javítás: "vitát" helyett vita (bocsi)

Ugye emlékeznek. Ezek után nehéz lenne az igazmondással és "egyenes gerincűséggel" megvádolni Fletót.

Akkor minek arról beszélni, hogy mit mondott, vagy mond, vagy fog mondani?

mortimer 2008.01.05. 19:40:44

Az írás megint nagyon találó.

A vörös faszok valóban egymás segglyukába bújva élősködnek másokont.

Jó elvtársi módon a komcsinak nem kell tudás, elég a jó elvtársi (segg-)kapcsolat.
lásd Kóka doktor gazdasági vonalon pannon pumát fejlesztgethetett.
Gál J. Zoltán érettségizett pártfunkciónárius kormányzati ill. államtitkári pozicióba.
És még sorolhatnánk.
A teljes vörös-flotta gyorsznaszádjai rombolják ma közerkölcsöt, gyalázzák az országot, írtják a GDP-t és gyilkolják jövőnket, ölik sorainkat, gyengítik nemzetünket, társadalmunkat.
Ez a vörös lófaszok seggbebaszott terrorja.

stirling 2008.01.05. 19:41:31

kaczor: te most az én hozzászólásaimat olvasod, vagy direkt adsz mást a számba, mint amit mndtam?? Nem mondtam, h nem kell elolvasni a lapokat. Azt írtam,h nem szükséges a teljes honi sajtóipart végigolvasni, ha vki egy témában véleményt akar formálni (formálni, nem vki után mondani), akkor lényegesen kevesebb idő és energia ráfordítással is tud annyi tájékozottságra szert tenni, h utána ne csak butaságok egyre aggresszívabb szajkózására fussa. Erre mondtam példának v-t, aki ez írta: "Ja és akkor , most hol van a bocsánatkérés a fidesztől az előbbi pártfinanszírozási hazugságod miatt?" - amikor lehazudosoznak, az nálam letámadás, főleg olyan témában, amiről 5PERCbe került megnézni, h mi is van igaziból.

kaczor 2008.01.05. 19:44:19

Azóta élünk nemigazországban.
de mit számít ez... a lényeg, hogy Mi Mind Egyformán hibásak vagyunk. Te őszinte ember, te lehet, hogy még jobban mint gyurcsány... :DDD

kaczor 2008.01.05. 19:46:22

stirling!

akkor milyen lapokat kell elolvasni?
párttagság?

facon 2008.01.05. 19:49:36

droidok beindultak...:-((

kaczor 2008.01.05. 19:50:06

orbánról a népszavából.
gyurcsányról a magyar nemzetből.

de te a jelek szerint semmit nem tudsz gyurcsányról, követjezésképpen nem is olvasol csak a saját szájízed szerinti sajtót. akkor mire fel beszélsz tájékozottságról. akárcsak orbánról, gyurcsányról is megírtak mindent. de te nem hallottál semmiről. elég fura. vagy nem az.

facon 2008.01.05. 19:51:33

több törvénytervezetet benyújtott már a fidesz, és az mdf is amit most ők próbálnak keresztülvinni a saját szájuk- seggük íze szerint.
ezekről nemigen hallani.
vajh miért?

Egy őszinte droid 2008.01.05. 19:51:45

kaczor, igazad lehet. Lehet, hogy hibás vagyok, hogy itt élek. Lehet, hogy megfogadom Fletó tanácsát, és kimegyek a tótokhoz. A 23 millió oláh már elszívta a levegőmet is. :(

bunk0 2008.01.05. 19:54:44

stirling:
Meredek dolog, hogy a refom ellen tiltakozókat fikázod a tájékozatlanságuk miatt, amikor az azt megszavaző képviselők zöme sem ért hozzá többet, szaját bevallás alapján.

És igen, érzelmi alapon döntenek a reform ellen az emberek, mint ahogyan minden választáson érzelmi alapon húzzák be az x-et. A kormányod kemény munkával elérte, hogy 12-13% számára hiteles. Erről csak ők tehetnek, senki más. Eljátszották a 2006-ban kapott bizalmat, viseljék a következményeit. Persze birkanépezni meg orbánozni könnyebb ...

egyiketsem · http://egyiketsem.blog.hu 2008.01.05. 19:57:18

Kaczor,

"és bocs, de úgy érzem te felmented őket. pedig te mondod, hogy ki kell kényszeríteni a rendet, de szerintem az úgy nem fog menni, hogy felmentünk mindenkit, mert korszakokon át alakult ez így, úgyhogy ne érezd magad hibásnak politikus és seggnyaló, mert a társadalom, meg a történelem... na meg a mari néni is lopta a hipót!"

Nem beszélünk mi annyira másról, csak másra helyezem a hangsúlyt. Engem nem érdekel, hogy Mari néni ellopta a hipót. Amit én akarok, hogy ha Mari néni ma, vagy holnap ellopja a hipót, akkor kirúgni és börtön, utána pedig soha többet ne dolgozhasson a szakmájában, és köpdössék le az utcán a polgártársak.

És, ami a lényeg: Mari néni pedig legyen tetszőlegesen behelyettesíthető Ovi-val, Hankókával, Furcsán Nyerenccel.

És ha ez megtörténik Mari nénivel, de nem történik meg Ovival, Hankókával, Furcsán Nyerenccel, akkor szeretném, ha tömegek mennének ki az utcára, szétkergetnék a feloszlatásra küldött rohamládákat, és ha még mindig nem történik semmi, akkor felgyújtani a Parlamentet, mint az önmagáért való pártokrácia fellegvárát, lehetőleg akkor, amikor benn van mind Ovi, mint Hankóka, mind Furcsán Nyerenc, és ha ki akarnak jönni, akkor visszalökdösni őket a tűzbe.

Ámen.

stirling 2008.01.05. 19:58:00

kaczor: vegyük újra, pedig nem olyan nehéz ez.
-TE: akinek igénye van rá, az elolvassa a teljes honi sajtót.

-ÉN: nem kell ahhoz a teljes honi sajtót elolvasni, kevesebb idő és energiaráfordítással is lehet annyi minimális tudásra szert tenni egy egy adott témában, h ne essünk hülyeségekkel a másiknak. Itt volt példa v, akinek kb 5perc internetes keresésébe telett volna, h értelmesen tudjon az adott témához hozzászólni, és ne hülyeséget mondjon, azt viszont agresszívan.

-TE: Mi az, nem is kell sajtót olvasni? Hát párttagnak persze nem

-ÉN: Nem ezt írtam, kb elismételtem az előző hsz-emet

Eddig itt tartunk, eddig nem hangzott el semmi olyan, h ne olvasd azt a szart, helyette ezt, ebben van az igazság. Arról volt eddig szó, h min. rákereséssel is lehetne már olyan min. tudáshoz jutni, h legalább a tényekkel nagyjából tisztában legyünk, és ne csak kakit dobáljunk egymásra, mint a majmok, lényeg h ki tud erősebben. Persze csak ha igény van rá

egyiketsem · http://egyiketsem.blog.hu 2008.01.05. 19:59:23

Stirling,
csak annyi a gond, hogy az utolsó napi 130 módosító indítványt már végig sem olvastak a képviselők. Ott is csak az irányítók látnak át mindent, a képviselők automatice - pártfegyelem vagy birkaszellem - válassz - szavaznak. Elég súlyos, ahhoz képest, hogy miről van szó.

kaczor 2008.01.05. 20:04:33

egyiketsem!

iagazad van. de jelenleg mari néninél, meg az ingyenélő egyetemistáknál ragadt le a történet - mármint kormányoldalról.
amúgy,

ámen bizony!

stirling, ha lenne igényed a tájékozottságra, tudnád ki gy.f. de te mondtad, hogy nem tudod, hogy szerezte pénzét. akkor meg miről beszélünk? na, melyik pártból csöppentél ide?

stirling 2008.01.05. 20:08:30

bunk0: hát röhejes is, h ilyen emberek vannak a házban, megjegyzem, a leszavazók se tudták. Ettől még én, az egyszerű állampolgár, akit nem köt a pártfegyelem, megengedhetem magamnak a luxust, h tájékozódjak, végiggondoljam, miről is van szó az olyan kérdésekben, amik engem érintenek, és e szerint alakítok ki egy véleményt. Ez pártszimpátiától független, épp azért mert miért hinnék ennek, meg miért hinnék annak. És máris érvekről van szó, amikról lehet vitatkozni, amiből egy konstruktív, előremutató dolog jön ki - ami után ne adj Isten jobb lesz -, mint komcsizni és nácizni egymást. Ezért fáj nekem az, h sokan azt a fél, egy órát nem képesek rááldozni, h legalább azt tudják, miről is van szó.

VicGilson · http://spiritus.blog.hu 2008.01.05. 20:09:43

Egyiketsem!
Nálad a pont! Respect!
Van egyáltalán jobb/bal oldal? Túrót van! Legfeljebb a látszatja. Moneykrácia. Az van. Meg valódi következmények nélküli ál-rend.
Úgy ahogy van, le lehetne selejtezni az egész parlamentet (azokkal együtt, akik benne ténykednek).

A baj az, hogy csak úgy lehetséges, hogy 'fent' ilyen emberek vannak, ha lent is többségében ilyenek az emberek. Ami fent - az lent.

A kérdés az: ki kerüljön/kerülhetne a jelenlegi totálisan alkalmatlan politikai garnitúra helyére? És hogyan?
(csak azért hozom fel, mert beleolvastam 'Egyiketsem' blogjába)
És a lehető legminimálisabbra szorítani a visszaélők arányát - kivételezés nélkül (attól tartok, teljesen megszűntetni nem lehet)

Nemzetünk már nincs - országunk még van. Talán még nem késő...

facon 2008.01.05. 20:12:36

jó ami most van?- nem
jót akarnak? - azt mondják, de hát senki nem tudja átlépni a saját árnyékát- tehát nem.
mi a fittyfenés ló....-ról beszélünk?

stirling 2008.01.05. 20:17:45

kaczor: nem vagyok párttag, sőt még elkötelezett pártválasztó sem, de tény, hogy baloldali választó vagyok. Miért? Mert eddig érveket csak erről az oldalról hallottam. Ettől még nincs bajom, ha vki másképp gondolja, csak ha nem ő gondolja. Vagy csak én érzem röhejesnek, h emberek olyan dolgok ellen tudnak teljes dühből tiltakozni, amiről nem is tudják, micsoda. Vagy h embereket utcára lehetett azzal vinni, h ezentúl aszpirint ne csak a patikából tudjak venni. Őszintén, ha most feltennék néhány kérdést pl. a vizitdíjról, azon túl, h fizetned kell, hányan tudnának rá válaszolni? pedig nem olyan nehéz utána nézni.

bunk0 2008.01.05. 20:19:20

stirling:

Bizalom nélkül nem lehet politizálni. Lehet, hogy tökéletesen meg van szövegezve az eü-törvény (nincsen), lehet hogy meggyőznek az észérvek és megszavazom. Utána meg átbasznak mint szart a palánkon: lásd áfa-csökkentés, ötéves adócsökkentési törvény, négyes metró, kormányzati negyed, olcsóbb autópálya, például. Aki nem tart attól, hogy ezt is el fogják kúrni, annak irreálisan nagy a bizalma a koalában. Hiába tűnik jónak, ha görcsbe áll a gyomrom attól, hogy annyira szétkúrnak mindent, hogy visszasírjuk még az eddigi nyomort is.

Nem bízom bennük, mégha az észérveik meggyőzőek is. Ez van, meg lehet nekik köszönni, keményen megdolgoztak érte.

... taps, taps, taps ...

facon 2008.01.05. 20:23:42

Hogy mit hallottál?
Érveket?
Magyarázkodást esetleg, meg mutogatást.
Ja, és milyen baloldal?
Az ilyet másképpen nevezik.
( Ha a nemzetszocialista párt azt mondja a második világháború után: bocs tévedtünk, de lebontottuk a régi rendszert- mondjuk ezt sem hallhattad a "bal"oldali pártodtól- akkor nem röhögöd körbe őket?)
sztem az emberek jó része tudja mi ellen tiltakozik. Csak jó rájuksütni a csőcselék jelzőt.
Ugyanmár!!!
kérdezz!
felelek!

toxx 2008.01.05. 20:28:57

Süketek párbeszéde.

kaczor 2008.01.05. 20:29:18

stirling,

olvass sok mindent. népszabit is, nemzetet is, indexet, meg barikádot, stb. akkor nem fogsz ilyeneket írni, hogy az "embereket utcára lehetett azzal vinni, h ezentúl aszpirint ne csak a patikából tudjak venni."
ja, azok az emberek patkisok voltak. nem az utca népe. az később lépett színre...

a narratívára én is emlékszem, csakhogy ez nem így történt. mondom neked, szemellenzős vagy. nem olvasol. ezért néznek itt hülyének téged.
hogy nem tudsz semmit gy. ügyeiről az sok mindent elárul. ha csak az egyik oldal sajtóját olvasod, hülyén fogsz meghalni és ráadásul meg sem érted a többi embert - amint az itt is látszik.

stirling 2008.01.05. 20:37:27

bunk0: tehát azt mondod, h én félek, ezért inkább arra a másik szimpibbnek bólogatok, mondjon bármit is? Ez is egy hozzáállás. Én meg azt mondom, bármi jobb lesz, ha én ész nélkül mindenre fújjolok, amire nekem azt mondják. Hát nem hiszem. Ha csak azért is bevallottan ott teszek keresztbe, ahol tudok (ld. orvosi kamara). Akkor miért legyek önmagam ellensége vki más érdekében. Ment a világvégézés a patikaliberációval, gyógyszertámogatással. Ehelyett most jó néhány gyógyszer olcsóbb lett, és éjjel-nappaliban is tudok aszpirint venni akár éjfélkor. Jött a jajveszékelés a vizitdíjról, a háziorvosok átlag havi 180ezerrel keresnek most ezzel többet, a kórházaknak havi 10milkóval van többjük, az OEP hosszú idő után plusszban végzett, amiből futja, h kétszer annyi jusson a kosztra. És mindez, ha nagyon beteges vagy, akkor is csak max évi 6000 forintot fizetsz vizitdíjra, kivéve ha benne vagy abban a 2millióban, aki nem fizet, vagy a másik 2millióban, akinek a támogatását ennyivel növelték. Vannak itt eredmények csak le vannak hurrogva. De lehet, h hitelesebb lenne számomra is a másik oldal, ha azt látnám, h az a célja, h nekem jobb legyen, mint a másikkal, nem csak egyfolytában kivonul, mindent azonnal gondolkodás nélkül fikázz, és általában mindent megtesz, hogy "rosszabbul éljünk, mint 4éve"

qrvaélet 2008.01.05. 20:39:10

elég gyanús...

bár én is szeretem a zsidó faszt!

Hessler 2008.01.05. 20:39:23

Szerintem ezt órabérben nyomják!
Kommenteznek napestig ,jobbról-is
balról-is azt ennyi?
Csak kiabálnak de nem hallanak!
Meg vannak vezetve.Sajnos!
toxxnak pedig igaza van:
Legyen kacor a Király
(ő mindent tud ugyanis)!
Az ám a demokrácia?

Jó tudom miniszterelnököt írtál.
De abból is volt már egy ,aki úgy tett
mintha király lett volna!

facon 2008.01.05. 20:41:12

ez szép volt, bárki írta helyettem, gratula

facon 2008.01.05. 20:45:10

már vártam ki kezd zsidózni, de hogy pont egy judapestes...
na ez a nagyon szép dolog :-D
nekem már szólnom sem kell...

egyiketsem · http://egyiketsem.blog.hu 2008.01.05. 20:47:45

Ez nem judapest-es.

Hessler 2008.01.05. 20:48:16

Mi ez a judapestes link?
Hogy jön ill. honnan jön ez a
katyvasz ide?
Világosítsatok fel kérlek!

stirling 2008.01.05. 20:51:53

Oh bocsánat, de most látom, h megy a Tanú az m1-en , úgy hogy ez is jó volt, de egyenlőre sziasztok.

facon 2008.01.05. 20:52:33

talán tanú-sz belőle :-)

kaczor 2008.01.05. 20:55:45

cz-vel írom, hesler.

amúgy meg a nénikéd nyomja órabérben, tudod hol...

többet tudok nálatok, az biztos. ez van.
lehet nyüszögni.

jó királyod lennék, hesler, bármilyen sötét, korlátolt görcs is vagy te. :DDD

amúgy meg mi a gond? kattints át máshová, ha itt nem fasza.
jaa! rájöttem! az a baj, hogy az index indexére kikerült ez a blog?
hujjuj, most mi lesz? ne izgulj kis hesler. majd holnap a bíborosokat fogják szidni a címlapon. addig csak kibírod valahogy, nem?

külön meghat, hogy tőlem félted a demokráciát (nem felkiáltó jelet akartál odaírni" Az ám a demokrácia?" Igen az, vagy nem az;?!.-":).

Megfigyelo 2008.01.05. 21:01:10

Lichtenstein bejegyzese egy kulonlegesen rosszindulatu hazugsag. Es akkor is hazugsag, ha esetleg sajat maga is elhiszi. Ha Viktorka emelte volna meg az eletszinvonalat annyira, mint a szoclib. kormany 2002 ota (35-40% realbernovekedes, 13.havi nyugdij, stb.), akkor sokkal nagyobb "kiigazitast" is tapsikolva fogadna.

facon 2008.01.05. 21:01:50

te melyik országban élsz?

kaczor 2008.01.05. 21:03:21

megfigyelő elvtárs!

ön netán grafológus, hogy ezt így kiolvasta a blogból?

facon 2008.01.05. 21:04:55

neked emelkedett akár csak 20%-al a reálbéred?
melyik államtitkári szék a tiéd?

facon 2008.01.05. 21:06:01

10%???
esetleg 0%
vagy minuszban lennénk- talán ez a vszínübb.

facon 2008.01.05. 21:06:52

az stb.-re meg külön kíváncsi lennék:-DD

Hessler 2008.01.05. 21:12:51

Kaczor
Az elütésért ne haragudj
,de nem gondoltam ,hogy így magadra veszed az egészet!Az órabért nem szó szerint értettem (ha órabérben nyomják az nem lesz kész soha tehát nem vezet sehova).
Ez csak egy kis kritika volt a párbeszédek-viták parttalansága iránt.
Aki mindent tud az tudhatná!
A bajom nem az volt ,hogy te tudod.
Hanem az ,hogy te szerinted más meg nem.
Erre írtam azt ,hogy király mert ott csak
ő tudja.Nemúgy a Demokráciában.
Sajnálom ,hogy véleményem benned haragot
gerjesztett ,nem volt szándékomban megsérteni téged.
Nem úgy neked engem! Köszönet ezért.
Máris más megvilágításba helyezi azokat amiket írtál.

jaszi 2008.01.05. 21:21:23

stirling!

mit keresel ezen az oldalon?Ittcsak elmujult orbánista korlátolt gondolkdni sem tudo irogató ficsúrok,cukkolják a normálisan gondolkodokat,a demokratikusan megválasztott Min. elnők szidásán kiül többet sem tudnak.

élménybeszámolók az anyagcseréről · http://www.ratemypoo.com 2008.01.05. 21:21:34

Az előbb kimentem szarni. Már nagyon feszítette a hasamat a szar, éreztem hogy egy nagy, iszonyatosan büdös szar fog kijönni. Ráültem a vécédeszkára és elkezdődött a szenvedés. Nagyon nehezen nyomtam ki a szart, de sikerült! Nagyon jót szartam!

berengere 2008.01.05. 21:23:42

Kedves Megfigyelő!

Ez a szöveg marha jól hangzik a klubrádióban a Bolgár úr valamelyik betelefonálójától, de bárhol máshol elég ciki.

kaczor 2008.01.05. 21:25:27

hessler, nagyon szívesen!

ha nem írsz bele, talán nem veszem magamra.
nem is értem hogy lehetek ilyen figyelmetlen.
és igen, sok féle igazság van. az egyik az enyém. a másik a tiéd. "Mindenben van igazság, kivéve a tömegtájékoztatást." ott van fent a jobb sarokban.
ha sikerült megsértenem téged, annak örülük. abszolút célom volt (bár ne szívd nagyon a melledre). megyek iszom egyet, esküszöm az egészségedre is. mint egy jó király, tudod...
bár, honnan is tudnád!? nem vagy te egy
kaczor király :DDD

kaczor 2008.01.05. 21:26:44

és hessler: iwiw meghívóért szopok, mosogatok!

kaczor 2008.01.05. 21:29:54

az előző nem én voltam.

de nyugodtan szórakozhatsz nevemmel, aki csak akar.
ez ugyanis álnév. :DDD

szerencsétlen álkaczor, húzd le magad a klotyón!

amúgy ez valamilyen szoclibes trükk, akar lenni? :DDD

kaczor 2008.01.05. 21:32:41

az előző sem én voltam :DDDD

mennyire szánalmas :D

judeobolsik :DDDDDDDDDDDDDDD

nem szopk, sem mosogatok, maximum orbánt, de csak ha jó napja van:DDDD

Hessler 2008.01.05. 21:33:37

Köszönöm neked!
Szép bizonyítvány rólad!
Hogy veheti így bárki komolyan
amit írsz?
Na ez egy parttalan vita!
Voltszerencsém!

gyuribacsi 2008.01.05. 21:34:47

van itten egy kétrészes cikk.
index.hu/velemeny/jegyzet/feltud070321/ és
index.hu/velemeny/jegyzet/feltud2/

no innen kéne kiindulni, nem a zsigeri indulatokból. gyermekeinket jóra, becsületre, tisztességre tanítani, reményt hazudni nekik, ha már magunknak hitünk se maradt. egymást szapulva csak pusztul a nemzet.
akik most főszereplők, szóra, említésre sem érdemesek. miattuk kár egyetlen sört is kitölteni, egyetlen cigire is rágyújtani. a jelent és a közeljövőt már elvették tőlünk. de ezt a tényt mégsem hagyhatjuk örökül!!

kaczor 2008.01.05. 21:34:47

:DDDD

nagyon ravasz.

fel is adom.

:DD

Hessler 2008.01.05. 21:35:08

Ha nem te voltál akkor vissza az egész!

makkkopáncs 2008.01.05. 21:38:27

Átvágtak a rendszer váltással is.eü törvény lásd: fogászati ellátást.GyF,KJ azt mondogatja itt mindenki lop csal.KI mint él úgy itél.

kaczor 2008.01.05. 21:39:44

ügyes trükk hessler :DDDDDDDDD

hadd higyje mindenki hogy hülye vagyok :DD

te kis provokátor...

kaczor 2008.01.05. 21:41:20

hessler,

leszarom, hogy ki vesz komolyan, meg ki nem.
ezt a hülye szerencsétlent is leszarom, aki szórakozik a nickemmel.

a bizonyitványom bekeretezheted, és nyugodtan szögezd ki a falra. vagy telesírhatod az összes blogot, hogy a kaczor ilyen+olyan.

kívánok neked, jó, partos vitákat. az olyan konstruktív, amikor a végén megegyezünk és boldogan sóhajtva hajthatjuk álomra fejünket: ma is sikerült megegyeznem (mondjuk toxxal), hogy minden olyan parttalan.

vár a bár! csá

Hessler 2008.01.05. 21:42:47

Mindjárt más!
Köszönöm!
Minden jót!

Alfa 2008.01.05. 23:35:22

qrvaélet:
Sokakkal együtt te is fogalom nélkül vagy reálbér témában, ezért tisztázzunk valamit.
Magyarországon 6 év alatt (2001-2006) összesen 43%-al nőttek a reálbérek - az éves indexek szorzásával ezt bárki kiszámíthatja.
www1.pm.gov.hu/web/home.nsf/portalarticles/9CE71763C9C1ECB1C125727C0048022C/$File/Fobb%20makrogazdasagi_jelzoszamok%20_eves%20adatok.xls
Ezt egy jobbos jóember találta nekem korábban.
Mindesetre ez jól mutatja, hogy milyen torzító hatású, ha valaki csak Magyar Nemzetből vagy hirTV-ből "tájékozódik".
Ez az apró adatsor lényeges, megmutatja, hogy nem fog összedőlni az ország és az éhező néptömegek nem fognak az utcára tódulva forradalmat kirobbantani pusztán azért mert pártvezérük azt mondja, hogy "szarabbul élünk mint 4 éve".

Visszatérve az eredeti bejegyzéshez:
Könnyen belátható, hogy ha politikai nézetünkkel szemben álló kormány un. "országimázs" kampányt folytat, akkor az nem nagyon lesz szimpatikus nekünk. Akár Ferike csinálja, akár Viktorka, lesznek sokan, akiknak nem tetszik.

Ezzel együtt bárki kimondhatja azt, hogy az ország mi vagyunk, bennünk van, a mi egyéni cselekedeteinken múlik a jövő és közös a felelősség - mindez kurvára igaz. Pont ez az, amit európaiként meg kell tanulnunk, hogy kormánytól függetlenül bizonyos alapvető értékek, viselkedésminták mindig követendők lesznek. Adót szokás fizetni meg tb járulékot, bejelentjük a dolgozóinkat, stb.
Normális, becsületes embernek kell lenni, függetlenül attól, hogy az EU pénzét bal vagy jobboldali kormány költi el ennek népszerűsítésére.

100 dologba bele lehet érvekkel kötni, de aki ebbe a reklámba lófaszt vizionál, annak agyára ment valami - enyhén szólva van még mit tanulnia...

qrvaélet 2008.01.06. 09:27:04

Alfa: biztosan nagyon szép képlet, ígérem még a mai de. megnézem, ha egy kicsit több időm lesz rá.
Statisztika: olyan a régi vicc szerint, mint a bikini. Sok mindent megmutat, de a lényeget elfedi.
A lényeg: nekem az elmúlt 5 évben 3-5 % volt a fizetésemelésem. (Évente!) Ehhez képest mindennek drasztikusan felment az ára. Na ebből hozzon ki vki akárcsak 0%-ot.
Ha neked ennyivel növekedett a reálbéred, akkor jó neked. Nem akarsz a nevedre venni?
(Ja igen, még a dörmögő dömötört is szoktam olvasni a kislányomnak, igaz abban szebb mesék vannak):-)

facon 2008.01.06. 10:00:53

Alfa: nem műxik a link, átküldenéd mégegyszer?

Kínai bérmoderátor (törölt) 2008.01.06. 10:47:33

Antitoleráns hozzászólás:
"Szánalmasan gyenge blogbejegyzés."
Találjatok már ki valami elmésebb hozzászólást, a kurva anyátokat.

Mindig ez van, készül egy blogbejegyzés, erre idesereglik egy csomó idióta balfasz és idelöki a szánalmas, egy soros fanyalgását.

Az érdekelne, ki és milyen motiváció nyomán védi a jelenlegi kormányt (a direkte készpénfizetési elkötelezettséget kivéve).

Dr. Stein (törölt) 2008.01.06. 10:55:50

Bérmoderátor hozzászólásához: Minden komolyabb politológus és közvéleménykutatás a jelenlegi kormány megroppanását vizionálja.
Amőbás gyerekek, nem fogjátok bután érezni magatokat, mikor 66%-al nyer a jelenlegi ellenzék és törli a Gyurcsány/Veres/Kóka/Stb. mentelmi jogát, majd feljelenti őket számos gyanús üzletük miatt? Nem fogtok hülyén nézni?

És hány hajléktalant lehetne kimenteni a biztos halálból a kormányzati kommunikáció költségén? Hideg van ám odakinn, fiúk!

d-fense 2008.01.06. 10:57:06

"qrvaélet 2008.01.05. 20:12:36
jó ami most van?- nem
jót akarnak? - azt mondják, de hát senki nem tudja átlépni a saját árnyékát- tehát nem."

Ezek tipikus álkérdések :P
Az első kérdésre mindig is ez volt a válasz. A másodikra is :D

Vagy tudsz mondani egy olyan időszakot csak az elmúlt 18-19 évből, amikor a többség azt mondta volna, hogy igen, jó az, ami most van, és igen ők jót akarnak :D

facon 2008.01.06. 11:08:13

Igen álkérdések, de valakinek ezt is fel kell vetni, mert agyilag nem mindenki jut el odáig... (szocialista- meg baloldal akkor jó, ha ov. meg jobboldal akkor rossz- tipikus négy láb jó két láb rossz..)
Igen, volt egy-pár év amikor fejlődtünk.
Kis ferdeszemű moderátorunk :-) kérdését én is feltenném:mi a motiváció, hogy jó páran még védik ezeket a dilettáns ....-t
Egyébként meg mitől is szocialista, meg baloldali?
Tudom ez is csak egy álkérdés :-P

Lichtenstein · http://terrormedia.blog.hu 2008.01.06. 11:21:46

Alfa: Ha nekem cifrafosásom van, neked pedig masszív székrekedésed, átlagban akkor is mindketten pont jól vagyunk. Szóval az átlag magában egy elég csalóka mutató.
A túlzott állami jövedelemelszívás pedig a szabadság és demokrácia sírásója, mivel a versenyt lehetetlenné, az embereket pedig felelőtlenné teszi. Szóval, ami most van, az igenis rossz, helytelen és ezért elítélendő. Bárki kimondhatja, hogy az ország bennünk van, de a SAJÁT pénzéből. Az Unió, vagy az állam pedig nem költhet erre. Prosperáló civilizációt csak az erős, független és összetartozó egyénekre lehet építeni, és az akkor is így van ha az elmúlt hat évben átlagosan 43% volt a reálbérek növekedése.

Alfa 2008.01.06. 20:39:34

www1.pm.gov.hu/web/home.nsf/portalarticles/9CE71763C9C1ECB1C125727C0048022C/$File/Fobb%20makrogazdasagi_jelzoszamok%20_eves%20adatok.xls
A kért URL megint. Ha nem megy át, akkor a második része külön:
$File/Fobb%20makrogazdasagi_jelzoszamok%20_eves%20adatok.xls
A mostani kormány teljesítményét, nem támogatom, sok dolgukkal nem értek egyet, de kevés annál viccesebb van, mint amikor a fidesz tiltakozik az országimázs meg az osztogató politika ellen. Nem igazán hiteles.
A probléma a blogbejegyzéssel meg csak annyi, hogy nem a kritizált hirdetés témájáról szól.

Bit Rot 2008.01.08. 18:12:14

Mondhatnám, hogy a Fidesz is elmehet a jó q....-ba, és akkor visszatérhetnénk a témához?

Nekem se volt 43% jövedelem emelkedésem.

Ja de, tudom, emlékszem már, hiszen a kórházi dolgozóknak, állami alkalmazottaknak adott Medgyessy +50%-ot. Az előbbiektől nem sajnálom, de jó lenne a hálapénz terén is rendet tenni.

Mike36 2008.01.09. 15:44:47

mindig tudtam hogy Orbánék igazából komcsik
süti beállítások módosítása