HTML

Terrormédia

"Van az igazság, meg van a magasabb értelmű igazság. Van a kevesek igazsága, és van a többség igazsága. Van igazság a szerencsejátékban, és van igazság Marx Tőkéjében vagy Hitler Mein Kampfjában is. Mindenben van igazság, kivéve a tömegtájékoztatást. " Albert Kamu

Nyilatkozat:

Az oldalon található történetek és személyek a képzelet szüleményei (azok is, amik valós személyeken vagy eseményeken alapulnak).

Címkék

Misi

Neve: szolgálj és ne láss bért.
Neve: adj pénzt és ne tudd mért.
Neve: halj meg más javáért.
Neve szégyen, neve átok:
Ezzé lett magyar hazátok.

A miniszterelnök kilátástalan küzdelmet folytat a lábgombával

2008.05.23. 15:32 :: Lichtenstein

A Miniszterelnöki Hivatal sokáig visszatartotta a hírt, azonban ma már kénytelenek voltak elmondani: a miniszterelnök kilátástalan küzdelmet folytat a lábgombával. A fertőzés olyan súlyos, hogy Gyurcsány Ferenc már alig hagyhatja el az Országgyűlés kórházának fungológiai osztályát. Az MSZP tagsága megdöbbenve fogadta a hírt, az országban megállt az élet, sok helyen elfogyott a pezsgő.

A miniszterelnök még 2005-ben kapta a fertőzést, akkor azt gondolta hamar elmúlik majd, a betegség azonban egyre súlyosabb lett. A kellemetlen viszkető érzésből mit sem mutatva Gyurcsány egy év alatt a szarból hozta vissza a kormányzást, majd trükkök százaival megnyerte pártjának a választásokat. Addigra a gomba már az agyáig jutott.
Közelebbi munkatársai tudták mitől vannak az önkéntelen rángások, a nyáltól habzó dühkitörések. "Amikor ordított, mindig könnybe lábadt a szemünk, mert tudtuk, hogy a gomba beszél belőle. Adtunk neki néhány kockacukrot, majd bevittük a tárgyalásra, vagy a kormányülésre, ahol épp dolga volt..." - Mondta Lapóc Zsolt, a miniszterelnök volt szárnysegédje.
Gyurcsány, aki hisz a misztikus gyógymódokban, kezdetben az állami vagyon privatizálásával, majd az emberi jogok lábbal tiprásával próbált javítani magán, de a gomba túl erős volt: már nem lehetett legyőzni.
A miniszterelnök lapunknak elmondta, hogy szeretné kibírni a ciklus végéig, de lehetséges, hogy erre már nem lesz lehetősége. "Szeretnék megnyugtatni mindenkit." - nyilatkozta Gyurcsány Ferenc - "Amíg van elég kockacukor a közelben, képes vagyok legalább olyan jó döntéseket hozni, mint az elmúlt hat év során. Meg fogjuk adóztatni a nyakkendőt meg az Internetet, a Grippeneket repülő disznókra cseréljük, és tíz éven belül egy pulit juttatunk az űrbe."
Biztonságpolitikai szakértők világszerte egyetértenek abban, hogy a lábgomba a második legnagyobb veszély, ami a szabad világot fenyegeti, rögtön a nemzetközi terrorizmus után.

3 komment

Címkék: politika gyurcsány

A bejegyzés trackback címe:

https://terrormedia.blog.hu/api/trackback/id/tr73484115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

grupi 2008.05.24. 20:59:56

Nagyon jó.
Ahogy a Pannon Pumára is ideális megoldás a puli kutya űrbejuttatása.
Csak mi lesz majd totoval?

Dr.Stein (törölt) · http://republicator.blog.hu/ 2008.06.12. 05:54:21

Hello, pajtás! Véletlenül "privátba" tettem a cikkedet és én sem látom, hogy élesíteni tudnám. Rakd vissza légyszíves publikusba, már írtam mindenféle fórumokon és levélben is. Kösz!
süti beállítások módosítása