HTML

Terrormédia

"Van az igazság, meg van a magasabb értelmű igazság. Van a kevesek igazsága, és van a többség igazsága. Van igazság a szerencsejátékban, és van igazság Marx Tőkéjében vagy Hitler Mein Kampfjában is. Mindenben van igazság, kivéve a tömegtájékoztatást. " Albert Kamu

Nyilatkozat:

Az oldalon található történetek és személyek a képzelet szüleményei (azok is, amik valós személyeken vagy eseményeken alapulnak).

Címkék

Misi

Neve: szolgálj és ne láss bért.
Neve: adj pénzt és ne tudd mért.
Neve: halj meg más javáért.
Neve szégyen, neve átok:
Ezzé lett magyar hazátok.

Fekete Mókusőrs Tatárszentgyörgyön

2007.12.11. 13:54 :: Lichtenstein

A Fekete Mókusőrs nevű szélsőséges szervezet tartott felvonulást pár napja Tatárszentgyörgyön. Az ország népe és a vezető közjogi méltóságok egyszerre ébredtek rá a kőkemény valóságra: a kommunista-nácik már a spájzban vannak.

A Fekete Mókusőrs nevű szervezet a Kekon Liga (Keresztény-Kommunista Nacionalisták Ligája) militáns szárnyához tartozik. A liga radikális elképzeléseiről vált hírhedté, többek között arról, hogy a nemzeti vagyon kollektivizálásával szorítaná ki a kommunistákat a gazdaságból. Terveik között szerepel a vallásos ateizmus felszámolása is, ezért a vallásos ateisták magyar püspöke IV. Tóta többször is kiátkozta már őket. A Mókusőrs legradikálisabb célja talán mégis az, hogy a szervezet szeretné végleg kiírtani a parlagfüveket. "Aki parlagfüveket akar kaszálni, az előbb-utóbb embereket is fog." - nyilatkozta ezzel kapcsolatban Lendvai Ildikó, aki azt is hozzátette, hogy az allergiás embereknek meg kell tanulniuk együttélni a parlagfüvekkel. A parlagfüvek ellen egyre növekvő gyűlölettel szemben több közjogi méltóság is felemelte a hangját, például a parlament zavartalan papírzsebkendő ellátásáért felelős kormánybiztos.
Tatárszentgyörgy cigány lakossága körében óriási félelmet keltett a szabályos menetoszlopban vonuló Mókusőrs. Többen jelezték, hogy a rengeteg sörhas láttán napokig nem tudtak zsíros ételeket enni, némelyek pedig infartussal és villanyborotvával álmodtak.
Független elemzők szerint a Mókusőrs hosszú távon veszélyt jelent a rendőrségre is, ami eddig monopolhelyzetben volt a kenőpénzszedő erőszakszervezetek piacán. Más elemzők szerint a Mókusőrs pusztán egy ügyes marketingfogás, amivel a Kekon Liga egyszerre tehet szert nagyobb nyilvánosságra, és anyagi többletbevételre is.
Sólyom László nyilatkozatban ítélte el a politikai tőkecsinálás efféle militáns formáját: "Amikor barátaimmal a nyolcvanas évek végén két hosszúlépés között  lefektettük a Lakitelki Köztársaság alkotmányos alapjait még nem gondoltuk, hogy ez megtörténhet. Fekete ruhás férfiak, testükkel konvex sokszöget alkotva, dobszóra masíroznak közterületen. Masíroznak, és közben fölöslegesen koptatják bakancsuk lassan-lebomló gumiból készült talpát. Pedig ezek a férfiak napelemet is szerelhetnének a Sándor palota tetejére! Ezúton szeretném minden felelősségteljesen gondokodó magyar ember figyelmét felhívni arra, hogy ha hetente csak két alkalommal mosnánk fogat, jelentősen csökkenthetnénk a természetbe ömlő szennyvizek vegyszertartalmát."
Az SZDSZ szóvivője szerint mindez csak fedőtörténet a Mókusőrs valódi céljának elleplezésére, ami nem más, mint Mildred Bellin, a híres zsidó szakács klónozása, akinek a segítségével mérgezett flódnival árasztanák el a világot.

1 komment

Címkék: politika sólyom lászló pokemon

A bejegyzés trackback címe:

https://terrormedia.blog.hu/api/trackback/id/tr69260318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

atitata · http://egysegedmunkasemlekei.blog.hu/ 2007.12.12. 14:29:16

Én nem tartok a parlagfűtől, ezért engem ez a dolog nem érint.
Én szembenézek a félelmeimmel. Az orvosom javasolta.
Régebben féltem ám én is sok mindentől. Például a Póktól. De leültem elé, és a szemébe néztem...
Kaptam is tőle akkora maflást, hogy napokig egyfolytában csak haskelepet csináltam a kocsma biciklitárolóján.
Pók nem nagyon szereti ugyanis, ha nézik.
Azóta nem félek ám tőle. Rettegek...
süti beállítások módosítása