HTML

Terrormédia

"Van az igazság, meg van a magasabb értelmű igazság. Van a kevesek igazsága, és van a többség igazsága. Van igazság a szerencsejátékban, és van igazság Marx Tőkéjében vagy Hitler Mein Kampfjában is. Mindenben van igazság, kivéve a tömegtájékoztatást. " Albert Kamu

Nyilatkozat:

Az oldalon található történetek és személyek a képzelet szüleményei (azok is, amik valós személyeken vagy eseményeken alapulnak).

Címkék

Misi

Neve: szolgálj és ne láss bért.
Neve: adj pénzt és ne tudd mért.
Neve: halj meg más javáért.
Neve szégyen, neve átok:
Ezzé lett magyar hazátok.

Tisztázta könyvelését a Jobbik

2010.01.25. 11:34 :: Lichtenstein

A Terrormédia szerkesztősége teljes mértékben hisz egy szebb magyar jövő lehetőségében, ezért megnyugvással vettük tudomásul, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke sajtótájékoztatóján tisztázta pártjának pénzügyeit, melyet eddig titokban tartottak.


 - A Jobbik a politikusbűnözés, a mutyizás egyetlen igazi ellensége, már csak ezért sem hagyhattuk, hogy pártunk pénzügyei kétkedésre adjanak okot. - mondta Vona - Íme itt van mellettem az a bödön apró, amiből a választási kampányunkat finanszírozzuk 2010-ben. A mögöttem lévő fényképen pedig az az ötszázforintos látható, amiből pártunk működését az elmúlt években lehetővé tettük. A pénz nagyobbik részét egyszerű, dolgos, magyar emberek adományozták nekünk, a másik részét Novák Előd nyerte ultin.
Óriási tapsvihar fogadta a bejelentést, többen sírni, könnyezni kezdtek, mások a Székely himnuszt énekelték. Végül Vona mellett az asztal alól feltűnt egy apró, álarcos zokni, mely rögtön szólásra is emelkedett:

 


- Testvéreim! Nézzétek el nekem, hogy arcomat eltakarva beszélek hozzátok, de a kuruc.info szerkesztőjeként üldöznek a rezsim elállatiasodott kopói! (Pfujolás, bekiabálások a teremben.) Nyugodjatok meg, közel a győzelem, közel a számonkérés ideje! Oda kell baszni a cigóknak meg a zsiráfoknak, a bérenceikkel együtt kell őket elküldeni fürödni. (Harsány kacaj a nézők sorai között.) Így van, le kell számolnunk a tetűhintás zsidrákokkal, a bűnöző kormosokkal, meg azzal a zöldségessel, aki ma reggel már megint rosszul adott vissza Vona Gábornak a piacon! Kovács Kálmánnak hívják, 43 éves, a mobiltelefonszáma pedig 70-9032-23-42-45. Nem látszik rajta, de ez ne tévesszen meg titeket: egy büdös, kecskebaszó bantuzsidó ez a Kovács, múltkor is rohadt paradicsomot adott. Erős hazafiak meglátogathatják a lakásán. Harmadik kerület, Alma utca 14. Második emelet, négyes ajtó. Sebestyén van az ajtóra írva, de ez az anyja leánykori neve, övé a lakás, nyugodtan be lehet csöngetni. Ha rendes zöldséget akartok venni, akkor a Fény Utcai Piacra, Novák Benőhőz menjetek, ő igaz, magyar ember. Egyébként örülök hogy végre a leghülyébbeknek is nyilvánvaló lett, hogy a Jobbik könyvelése makulátlanul tiszta. Aki mást mond, vagy aki szerint most Vona szája mozog, az egy utolsó, hazug, senkiházi zsidóbérenc sneci! Vagyis geci. Végeztem! Szebb jövőt!

A Jobbiknak ettől függetlenül nehéz dolga lesz a választásokon, hiszen a Fidesz aprós bödöne kétszer, az Mszp-é háromszor ekkora. "Ez lehet, azonban azokban sokkal több öt- és tízforintos van, a mienkben pedig ötvenesek is vannak." - reagált Vona a különbségre. Egyes gazdasági elemzők szerint nem lehet akkora összegből teleplakátolni az országot, mint amennyit egy átlagos magyar család költ élelmiszerre egy nagybevásárlásnál, azonban ezeket a feltevéseket az Mszp szakértői mellett Varga Mihály is többszörösen megcáfolta: "Ugunda bugunda unga muff bunga jól van ez így. Smarf."

Ezt mi sem tudtuk volna szebben megfogalmazni. Kellemes kampányolást mindenkinek! Smarf.

139 komment

Címkék: politika jobbik

A bejegyzés trackback címe:

https://terrormedia.blog.hu/api/trackback/id/tr441700253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

uitstekend 2010.01.26. 20:27:41

@Plumper: most vagy nagyon komolyan viccelsz, vagy nem tudod mi ez a blog :D

Más: a blog jobboldalán alul a versben (MISI), azmiaza "mért"?

uitstekend 2010.01.26. 20:51:03

@Lichtenstein: Csak nagyon kirí a többi helyesen leírt szó közül. Bízom benne, hogy ezt a Misi is tudja.

Plumper 2010.01.26. 21:04:57

@uitstekend: ez is megható. az összes magyarra hivatkozni, és a kritika elől magyarságukkal takarózni. "nem az én nevemben" remélem, a magyarok nem fasiszták, mint a jobbik-banda.

sanyisanyi 2010.01.26. 21:06:11

szar poszt..ennél többet nem érdemel

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.01.26. 21:16:34

Jó poszt, bár lehetett volna rajta finomítani, de üt!

@Lichtenstein: Mint örök rajongód, őszintén remélem, hogy a kampány alatt sűrű lesz itt a termés!

gauche caviar 2010.01.26. 21:27:06

vajon a jobbiknal megszolal valami csengo amikor megjelenik roluk egy iras a blog.hu-n es olyankor az ugyeletbe beosztott az jo igaz MAGYAR kommentelok eloltjak a szimfoniat a csikkek tarolasara alkalmazott tuzoltovederben, begomboljak a barna kopenyt, felcsoszognak a kihelyezett terminalokhoz.. 'karom mondani az otthoni gepukhoz, sajat pendzukon fizetett internetyukre (ahol a monitor folott a gaz multiknal fusiban szines nyomtatott A0-as Morvai portre figyel /persze kicsit pixelesen, de igy is szeretjuk/) es leirjak tizmiliomodjara is a jol begyakorolt paneleket, majd motorikusan percenkent nyomnak a frissites gombra, hogy lassak a reakciokat.

pfehhh.

katjatjuta2 (törölt) 2010.01.26. 21:31:27

:)))))))

Morvai Krisztináról van egy személyes történetem a 90-es évek elejéről:

Volt egy szeminárium az ELTÉ-n " nemi szerepek a társadalomban " címmel. Egy meleg amerikai pasi volt a vezetője, a nevére már nem emlékszem.

Krisztina vendégelőadó volt és arról tartott előadást, hogy meg kell változtatni a BTK-t, mert amíg az nem büntetendő, ha egy 19 éves fiú egy 15 éves lánnyal nemi kapcsolatot létesít, az büntetendő, ha egy 19 éves fiú egy 15 éves fiúval létesít nemi kapcsolatot. / ez azóta már nem büntetendő /

Sokszor gondolkodom ezen...

Vajon hogyan létezik, hogy valaki aki akkoriban egy szuper, energikus, intelligens, vagány, szőke hosszúhajú bomba csaj volt, hogyan képviselhet manapság egy ilyen végtelenül ostoba / primitív / bagázst????

mangorlo 2010.01.26. 21:37:53

zsenialis, csak igy tovabb :)

Koller 2010.01.26. 21:58:46

Komolyan vicces ez a jobbik-fóbia! XD No meg a felbérelt kommentelőkről ez az elmélet! :)
Csak mosolyogni tudok!(amúgy ez Közel-Keleti szokás)
El kell hogy szomorítsalak benneteket - Ennyien gondolkodnak normálisan!
Amúgy érdemes jobban is tájékozódni és nem csak a stop szintű orgánumokat olvasgatni!
Amúgy a finom humorral nekem sincs semmi bajom, de ez már jóval több!

Koller 2010.01.26. 22:05:24

Vicces ez a jobbik fóbia! XD
Sajna ennyi normális ember van!
Érdemes több forrásból tájékozódni, nem csak a stop.hu szintű orgánumokról!
Amúgy én is szeretem a jó humort, de ez már túlment!

Koller 2010.01.26. 22:06:22

Sorry, de sz*rakodott a netem és nem küldte el először ezért írtam le még egyszer!

kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook! · http://www.kitvalasztanal.hu 2010.01.26. 22:08:38

Jólvan nevetős volt. Néha kicsit túlzásba esős. Első pillanatban amúgy azt hittem komoly. Nagyon Jobbikos hangulata volt.

warren buffet 2010.01.26. 22:21:41

@katjatjuta2:

tök egyszerű a dolog.

a jobbik vezetői lecsüccsentek, fejenként 3 ser oszt 2 FEHÉR A4-es lap.
aszongyahogy.mire van itten igény?cigobunozés.oké, ez jol hangzik.mi tiszták vagyunk a másik két párt meg lop.ez is jo, Gabikám, maradhat.legyen egy kis zsidozás is.remek, Kriszta, asszem meg is vagyunk.

tiszta 1.0-ás marketing az egész bake, ne vicceljunk már. :)

Opinion 2010.01.26. 22:37:09

@Jómunkásember:

Még ennyi sem kellett... Az MSZP-SZDSZ hatalom elintézte a JOBBIK kampányát... Ja meg a cigányok és a hozzájuk tartozó kettős mérce!!

Sajna... A folyamat elindult és nincs megállj... :)

Szebb jövőt!

art-isjus 2010.01.26. 23:08:58

Jobbik,a tiszta és erkölcsös párt....hahahaha. Keszthelyi elnöküket gazdasági bűncselekmények miatt letartóztatták,a párt pénzügyei 6 éve tisztázatlanok,és a törvényeket semmibe véve nem közölték a párt mérlegét az Állami Számvevőszékkel.Csalók és bűnözők gyülekezete,amit a magyarkodás máza alá rejtenek.Pár százaléknál többet meg soha nem érnek el egyetlen választáson sem,mert kb. ennyi a 80 alatti IQ-val rendelkezők aránya Magyarországon.

Jankove 2010.01.26. 23:19:04

@A nép fia: "Ez a cikk most ironikus fikció, vagy valóban megtörtént?!"

Ez a cikk egy irónikus fikció. Sokan vannak, akik szerint nem volt elég 20 évig nézni, hogyan írja le nullára az országot, 2 szeretett nagy pártunk, csatározásai közepette. Repetázni szeretnének, hátha azt a kévés éppenmaradt dolgot is tönkre lehet baszni. Nos ezeknek az embereknek a jobbik szálka a szemben, légy a levesben.

Jankove 2010.01.26. 23:20:34

@E_R: Nézz kevesebb tévét.

dtk74 2010.01.26. 23:21:18

Korrupció az, amiből kihagytak. Örökbecsű Hofi szavaival.
Jobbik. A lemaradtak, a kihagyottak, meg nem értettek, a lenézettek, a kiszorultak, a félelemben élők, az apapótlót keresők. És persze a vágyügynökök, akik kiszolgálják őket.
Ígéretet akarunk, hogy kicsit álmodhassunk. Szebb, fehérebb, gazdagabb, "mienkavilág" jövőről. legalább néhány hétig, hónapig. Aztán jön az ébredés, mert hát így van ez a világban, ugye?! Úgysem változik semmi, legalább az álmainkat hagyják meg.
Amíg a választó így gondolkodik tudat alatt, addig nem olvas, nem értelmez, nem figyel, és nem dönt. Csak teszi amit a többiek. Együtt mozdul,mert így nem ő a felelős.

ramirez7788 2010.01.26. 23:21:46

Sokan azzal védekeznek, hogy a Jobbik nem közpénzből finanszírozza a kampányát (még idén), viszont azt a pénzt, amit most "nem közpénzből" elkölt, valaki adja. Annak azt majd vissza kell fizetni. Autópályában, pályázatban, bármiben. Az pedig már közpénzből fog menni.

Jankove 2010.01.26. 23:37:14

@katjatjuta2: "hogyan képviselhet manapság egy ilyen végtelenül ostoba / primitív / bagázst????"

Mitől lenne primitív az, aki más irányból közelíti meg a megoldást? 20 év hatalmas idő, generáció nőtt fel, ennyi telt el a rendszerváltás óta, és ez a sok "primitív" egyénnek legalább az feltűnt, hogy ha mindig mindent ugyanúgy csinálunk, az eredmény is ugyanaz lesz. Tudod ki a primitív? Aki sokadjára is képes belelépni ugyanabba a szarba. (bedőlni ugyanannak a hazugságnak) Mit várnak az emberek egy fidesztől, vagy mszp-től? Hogy 20 év hazudozás, töketlenkedés, intézményesített bűnözés, és szardobálás után, hirtelen rájöttek az urak megoldásra, és most aztán minden sinre kerül?

A jobbik legalább egy alternatíva, amit a kialakult helyzet szült. Egyébként a "magyarkodással" jó irányból közelít, ugyanis gazdasági kérdéseken kívül, mással (jobbikon kívül) egyetlen párt sem hajlandó foglalkozni, pedig a legfőbb gond nem is a gazdaságban, hanem a fejekben van. Gyógyitásra szorul a nemzet, és az egyén is, csak ebben a kibaszott anyagias, ferde világban már ezredrangú kérdés. Le kellene cuppanni a drótról, és körülnézni mi van a világban..

warren buffet 2010.01.26. 23:37:18

tisztázzuk.

azt kihozni h a jobbik 5 éve mukodik folyamatosan átlag évi 1,2 millio forintbol tök ugyanaz mint amikor az adocsalo azt mondja h az 670 milliós háza menyasszonytáncbol van.

art-isjus 2010.01.26. 23:37:26

Jankove,tök mindegy mit csinál a 2 nagy párt,és tök mindegy hogy én nézek e tv-t vagy sem.Itt most arról van szó,hogy vannak törvények.Ami szerint egy pártnak minden évben kell mérleget készíteni,és azt az ÁSZ ellenőrzi.A Jobbik 6 éve folyamatos törvénysértésben van.Mit lehet várni egy ilyen párttól,amely már egy ilyen alap dologra nem képes?
A keszthelyi elnökük meg bűnöző,ingatlanügyekben bukott le.Ezek a tények.Teljes lényegtelen mit csinált vagy csinál a Fidesz meg az Mszp...nem arról van itt most szó.Hanem arról,hogy ők beállítják magukat a becsület mintaképeinek,miközben nem azok.Ezek a tények.Lehet zsidózni,kétnagypártozni,hazugmédiázni...attól még nem változik a dolog,jócskán sáros a Jobbik.Az hogy náci valaki,nem jelent automatikus feddhetetlenséget. :)

tony zionist 2010.01.26. 23:39:16

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

nem jársz emberek közé? vagy csak belvárosi beltenyészett zsidó álértelmiség közé?

én mindenkitől csak a Jobbikot hallom. volt vérfideszestől a cigány MSZP-sig...biza, nem 1, nem 2 cigányt ismerek, akik az EP választáson is a "krisztinára" szavaztak.

lesz itt nagy meglepetés, és lavinaszerű győzelem.

az önkormányzati választásokra már a Jobbik lehet a legnagyobb támogatottságú párt.

tony zionist 2010.01.26. 23:40:12

@ramirez7788: "nnak azt majd vissza kell fizetni. Autópályában, pályázatban, bármiben. Az pedig már közpénzből fog menni."

vágre a tisztességes magyar emberek is juthatnak állami megrendelésekhez :)

tony zionist 2010.01.26. 23:45:07

@E_R: . "Keszthelyi elnöküket gazdasági bűncselekmények miatt letartóztatták"

- a fideszes, mszp-s köcsögöknek nem estek neki ilyen gyorsan?

- egy megélhetési féreg miért ne láthatna potenciált a Jobbikban, a politikai érdekeinek megvalósításához? szar emberek mindig fognak pártokhoz csapódni. a Jobbik egyből etikai vizsgálatot kezdeményezett, és felfüggesztették...

cusi meg hónapokig grasszálhatott, szilvásy szólt a lehallgatásokról, és lendvaihoz bemászkálva egyeztettek valamiről meg nincscuslagügyöztek kánonban.

meg is van az eredménye: cusi csak nevet a bíróságon, akárhányszor mutatják. honnan lett 50 millió? gyurcsány se tudja.

hogy a volt mszp-s rendőrnek indoklás nélkül tiltják meg a vallomást államtitokra hivatkozva? hogy a bíró egy demoratikus jogállamban csak annyit tud mondani erre, hogy mindenki vonja le a következtetést maga?

levonhatjuk. gyurcsány, mesterházy meg az összes többi benne volt. sőt, szijjártóék is ugyanígy loptak.

art-isjus 2010.01.26. 23:50:57

Szomorú amikor az elfogultság vakká tesz embereket.Ez a " másik oldal bűnözője bűnösebb" dolog meg szánalmas.Emlékeztet arra,amikor Pokorni szapulta a besugó felmenőkkel rendelkezőket,aztán nem győzött magyarázkodni hogy az ő spicli apja az más spicli,jó spicli,becsületes spicli. :)
A tény az tény...a Jobbiknak gondjai vannak a pénzügyeivel(gondolom most beindult a számlagyár,hogy sikerüljön prezentálni valamit,hogy miből működnek),és vezetői közt akadt bűnöző.Ennyi :)

blz42 2010.01.26. 23:56:44

@Viktus: Hát persze. 2006, választási év, 3 millió 217 ezer ft összkiadás. Ezt még te se hiheted el. Pont ezekről a nevetséges számokról szól a poszt.

A Jobbik takargtatja az oroszoktól és/vagy irániaktól kapott pénzeket. A nagy hazafiak, röhögnöm kell. Lobbik Oroszorságért Mozgalom. És még ezek akarnak elszámoltatni másokat...

Akinek fontosak a tiszta pénzügyek, az csak az LMP-re tud szavazni. Ez a nagy helyzet.

ramirez7788 2010.01.27. 00:00:27

A Jobbikkal az a baj, hogy a hitre épít. A szavazói nem bíznak benne, hanem hisznek. A hitről pedig tudjuk, hogy vak. Én abban bízom, hogy a Fidesz mellett 4 év alatt kellően bekoszolódnak ahhoz, hogy elmúljanak, mint a Kisgazdák meg a MIÉP.

Jankove 2010.01.27. 00:02:25

@E_R: Ismét azt mondom, kevesebb tévét nézz. Magyart (beleértve téged is) támogató, magyar adófizetőt előnyben részesítő nem egyenlő náci. Ez csak propaganda, hogy a jobbik elgázosít minden zsidót és cigányt, aki ezt a hülyeséget beszopja, az nem érdemel még szavazati jogot sem. Tele van az ország problémával, amibe a cigánybűnözés beletartozik, ezt ki kell mondani, és tenni ellene.

Amúgy a jobbik jobbára mozgalom volt, tudod amit olyan névtelen senkik csinálnak, akiknek a faszuk tele lett azzal, ami ebben az országban megy. A parlamenti párttá változás, még javában folyamatban van, hibák előfordulnak, a lejáratókampány is beindult, minden jobbikos fiatalkori kurvázásáról is lesz majd videó, és hanganyag tutira. És nyilván lesznek olyanok is, akik ebben a mozgalomban csak a pénzt és a gazdagodást fogják látni, amit megpróbálnak meglovagolni. Minél nagyobb a publicitás, és minél többen vannak benne, annál nagyobb az esély hogy rohadt alma is kerül a kosárba, de engem speciel ez érdekel a legkevésbé, főleg ha a párt is elhatárolódik az ominózus esettől.

art-isjus 2010.01.27. 00:12:22

Jankove...a rohadt alma maga a pártvezetés.Ők látják a meggazdagodás és a hatalom lehetőségét a csalódott kisemberekben.
Tv-t meg nem nagyon nézek,politikai műsorokat meg főleg nem,tehát mellélőttél :)
És nácik,mert náci dolgokat mondanak....nem mások szerint,hanem ők mondják azokat a dolgokat,a saját szájukkal.
Abban igazad van,hogy a Jobbikot névtelen senkik csinálják :) A faszuk talán tele van,viszont nem áll fel,azért ilyen kis agresszívak :)

Elfogultságod azért megható,de attól még a tények tények maradnak.Tisztességtelen hatalom- és pénzéhes csalók gyülekezete a Jobbik vezetősége,a tisztesség zászlaját amit lobogtatnak,talán még azt is lopták.Mérleget meg azért nem adtak le az ÁSZ-nak,mert kiderülne,hogy miféle pénzek mozognak és mosódnak tisztára ott.

Jankove 2010.01.27. 00:17:16

@ramirez7788: Én abban bízom, hogy a Fidesz mellett 4 év alatt kellően bekoszolódnak ahhoz, hogy elmúljanak, mint a Kisgazdák meg a MIÉP.

A jobbik névtelen nulla, nyeretlen kétéves, de már most azon a szinten vagyunk, hogy minden létező bajt, és az elmúlt 20 év problémáját a Jobbik nyakába próbál varrni minden pártkatona.

Pedig a tények egyszerűek: a jobbiknak semmi köze az ország elbaszásához, és ezzel minimum egy esélyt megérdemelne. De sajnos magyarország lakói, saját maguk esküdt ellenségei. Mindenhol.

helota (törölt) · http://www.bibliotecapleyades.net/biggestsecret/biggestsecretbook/images/biggestsecretbook42.jpg 2010.01.27. 00:17:32

Ez a kampány már csak a Jobbikról tud szólni. Bármilyen más téma érdektelenségbe fullad.Információelméleti szemszögből a dolognak nem kevés pikantériája van. Persze a poén a választás utáni éjjszakán fog csattanni. A Jobbik megjelenése teljesen kihúzta a klasszikus pártok kampánystratégiája alól a szőnyeget. Most meglátjuk mire lesz képes a két régi párt kampányaparátusa a just in time kampánytechnikában. Eddig masszívan a Jobbik keze alá dolgoznak. Főleg az MSZP aktivistái. A túlvezérelt jel négyszögeletesedik és bedöglik. Netán visszapattan a szűrőről mint az EP választáson. Én mindenesetre kíváncsi vagyok és ez már valami mert edig ilyen nem volt, hogy kíváncsi legyek a választások kimenetelére.

warren buffet 2010.01.27. 00:24:03

@Jankove:

meg is érdemelné ha lenne benne annyi szalonképesség, türelem és jozanság hogy legalább egy alpári részeg szinvonalon meg tudjon szólalni.

a programotok miért is 88 oldalas ippeg?:)

Viktus 2010.01.27. 00:24:47

@blz42:

MIÉP tolta a pénzt a Jobbik az aktivistákat akkor ...

Légyszi, ha látod az iráni-orosz befektetőket küld már hozzám kellene plakát meg ilyesmi kevesebbre telik, mint eredetileg tervbe volt véve.

Ja LMP :D:D:D:D:D:D már értem :D

Jankove 2010.01.27. 00:28:13

@E_R: "És nácik,mert náci dolgokat mondanak"

Neked nácik, de az öreg bácsinak, akinek szinte már hazajárnak a rajcsávók tyúkot lopni, és regulázni, annak felmentő sereg.

Tudod az a szép, hogy ez a helyzet amiben vagyunk, nem állapot, hanem folyamat. Talán, egyszer tehozzád is bekopogtat a behajtó, mert törvények lehetővé teszik, hogy egy be nem fizetett 15 éve elkövetett parkolási kihágás miatt utcára tegyenek. Talán egyszer a te szeretteidre is rátámad egy cigány team, és kiszolgáltatva fogsz hápogni, és rádöbbenni, a mai magyarországon senki nem véd meg, legfőképpen, a törvények nem.

Nem nácik ők, csak látnak számos olyan problémát, ami egyelőre téged nem sújt, és ezért nem is akarsz tudomást venni róla. Ezt pedig úgy hívják szubjektivitás.

art-isjus 2010.01.27. 00:29:36

Jankove,ne ferdíts...nem az elmúlt 20 évért felelős a Jobbik....hanem azért,mert törvényt szeg,amikor nem számol el,hogy miből működik,és az egyik vezetője bűnöző.Ennyi.Egy csaló bagázs pedig erkölcsileg súlytalan,amikor másokat kér számon.Nem kell idekeverni az ország elcseszését,meg más pártokat.Most a Jobbikról van szó,az ő mocskos dolgaikról,amit mások mocska nem érvénytelenít.Szóval nem kell ide keverni más pártokat. :)

warren buffet 2010.01.27. 00:31:14

@Viktus:

szerintem a jobbiknak minden ki fog jönni 13.200 forintbol ahogy eddig. :D:D:D

Jankove 2010.01.27. 00:34:26

@Jómunkásember: "meg is érdemelné ha lenne benne annyi szalonképesség, türelem és jozanság hogy legalább egy alpári részeg szinvonalon meg tudjon szólalni."

Ha a szalonképességre, és látszatra menne rá, valamint kerülné a konfrontációt, és mindenkinek a seggét nyalná, akkor a Jobbikot fidesznek hívnák.

Jelen pillanatban a jobbik szavazóbázisa eredményorientált, nem a magyarázkodásra kiváncsi, 1000 féleképpen megfogalmazva, HOGYAN NEM LEHET Magyarország dolgait megoldani.

Viktus 2010.01.27. 00:35:12

@Jómunkásember:

Sajnos ennyit sem adtak össze így betettem meg vállalkozó ismerősök, hogy legyen kampányra ...

Jankove 2010.01.27. 00:35:57

@E_R: Oké ! :) Azt megtanultam hogy ilyen fórumon felesleges győzködni, megmár álmos is vagyok. Jóéjt.

art-isjus 2010.01.27. 00:36:16

Jankove,már megint olyan dolgokat keversz ide,amiről semmit nem tudsz.Honnan tudod engem és a családomat mi sújtja?A feltételezésből eredő tévedéseidre ne alapozz. :)
Attól mert vannak bűnöző cigányok,attól a náci még náci marad.Képzeld vannak bűnöző magyarok,bűnöző nácik,sőt még bűnöző náci magyarok is.
De ez végülis kevésbé fontosA bejegyzés a Jobbik átláthatatlan pénügyeiről szólt végülis.Ennek semmi köze ahhoz,hogy cigányok és nem cigányok hogyan bűnöznek.Egy dologhoz van köze,hogy a Jobbik 6 éve folyamatosan törvényt sért,és az egyik vezető embere meg bűnöző.Ezen nem változt sem az Mszp,sem a Fidesz,sem a cigányok(mondjuk az sem hogy nácik) :)

Viktus 2010.01.27. 00:37:30

@Jankove:

Na ja. MSZP megmutatta mit tud a Fidesz meg nem igazán mond semmit csak a hantát így nyugdíjasok meg úgy ... marad a Jobbik, ha az sem csinál sok értelmeset megy a levesbe. Tudják ők is.

Viktus 2010.01.27. 00:38:42

@E_R:

Bögrére gyúrsz? vagy a Sziget belépőre?

warren buffet 2010.01.27. 00:40:33

@Jankove:

nagy félreértés.
a jobbik szavazoi a mesében hisznek.

abban h majd jön a csóka a fehér lovon és mindenkinek a hitelét ki lehet majd váltani mert 1 euro = 1 Huf lesz, meg ilyenekben.

jo lenne már rájönni hogy itt egy dolog számit az embereknek.h ki az aki a legtöbbet igéri nekik, nem pedig az h melyik a megvalósitható...
ez a tragédia és nem az h a jobbik 20%ot fog kapni...

warren buffet 2010.01.27. 00:41:57

@Viktus:

a vállalkozók ezt ugye fel fogják majd tüntetni a különben makulátlan könyveikben a megfelelő soron ugye?:)

Viktus 2010.01.27. 00:43:44

@Jómunkásember:

Miért kellene bármit feltüntetnem? tudod fizetek sok-sok járulékot az embereim után, fizetek sok-sok áfát, iparűzési adót, nyereségadót, és még sorolhatnám, ha kiveszem a pénzt osztalék... bebaszna, ha a maradék kis semmiről is bekellene számolnom. Te beszámolsz a hétvégi sörözésekről?

warren buffet 2010.01.27. 00:47:05

@Viktus:

ne keverj, szó sem volt arról h az adózott jövedelmedből adsz amit jogosan vettél ki a cégedből.
annyi volt h:

"Sajnos ennyit sem adtak össze így betettem meg vállalkozó ismerősök, hogy legyen kampányra ... "

több mint kétértelmű, pláne ha valaki alkalmazott és megvan a véleménye a vállalkozókról (tisztelet a kivételnek).

Viktus 2010.01.27. 00:54:07

@Jómunkásember:

Semmi kétértelmű nincsen benne, vagy ti nem így szoktátok? felénk ezek egyértelmű dolgok ... azért nem szaladgálunk nagy mercikkel, hanem szponzoráljuk ezt a romhalmazt. Csak már eléggé unjuk, hogy hiába éltük túl a válságosdit, hiába lehetne fejlődni ez az elcseszett állam a legnagyobb hátráltató tényező. Legalább cserében látni lehetne v.mit, de semmi minden rendszer összeomlás szélén, nincs közbiztonság, ha egy cég átver évekig pereskedhetsz a pénzedért, egészségügy nulla, oktatás nulla, az úthálózat az autópályákat leszámítva szintén ...

Elég volt. Mit lehet egyedül hallani? A nyugdíjasoknak, hogy lehet még pénzt osztani a többi párt egyedül arra épít.

warren buffet 2010.01.27. 01:02:00

@Viktus:

ha valakik akkor mi normálisan szoktuk, nálunk pl. mindenki rendesen be van jelentve, ellentétben a cégek igencsak jelentős hányadával.szóval ez se jött be.

amiket te hiányolsz azokra hogy is adna megoldást a jobbik gazd. programja?
nem azt mondom, a cigokat nyilván le tudna vonulni szétverni lánccal, de mondjuk az árfolyamkockázat gazdasági hatásai a népességre kivetitve már nem annyira kis falat.ott nem lehet üvöltéssel meg hőbörgéssel nyerni.:)

art-isjus 2010.01.27. 01:06:31

Viktus,milyen bögréről beszélsz?Szigetre meg akkor megyek,ha játszik ott valami általam kedvelt együttes.De hogy jönnek ezek a dolgok ide?
Mi köze ennek a Jobbik átláthatatlan pénzügyeihez,és a folyamatos törvénysértéséhez.És mi köze a bűnöző Jobbikos vezetőhöz?

Viktus 2010.01.27. 01:08:40

@Jómunkásember:

Majd kiderül. Eddig a nagy közgazdász zsenik vezette kormányból sem láttam baromi nagy intézkedéseket az árfolyamkockázat népességre gyakorolt hatásainak megelőzésében, orvoslásában ...

A Fidesz is elég reálgazdasági alapon nyomja a nyugdíjasbiznyiszt meg a Gaskós vasutazást ...

A valódi program több ezer oldal nem egy rövid kivonat amit így sem nagyon olvas el a nép. Valószínűleg megvannak a prioritások meg a hangzatos részek leválasztva.

Viktus 2010.01.27. 01:09:27

@E_R:

Ez lesz az utolsó válaszom neked hiába játszod a hülyét az ostoba lózungokkal nem segítek piros bögrét szerezni.

warren buffet 2010.01.27. 01:15:43

@Viktus:

tudod én elolvastam a programot mert kiváncsi voltam.

azt nem gondolod hazugságnak, ha igér egy párt egy magyar bankot, ami már nyilván önmagában is egy f@szság, mert attol h magyar nem lesz nonprofit, és nem fog tizedáron dolgozni, de mindegy, ha beigér egy magyar bankot aztán nem lesz az nem kampó?
ez sima szavazatszerzés barátom a jó öreg hazugsággal.:)
amivel semmi baj nincs, csak nem kell beszopni.:)

a magyar cégeknek nem az az álszent védelem kell amit a jobbik kinál hanem egyszerű adorendszer, kevesebb burokracia és korrupcio ennyi.nem magyar bank jézus a mennyben.

art-isjus 2010.01.27. 01:21:58

Látom Viktus előjött a végső érv(ami voltaképp a válasznélküliség leplezésére való),ami a tehetetlen dühöt mutatja...a sértegetés.
De még mindig nem tudom miről beszélsz,milyen bögréről.
És azt sem tudjuk,hogy miért sért törvényt már 6 éve a Jobbik,és miféle pénzekből működnek,és azt sem tudjuk,milyen alapon papolnak erkölcsről,amikor egy vezetőjük bűnügybe keveredik. :)

pír 2010.01.27. 01:49:25

csak halkan megjegyzem: mi van a nácik által elrejtett piszkos arannyal. Én a múltkor is láttam egy jobbikosnak látszó embert, aranyat vitt a zaciba.

Drang 2010.01.27. 01:57:04

A kurucinfot a Jobbikkal összemosni ősi kommunista szokás. Amúgy a poszt helyenként szellemes.

pír 2010.01.27. 02:04:56

"@shitgun:
Főleg amikor az én pénzemen nyomtatott óriásplakátokon azt olvasom, hogy "Európa balra van"! Majd 70 éve balra megyünk, ott aztán nincs, az hót ziher!"

Mi még balra megyünk Európát keresni, s szembe jönnek az oroszok. Megkérdezik, mit keresünk, arra, majd jó utat kívánva kezünkbe nyomnak egy Lenin élete-és munkássága-t térkép gyanánt.

De lehet idézni az autópályán forgalommal szembe száguldó sztoriját a rádióban; az őrült száguldó autós: mit egy őrült, itt mindenki az.....

Valaki1 (törölt) 2010.01.27. 05:15:38

nekik nem kell sok pénz, mert az igazság velük van.
A fidesz , mszp és a többi hazudozó hiába plakátolgat milliókért, senki sem hisz már ezeknek a hazaáruló, népnyomorító hazug tolvaj mocskoknak.

SZEBB JÖVŐT!
VAGY A JOBBIK, VAGY HALÁLRA VAGYUNK ÍTÉLVE A SAJÁT HAZÁNKBAN!

Picitures doktor 2010.01.27. 06:56:50

@Plumper: Bizonymondomnéked,sík hülye vagy

Ugyandehogy (törölt) 2010.01.27. 07:21:49

én csak azt tudom, hogy elolvastam a jobbik programját, és ez tetszik a legjobban. még ha nevüktől, meg a morvaitól, meg a masírozgatástól ki is ver a víz...

kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook! · http://www.kitvalasztanal.hu 2010.01.27. 07:36:45

És méghogy a Societas használ fel netes aktivistákat trollkodni :P
Érdekes ám az is, hogy a Jobbik tart az LMP -től. Trolljaik rögtön támadják.
Persze jogos valahol. Jobbiknak addig jó amíg az emberek rá nem jönnek, hoyg az LMP hasonlóan változást akar. Csak nem balhéznak, nem hisztiznek. Tisztán kampányolnak.

belekotty 2010.01.27. 07:59:11

@pír: "Majd 70 éve balra megyünk, ott aztán nincs, az hót ziher!"

Mi még balra megyünk Európát keresni, s szembe jönnek az oroszok. Megkérdezik, mit keresünk, arra, majd jó utat kívánva kezünkbe nyomnak egy Lenin élete-és munkássága-t térkép gyanánt."

- Jaj, Istenem! Ilyeneket ne írjál! Szanaszéjjel röhögtem magam! Ez nyír engem ki, nem a H1N1! :-))

hááááát 2010.01.27. 08:03:06

Egy ilyen írás és máris mosakszanak a jobbik szimpatizánsai.Nem közpénz ,meg aktivisták csinálnak mindent.Jó elhiszem,de akkor miért kell egyből védekezni.Ha meg tényleg büdös a sajt,maradjatok inkább csendben.

KPC 2010.01.27. 08:36:49

@pír: "Mi még balra megyünk Európát keresni, s szembe jönnek az oroszok. Megkérdezik, mit keresünk, arra, majd jó utat kívánva kezünkbe nyomnak egy Lenin élete-és munkássága-t térkép gyanán"

Amit a Jobbik képvisel az a balosnál is balosabb, úgy mondják nemzeti szocialista (németül: NAzional SoZIalisten), csak nálunk a jobb-/baloldali fogalom rég nem az eredeti jelentésével szerepel...
Egyébként valaki is komolyan gondolja, hogy egy ilyen párt (vagy mozgalom, teljesen mindegy) évi 2 millióból gazdálkodik, és éves politikai célú kiadása átlag 100e ft?!

Viktus 2010.01.27. 08:42:00

@Jómunkásember:

Most is van magyar bank nem tudtad lásd. MFB ? csak nem a magyar vállalkozásokat segíti, hanem pl. most kap megint az audi 100 munkahely teremtésére 15 milliárdot. Nem irreális?

@pír:

A németek, franciák is arra keresgélnek pedig piacot? őket is megvette Putyin?

@kitvalasztanal.hu - Tippelős választási oldal:

Én nem láttam LMP-t sehol támadni ... nincsen szükség rá kb. annyira létezik, mint a Kétfarkú Kutya Párt.

@hááááát:

Tények ismertetése. Állami pénz a tavasszal megjelenő beszámolóban lesz, mert tavaly kapott a Jobbik először állami pénzt, amelyet az EP kampányban használt fel. Nem mosakodás a tények ismertetése.
Jobb a sima mocskolódás pohárért?

Viktus 2010.01.27. 08:44:38

@KPC:

Nem komolyan gondolható, hanem így működik. Ezen okból kellett más módszereket kitalálnia a Jobbik vezetőinek lásd. a Magyar Gárda, amely megalapítása óta biztosította a méda felületet INGYEN a Jobbik kihasználta a hiszti kampányt a feltöréshez. Pénzük nem volt most sincs.

KPC 2010.01.27. 08:49:40

@Viktus: "Álmodj királylány..!"

Viktus 2010.01.27. 08:54:00

@KPC:

Esetleg konkrét tények, ismeretek? vagy a pohárért küzdesz?

milner 2010.01.27. 08:54:24

@Valaki1:
"nekik nem kell sok pénz, mert az igazság velük van."

Ezt te el is hiszed?

Tarkin kormányzó 2010.01.27. 08:58:38

haha! máris megkezdődött a lejáratókampány :) erőlködhettek korrupt libsi seggfejek, a Jobbik tarolni fog.

Viktus 2010.01.27. 09:02:38

@milner:

Metafórákról hallottál már? :P Hiszed, ha nem sok ember elhiszi, és ezáltal tartja fent magát a jobbik ... a budapesti lepukkant villányi úti "székház" fenntartásán kívül sok mindenre nem kellett költeniük.

Viktus 2010.01.27. 09:04:06

@KPC:

Leírtam, ha nem pohárért küzdesz felfogható.

eternity · http://eternity.blogter.hu 2010.01.27. 09:06:37

Ejszen már lassan mindenki tudja, hogy a Jobbikot a ruszkik, egészen pontosan Putyin pénzeli.
Oszt majd jól bebuknak ők is, mint Rottenbiller, mert ők ráadásul nagyrészt iskolázatlanok is, szóval sokkal hosszabban fognak a taknyukon csúszni pár év mutyizás után.

KPC 2010.01.27. 09:09:28

@Viktus: Ja, bocs, ha te leírtad akkor az úgy van. Köszi!

Viktus 2010.01.27. 09:21:58

@KPC:

Érvekkel alátámasztottam nem a vakvilágban ócsárolás.
Mégis mire kellett volna a Jobbiknak költenie? pénze nem volt hírdetésekre, ezen okból más dolgot ötöltek ki lásd. Magyar Gárda. A Jobbiknak ingyen szállítottátok a kitörést a médiahisztivel amit produkáltatok a gárda körül miközben a gárda gyakorlatilag semmit nem csinált a létezésén kívül. Viszont a segítségével a Jobbik rátudott mutatni olyan társadalmi problémákra, amire nem tudott senki adekvált válaszokat adni csak elhallgatni ... aztán sajnos jöttek különböző brutális bűncselekmények, amelyek még inkább alátámasztották a Jobbik mondanivalóját.
Maga a pártszervezet pedig önkéntes alapon állt fel. Ezek megint egyszerű tények a baloldali szociológus kutatószakik is elismerik a fiatalok özönlöttek a Jobbikhoz. A fiatalok meg lelkesek ingyen megtették amit tudtak, azért amiben hisznek.
Nagyobb kiadások először a tavalyi EP kampányban jelentkeztek lásd. reklám spotok, óriásplakátok, amire az először megkapott állami pénzekből volt fedezet.

Szívesen meghallgatom az ellenvéleményed, ha alá tudod támasztani tényekkel, de az elég gyengusz , hogy iráni támogatás meg orosz bojárok pénzei miközben aki a jobbikban közelében van látja, hogy minden forintot, úgy kell "összetarhálni".

KPC 2010.01.27. 09:30:09

@Viktus: Bocs, én nem beszéltem semmi orosz meg iráni támogatásról, azt én is hülyeségnek tartom.
Nyilván számokkal alátámasztható konkrétumok nincsenek a kezemben, mint ahogy neked sem az ellenkezőjére leszámítva a romantikus mesédet amit ismételgetsz.
Egyszerűen racionálisan végigondoltam a dolgot látva a pénzösszegeket. Mivel (marketing)kommunikációs területen dolgozom, ezért elég jól képben vagyok mibe kerül egy cégnek/pártnak a kommunikáció, legyen sző gyűlésről, rádióreklámról, sajtótájékozatatóról, gárdaavatásról, oriásplakátokról..stb.
Ezek alapján az összeg nevetséges, kb. mint egy sarki fodrásszalon.
Jó, akkor mondjuk azt, hogy összedobták a hívők (direkt így), akkor ez miért nem szerepel a beszámolóban, hiszen ha tényleg így van akkor nincsen félnivalójuk, nemde?!

Viktus 2010.01.27. 09:41:22

@KPC:

Romantikus meséhez képest nem tudtál cáfolni semmit. :D Sőt ilyen poharas droidokhoz képest olyanokon rugózol amit egyszer indokoltam.
Mondj egy összeget szerinted mégis mibe kerül egy gyűlés itt vidéken? elárulom max. terembérletet kérik el ez falun ilyen 3000 Ft /óra forint körül szokott lenni, ha elkérik. Itt a városban meg 6500/óra a lakossági fórumokhoz. Budapesten a kongresszusokra kell igazából beruházni, de az olyan sűrűn nincsen.
A sajtótájékoztató ingyen van kijönnek az újságírók. A gárda avatásra a buszok helyi támogatók segítségével mennek a gárdisták nem kapnak fizetést mindent maguknak biztosítanak. A kihangosításra kell szerezni cuccot, de az is megoldható ismerettségen keresztül.
A rádió reklám, tv spot, pár óriásplakát meg tavaly volt először, amikor állami pénzt kapott a Jobbik az EP kampányhoz használta fel. A tavalyi évről meg a pártoknak a tavaszig kell elszámolni.

KPC 2010.01.27. 10:04:00

@Viktus: Ja, a terembérlet lehet, hogy bagatell (de közel sem annyi mint amennyit mondasz), de szerinted, hogyan értesítik az embereket, szájról-szájra hagyomány útján? Ja akkor sorolom még mire kell áldozni: rendőri biztosítás, biztonsági szolgálat, kellékek, technika..stb.a legnagyobb összeg mégis a kommunikáció, hogy a hívők tudják, mikor hova kell menni zsidózni. Ezt te sem gondolod komolyan, hogy mindezt haverságból megoldják?! Pl. a hangosítás amit említettél, nem 50e ft-os cuccokkal történik.
"A sajtótájékoztató ingyen van kijönnek az újságírók"
Na ezen jót nevettem...

Azt én is vágtam, hogy a 2009-es nincsen benne, ha azt kihozzák mondjuk 200-300 millióra akkor sokmindent visszavonok a fentiekből.

Amúgy mi a véleményed a legelső hozzászólásom első felével? Kiváncsi lennék rá.

Viktus 2010.01.27. 10:17:33

@KPC:

Nem közelségek vannak ennyibe kerül. Most szerveztük a lakossági fórumokat ugorj le Heves megyébe kérdezd körbe. Hogyan értesítem az embereket kiadom a helyi szervezetnek, hogy lakossági fórum lesz két hét múlva azok szerkesztenek maguknak egy szórólapot kinyomtatják, és beszórják vele a települést - INGYEN. Tudom ezt nehéz elhinni egy szdsz, mszp aktivának, de így is működhet, ha vannak szimpatizánsok, tényleges aktivisták.
Rendőri biztosítás? :D:D:D:D:D mégis mi a töknek? :D egy lakossági fórumra sem kértem rendőri biztosítást minket veletek ellentétben nem akarnak agyoncsapni. Pár gárdista kigyúrt arc szokott lenni civil ruhában rendezőnek - INGYEN.
Nézzük a kellékeket Jobbikos zászlója van minden alapszervezetnek , magyar zászlók szintén más kelléket nem használunk.
Technikát magunkéból biztosítjuk lásd. laptop, kihangosítás, projector így ez is mibe kerül? SEMMIBE.
Zsidózni nem járunk. A szimpatizánsok, aktivisták meg értesítési láncon INGYEN hozzájutnak az infókhoz rendezvényekről lásd. gmail jó barátod lehet, vagy a jobbikos vodafone csomag.
Pedig képzeld így ment írtunk sajtónak, és kijöttek sőt pénzt sem kértek érte.

Pohárgyűjtö maszlag. Köze sincsen a nácikhoz nemzeti radikális párt lásd. Bajcsy-Zsilinszky Endre, ha már történelmi gyökerek. A nácik jobbra állnak sőt pl. voltak olyanok, mint Posta Imre, akik azért mentek el a Jobbikból, hogy már a zsidók pártja. Ezekről ennyit.
A jobbik még egy formálódó erő van benne mindenféle társadalmi réteg. Nem tagadom sok lumpen elem is ... de ez majd remélem idővel kiforr.

KPC 2010.01.27. 10:35:23

@Viktus: Miért szerinted a rendőrség is haverságból zár le utcákat? A nyomda is ingyen nyomtat, a papír is ingyen van? Az étel, az ital, az áram, a benzin, a telefonszámla, a ruházat mind ingyenes. De jó, adjatok már nekem is, vagy akkor legalább Haitinak.
Én komolyan mondom, hogy elhiszem, hogy a hívők képesek áldozni a saját vagyonukból, de ez az összeg annyira nevetséges, hogy pofátlanság leírni, ha mondjuk lett volna ott legalább 50 millió, akkor a fejingatásnál nem jutok tovább.
Nem vagyok aktivista, soha nem is voltam, én ennél értelmesebben szeretem eltölteni a szabadidőmet.

Azt hiszem te kevered a fogalmakat, mert náciknak (eredetileg) a német nemzeti szocialistákat hívták, és elveikben elég sok a hasonlóság a jobbikkal, és ezek a nemzetieskedést, meg a gyülöletkeltést leszámítva teljesen baloldali elvek. Ezért NEMZETI szocialista, és nem "csupán" szocialista. Államosítás, központosítás, multik elzavarása, külföldi tőke kizárása/leépítése, kisebbségek erőszakos asszimilációja (ez még a jobbik eset), félkatonai szervezetek, hangos nemzetieskedés, nem ismerősek ezek a dolgok valahonnan?

Viktus 2010.01.27. 11:25:03

@KPC:

Miért kellene nekem utcákat lezáratni? Budapesten pedig rendőrségnek kötelessége biztosítani a bejelentés után a politikai stb. rendezvényeket, amelyekre engedélyt ad közterületen. A bringás felvonulást szerinted ki fizette volna ki, hogy a fél várost lezárják? :D
Étel, ital? mindenki vesz magának, benzint tankolja magának a kocsiba a jónép, és max. többen utaznak, hogy többfelé menjen a költség. A telefonszámla szintén egyénfüggő jobbikos csomagban egymás közt ingyen beszélnek a jobbikosok. A ruházat megint a magánszemély beruházása van egy olyan tippem, hogy KPC sem Ádám kosztümben falngál. Egyébként mit vársz? KPC felé kell egy külön beszámoltatás a magyar emberektől mire költik adózott jövedelmüket? :D ez elég komolytalan beszélgetés innentől.

Ki mondta, hogy ingyen van a központi kampány anyag? ne haragudj, de innentől már egyenesen lejön, hogy téged a tények abszolute nem izgatnak csak a PrtScr nyomogatás, majd küldés a Societasnak a pohárért. A szórólapokat, plakátokat bizonyos mennyiségben a központ csináltat, és oszt le írtam már. Tavaly , és idén is ehez az állami támogatás jelent igazából tényleges forrást az adományok mellett.

A helyi szórólapozáshoz meg nyomdának nincsen köze azt maguknak megoldják az alapszervezetek pl. nem sörözni mennek, hanem vesznek egy tonert a nyomtatóba.

Milyen 50 milliók? tavaly még nem is volt közzétett beszámoló.

Te kevered a szezont a fazonnal lásd a nemzetiszocisdi a propagált hozzászólásodban ilyesmikről szó sincsen a jobbik esetében.
A nemzetieskedés elég sok helyen alap lásd. Franciaország, Nagy-Brittania, Olaszország ...

Gyűlöletkeltés nincsen. Problémák vannak, amelyekre a jelenlegi politikai erők nem adnak választ. A Jobbik ad, és nem gyűlöletet , hanem kivitelezhető programot lásd. a cigánypolitika.

Államosítás nem feltétlenül szocialista mutatvány máshol is tart az állam részesedést, vagy teljes tulajdont stratégiai ágazatokban nyugatabbra. A multik elzavarásáról szó sincsen csak nem túl reális adni egy gumigyárnak pl. 30 milliárdot pár száz ember foglalkoztatásáért , amely közben a munkaügyi szabályokra is tesz magasról.

A külföldi tőkét nem zárja ki a jobbik nem építi le csak a spekuláns tőkére nem tart igényt, mert az egy dologhoz vezet a kamat rabszolgasághoz. Az adósság újratárgyalása, átütemezése, egy részének eltörlése sem egyedi. Szlovénia megcsinálta ma euroval fizet ... Lengyelország esetében szintén megtörtént, és még sorolhatnám. A kisebbségek erőszakor asszimilációja? mire gondolsz? a cigány gyerekek-emberek képzésére? tanítására? ez neked erőszak ám legyen. Tetszik nem tetszik ez vezetett a bukásotokhoz igenis az embereknek igénye van a közbiztonságra nem tetszik nekik , hogy időseket vernek agyon pár tojásért ez ellen tenni kell. Igen, ha kel erőszakosan kell kényszeríteni bizonyos társadalmi rétegeket az együttélés szabályainak betartására a világ már csak ilyen.
Ismerős pl. USA, Izrael ...

KPC 2010.01.27. 11:52:57

Azért kell lezáratni mert törvény, de attól még nem ingyenes, mint ahogy a Vár sem gárdavatásra. Bizonyos esetekben az Önkormányzat átvállalhatja a költségeket, (lásd a példád a biciklis felvonulásra), de az meg már közpénz.
Azt kell megértened, hogy nem azt nem hiszem el, hogy nem dobnak össze ezt-azt, de a végösszeg amiket beírtak így is nevetséges. Vagy akkor azt írják be, hogy adományok 50 millió (ami egyébként csak példa volt, nem kellett volna ráugrani), és máris máshogy néz ki a dolog. Ha tényleg adomány volt, vagy önkéntes felajánlás, és ezt bizonyítani is tudják akkor mitől félnek? Csak nem szeretem mikor totál hülyének nézik az embereket már most, mi lesz ha egy kis hatalom is jut a kezükbe?!
Amiket meg példaként felsorolsz azok egy kisebb közösségben még működnek ugyan, de a jobbik már régen nem az...

Az általad felvettett gazdasági/szociológiai problémák nagy részével egyet értek, de ezek nyilvánvalóak is. Viszont veled elléntétben én nem látom, hogy az lenne a megoldás amit a jobbik hirdet. Gyülöletkeltés pedig igenis van ha tetszik ha nem, és egy ilyen exportfüggő kis ország nem teheti meg, hogy idegentőke ellenes (mert saját iparunk nincsen, de ezmár egy másik történet...), mert szép a nemzeti öntudat, de hidd el akkor nem sokat fog segíteni, ha emiatt mondjuk 400 ft lesz az EUR, vagy megduplázódik a munkanélküliség. Vagy azt mondjuk majd, nem baj emberek a seggünk is kilóg közelítünk Kazahsztán gazdasági szinvonalához, de belülről melegít a hazafias szellem ezért elviseljük és szebb jövöt?! Romantikus szép világ amit a jobbikosok elképzelnek, csak a világ nem így működik.

Egyetlen dolog miatt mégis örölök a jobbik megjelenésének: nekik köszönhetően a fideszt is kezdik egy kalap alá venni az mszp-vel, mint demagógia, korrupció, hazugságok..stb., de ezt ti amúgy is jobban tudjátok...

Celtic 2010.01.27. 12:12:56

Jo volt :) Foleg a vege.

Viktus 2010.01.27. 12:33:55

@KPC:

Milyen 50 milliókról beszélsz még mindig nem tudod megindokolni az a bibi mindenről rizsázol csak erről nem.
Az Jobbik MM elsőként a tavalyi EP választáson indult egyedül a költésekről tavaszra készítik el a beszámolót, mert januárban az előző évről még egy pártnak, cégnek sincsen teljes mérlege.

KPC 2010.01.27. 12:40:48

@Viktus: te tényleg nem tudsz szöveget értelmezni, vagy direkt csinálod?
bemásolom, jó:
"Azt én is vágtam, hogy a 2009-es nincsen benne, ha azt kihozzák mondjuk 200-300 millióra akkor sokmindent visszavonok a fentiekből."

"hogy adományok 50 millió (ami egyébként csak példa volt, nem kellett volna ráugrani),"

Egyébként azért pont 50 millió, mert annyit tartanék reálisnak mondjuk 2008-ra, és 300 milliót 2009-re. De persze az adományokat beleszámítva:-)
Csak nem értem akkkor miért nem írják be, ha ezek tényleg adományok, erről szól, ezt figurázza ki az eredeti post is ha nem jött volna le.

Amúgy még egy kérdés, mert aztán dolgom van (majd még később lehet benézek:-) ): Miből élnek a jobbik vezetői? Gondolom nekik is összedobják...

Viktus 2010.01.27. 14:05:25

@KPC:

Mi került volna 2008-ban 50 millióba? mondom fogalmad sincsen a jobbikról.

A párt költsége nagyjából 2008-ban a "pártszékház" volt ami a Villányin egy lyuk. Az alapszervezeteknek a jobbik egy vasat nem ad ... legtöbb helyen nincsen iroda, vagy max. a tagok bérelnek v.mi eldugott zugban v.mit.

A Jobbik vezetői dolgoztak biza az elmúlt években, és abból éltek most sokan már nem a kampány miatt az igaz, de pl. az egri jelölt eladta az egri szöllőit ...

art-isjus 2010.01.27. 15:03:44

Na,van már valami?Sikerült valami hamis pénzügyi mérleget összeeszkábálni ennek a csaló Jobbiknak?Vagy még mindig csak feltételezésekről megy a vita,és a 6 éve folyamatos törvénysértés még fennáll?(Ami ugye elég kínos egy magát makulátlannak hazudó párttól) :)
Ennyire amatőrök,hogy egyik szélsőjobboldali pénzmosó,aki pénzeli őket sem tud számlákat adni nekik már 6 éve,hogy legalább valami alibi legyen hogy miből fedezik a költségeiket?Vagy esetleg nemcsak a Jobbik vidéki szervezetének elnöke vesz részt pénzügyi bűncselekményekben,és így kerül pénz a pártkasszába? :)

art-isjus 2010.01.27. 15:26:43

Na,sikerült valami hamis pénzügyi mérleget összetákolni 6 év után a Jobbiknak,vagy még mindig csak feltételezésekről megy a vita,és a Jobbik évek óta tartó folyamatos törvénysértése még mindig fennáll?
Ennyire bénák,hogy egyik szélsőjobboldali pénzmosó vállalkozás,aki pénzeli őket,sem tud nekik valami számlát adni,amivel igazolhatnák hogy miből működnek évek óta?
Vagy egyszerűbb a magyarazát,és nem csak a Jobbik vidéki szervezetének elnöke vesz részt gazdasági bűncselekményekben,és onnan van a pénz?(Ez az egész elég kínos,egy magát a becsületesség mintaképének hazudó párttól...lehet terelni a szót,hogy fidesz így,mszp úgy,meg ez az érthetetlen "poharazás" meg "bögrézés",de attól még a kérdések megválaszolatlanok,a Jobbik meg törvénytelenül működik,és a vezetői közt akad bűnöző is.) :)

Viktus 2010.01.27. 15:55:26

E_R felesleges erőlködnöd ebből a topikból már nem jön össze a bögrére való hiába szorgoskodsz ...

art-isjus 2010.01.27. 20:47:47

Viktus,te mint bevalottan elfogult,csak eltereled a szót a bejegyzés témájáról.Miből működik a Jobbik?Nem tudni,mert törvénysértő módon már évek óta nem készítenek pénzügyi mérleget.Az egyik vezetőjüket meg letartóztatták.Ennyit a tisztességes magyar pártról.Ezt a bögrézést meg megmagyarázhatnád már..milyen bögre,és hogy jön a Jobbik törvénysértéseihez?Mint Jobbikos aktivista,nyilván azt érzed feladatodnak,hogy a kínos dolgokat elhallgasd,illetve megpróbáld elbagatellizálni,de hát sajnos a tények azt mutatják,hogy a Jobbik az alapvető törvenyeket sem képes betartani.Akkor mit tennének ha hatalomra kerülnének?(bár ez a szavazásra jogosult alacsony intelligenciájúak kis százaléka miatt nem valószínű)

Viktus 2010.01.28. 12:15:49

@E_R:

Beszámolók:

jobbik.hu/rovatok/eves_beszamolok

A letartóztatott helyi elnök tagsága felfüggesztve a magán céges ügyletei után nyomoz a rendőrség semmi köze a jobbik tagságához.

art-isjus 2010.01.28. 21:03:29

Ha egy magánember ilyen hamis adóbevallást adna le,mint ez a beszámoló,már mehetne is börtönbe.

Igazából a Jobbik letaróztatott vidéki szervezeti elnökének példája mutatja,hogy megy náluk a párt pénzelése...magáncégek folytatnak törvényellenes tevékenyésget,majd az ott keletkező pénzt forgatják be a pártba.

pír 2010.01.28. 22:43:20

@E_R: Igaza van börtönbe minden csaló,tolvaj, sikkasztóval, csak akkor ki marad a parlamentben? Sőt a közszféra is nagyrészt elveszítené a fejeit. Ezt látják külföldről is.
Ugye Ön is erre gondolt?

Viktus 2010.01.28. 22:46:11

@E_R:

Esetleg v.mi indoklást bögrés? :D