HTML

Terrormédia

"Van az igazság, meg van a magasabb értelmű igazság. Van a kevesek igazsága, és van a többség igazsága. Van igazság a szerencsejátékban, és van igazság Marx Tőkéjében vagy Hitler Mein Kampfjában is. Mindenben van igazság, kivéve a tömegtájékoztatást. " Albert Kamu

Nyilatkozat:

Az oldalon található történetek és személyek a képzelet szüleményei (azok is, amik valós személyeken vagy eseményeken alapulnak).

Címkék

Misi

Neve: szolgálj és ne láss bért.
Neve: adj pénzt és ne tudd mért.
Neve: halj meg más javáért.
Neve szégyen, neve átok:
Ezzé lett magyar hazátok.

Tisztázta könyvelését a Jobbik

2010.01.25. 11:34 :: Lichtenstein

A Terrormédia szerkesztősége teljes mértékben hisz egy szebb magyar jövő lehetőségében, ezért megnyugvással vettük tudomásul, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke sajtótájékoztatóján tisztázta pártjának pénzügyeit, melyet eddig titokban tartottak.


 - A Jobbik a politikusbűnözés, a mutyizás egyetlen igazi ellensége, már csak ezért sem hagyhattuk, hogy pártunk pénzügyei kétkedésre adjanak okot. - mondta Vona - Íme itt van mellettem az a bödön apró, amiből a választási kampányunkat finanszírozzuk 2010-ben. A mögöttem lévő fényképen pedig az az ötszázforintos látható, amiből pártunk működését az elmúlt években lehetővé tettük. A pénz nagyobbik részét egyszerű, dolgos, magyar emberek adományozták nekünk, a másik részét Novák Előd nyerte ultin.
Óriási tapsvihar fogadta a bejelentést, többen sírni, könnyezni kezdtek, mások a Székely himnuszt énekelték. Végül Vona mellett az asztal alól feltűnt egy apró, álarcos zokni, mely rögtön szólásra is emelkedett:

 


- Testvéreim! Nézzétek el nekem, hogy arcomat eltakarva beszélek hozzátok, de a kuruc.info szerkesztőjeként üldöznek a rezsim elállatiasodott kopói! (Pfujolás, bekiabálások a teremben.) Nyugodjatok meg, közel a győzelem, közel a számonkérés ideje! Oda kell baszni a cigóknak meg a zsiráfoknak, a bérenceikkel együtt kell őket elküldeni fürödni. (Harsány kacaj a nézők sorai között.) Így van, le kell számolnunk a tetűhintás zsidrákokkal, a bűnöző kormosokkal, meg azzal a zöldségessel, aki ma reggel már megint rosszul adott vissza Vona Gábornak a piacon! Kovács Kálmánnak hívják, 43 éves, a mobiltelefonszáma pedig 70-9032-23-42-45. Nem látszik rajta, de ez ne tévesszen meg titeket: egy büdös, kecskebaszó bantuzsidó ez a Kovács, múltkor is rohadt paradicsomot adott. Erős hazafiak meglátogathatják a lakásán. Harmadik kerület, Alma utca 14. Második emelet, négyes ajtó. Sebestyén van az ajtóra írva, de ez az anyja leánykori neve, övé a lakás, nyugodtan be lehet csöngetni. Ha rendes zöldséget akartok venni, akkor a Fény Utcai Piacra, Novák Benőhőz menjetek, ő igaz, magyar ember. Egyébként örülök hogy végre a leghülyébbeknek is nyilvánvaló lett, hogy a Jobbik könyvelése makulátlanul tiszta. Aki mást mond, vagy aki szerint most Vona szája mozog, az egy utolsó, hazug, senkiházi zsidóbérenc sneci! Vagyis geci. Végeztem! Szebb jövőt!

A Jobbiknak ettől függetlenül nehéz dolga lesz a választásokon, hiszen a Fidesz aprós bödöne kétszer, az Mszp-é háromszor ekkora. "Ez lehet, azonban azokban sokkal több öt- és tízforintos van, a mienkben pedig ötvenesek is vannak." - reagált Vona a különbségre. Egyes gazdasági elemzők szerint nem lehet akkora összegből teleplakátolni az országot, mint amennyit egy átlagos magyar család költ élelmiszerre egy nagybevásárlásnál, azonban ezeket a feltevéseket az Mszp szakértői mellett Varga Mihály is többszörösen megcáfolta: "Ugunda bugunda unga muff bunga jól van ez így. Smarf."

Ezt mi sem tudtuk volna szebben megfogalmazni. Kellemes kampányolást mindenkinek! Smarf.

139 komment

Címkék: politika jobbik

Szén-monoxid pláza nyílt Budán

2009.11.17. 15:11 :: Lichtenstein

A régi, budai Skála helyén épült fel Budapest legújabb plázája, a CO (ejtsd: cé-ó). Az üzletközpont különlegessége, hogy az épület garázsában keletkező kipufogógázt egy belső számítógépes vezérlésű rendszer a vásárlótérbe engedi.

Az úttörő jelentőségű épületről Baross Pált az CO-t építő ING Magyarország Ingatlanfejlesztő Kft. ügyvezető igazgatóját kérdeztük.

Lichtenstein: Üdvözöljük a Terrormédia népes olvasótábora nevében is! Miben más a CO pláza, mint a többi vásárlóközpont?

 

Baross Pál: A plázajáróknak gyakran megfájdul a fejük az olcsó belső világítástól, aminek következtében a vásárlókedvük is alábbhagy. A CO pláza esetében a pénztárgépekből érkező információkból egy központi szuperinelligens számítógép, a HALL 2010 megállapíthatja, hogy tényleg alábbhagyott a vásárlókedv. Ilyenkor a parkolókból begyűjtött kipufogógáz puffertárolóit megnyitja, és a gázt bevezeti az üzlethelyiségbe. A csekély mennyiségű gáztól az emberek feldobódottabbak lesznek, a vásárlókedv újra megnő.

 

L.: Sokan etikátlannak minősítették ezt a módszert. Mi a véleménye erről?

 

B. P.: Nem értek egyet velük. Ezek az emberek végül is vásárolni jönnek hozzánk, mi csak segítünk nekik, hogy hamarabb el tudják költeni a pénzüket. Ez különösen fontos a gazdasági válság idején, így a CO egy magasabb célt is szolgál.

 

L.: Az elmúlt napokban gázmérgezésekről hallhattunk a hírekben...

 

B. P.: Valóban volt néhány sajnálatos eset, amikor némelyek lila elefántokat és vásárlásra buzdító Michelin bábukat hallucináltak maguk elé, de ezek csak marginális esetek voltak. A gáz teljesen biztonságos.

 

L.: Sok vásárló nehezményezte, hogy a vásárlás után még órákig rózsaszín marad a bőrük.

 

B. P.: Igen, a rózsaszín bőr, és a megnövekedett nyáltermelés a szén-monoxid miatt van, de néhány óra múlva nyomtalanul elmúlik. Jelentéktelen csekélység remek árainkhoz mérve. Személy szerint, amikor meglátok egy rózsaszín fejű, habzó szájú embert távozni a CO-ból, mindig elszorul a szívem, hogy tessék, már neki is jó napja van. Miattunk.

12 komment

Címkék: gazdaság pénz

süti beállítások módosítása