HTML

Terrormédia

"Van az igazság, meg van a magasabb értelmű igazság. Van a kevesek igazsága, és van a többség igazsága. Van igazság a szerencsejátékban, és van igazság Marx Tőkéjében vagy Hitler Mein Kampfjában is. Mindenben van igazság, kivéve a tömegtájékoztatást. " Albert Kamu

Nyilatkozat:

Az oldalon található történetek és személyek a képzelet szüleményei (azok is, amik valós személyeken vagy eseményeken alapulnak).

Címkék

Misi

Neve: szolgálj és ne láss bért.
Neve: adj pénzt és ne tudd mért.
Neve: halj meg más javáért.
Neve szégyen, neve átok:
Ezzé lett magyar hazátok.

Magyarország nincs többé

2008.02.14. 00:07 :: Lichtenstein

Ismeretlenek egyetlen éjszaka alatt lemészárolták a korábban "Magyarországnak" nevezett területen élő emberek többségét. Tegnap még több, mint tízmillió ember élt itt, ma reggelre azonban csak pár ezer maradt, többségük különös módon gazdag és befolyásos ember.

 
"Reggel, amikor kávézás közben kinéztem a kastélyom tornyából, feltűnt, hogy szokatlanul üres a város. - kezdte beszámolóját Demján Sándor - Ahogy mentem befele a Trigránitba, feltűnt, hogy egyszerűen meghaltak az emberek. Hullák feküdtek mindenfele. Sajnos köztük volt a titkárnőm is, ami azért baj mert hetekbe telik mire egy új embernek megtanítjuk az iratkezelő rendszerünket." Demján még hozzátette, hogy szerencsére a Trigránit még időben áthelyezte befektetéseinek súlypontját külföldre, így nem fogja nagyon földhöz vágni a magyarok hirtelen eltűnése.
Orbán Viktort is megkerestük, aki lapunknak kijelentette: "A Fidesz mindent meg fog tenni, hogy a tömegközlekedésben használt jegyautomaták ezentúl a papírpénzt is elfogadják, nyugaton ez már ugyanis természetes." A pártelnök még hozzáfűzte, hogy hiába ágálnak hazaáruló ellenségei, legközelebb is őt fogják megválasztani a Fideszben miniszterelnök-jelöltnek.
Horn Gábor nemzetközi sajtótájékoztatón reagált az eseményekre. "Magyarországon ma elviselhetetlen mértéket öltött az antiszemitizmus. Ez csakis annak köszönhető, hogy Orbán nem szab gátat az ordas eszméknek, mert szüksége van arra a pár ezer szavazatra." Beszéde végén Horn megjegyezte, hogy a magyarok valószínűleg azért ölték meg magukat, mert nem tudtak tovább együtt élni azoknak a rémtetteknek a gondolataival, amiket a második világháború alatt elkövettek.
Gyurcsány Ferenc kormányfő sajtótájékoztatóján személyesen garantálta, hogy valójában nem halt meg senki, az emberek pusztán elaludtak. A miniszterelnök szerint olyan nagy a jólét, hogy ebéd után, ha tele a poci, akár ezt is megengedhetik maguknak.
Dávid Ibolya, az MDF elnökasszonya hangsúlyozta, hogy a parlamenti pártoknak össze kéne fogni, és egy ötpárti konferencia keretében megoldani, hogy valaki végre eltakarítsa a hullákat az utcákról. A javaslatot a többi párt elutasította, arra hivatkozva, hogy ezek a konferenciák sosem voltak eredményesek.

10 komment

Címkék: politika wunderscheisse

A bejegyzés trackback címe:

https://terrormedia.blog.hu/api/trackback/id/tr32338486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyiketsem · http://egyiketsem.blog.hu 2008.02.14. 09:03:41

Hát ez telitalálat volt. :D

Aran-ka · http://aran-ka.blog.hu 2008.02.15. 14:33:40

...de masnapra valahogy az osszes hulla eltunt..
Vajon mi lehet emogott? Es mennyit keresett rajra a szallito?

Karbonade · http://magyaropera.blog.hu 2008.02.15. 17:27:16

Demszky Gábor az eset hallatán kijelentette, hogy mélyen elítéli hogy egyes emberek a nyílt utcát választják arra, hogy elhunyjanak, de kiemelte, hogy az eset pozitív oldala, hogy az emberek elhalálozása következtében jelentősen csökken Budapesten a szálló por mennyisége, és a mindennapokat megkeserítő dugók is csökkeni fognak. "Közkívánatra holnaptól az értelmetlen behajtani tilos és parkolást tiltó táblákat is le fogjuk szereltetni" - jelentette be a politikus.

zolizoz 2008.02.16. 16:13:41

kedvenc blogom még mindig:D:D:D

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2008.02.28. 10:35:39

De hogy vették ezt észre egyáltalán?

egyiketsem · http://egyiketsem.blog.hu 2008.03.03. 11:59:37

Gloire,

jogos. Lichtenstein, sajnos csak sci-fi-t írtál. :D

Die, Commies, Die 2008.03.05. 20:51:50

Na, mi újság, Lichtenstein? Alkotói válság?

zolizoz 2008.03.06. 23:24:21

Kérlek szépen Lichtenstein, ajándékozz meg minkdet még poszttal.:)

m.á. 2008.03.07. 19:36:10

Hehe, láthattuk Lichtensteint a tvben:D
süti beállítások módosítása