HTML

Terrormédia

"Van az igazság, meg van a magasabb értelmű igazság. Van a kevesek igazsága, és van a többség igazsága. Van igazság a szerencsejátékban, és van igazság Marx Tőkéjében vagy Hitler Mein Kampfjában is. Mindenben van igazság, kivéve a tömegtájékoztatást. " Albert Kamu

Nyilatkozat:

Az oldalon található történetek és személyek a képzelet szüleményei (azok is, amik valós személyeken vagy eseményeken alapulnak).

Címkék

Misi

Neve: szolgálj és ne láss bért.
Neve: adj pénzt és ne tudd mért.
Neve: halj meg más javáért.
Neve szégyen, neve átok:
Ezzé lett magyar hazátok.

Állami WiW

2007.12.14. 08:16 :: Lichtenstein

A magyarok nem ismerik kormányuk összetételét és szerkezetét, továbbá a legtöbb közjogi méltóság nevével sincsenek tisztában. Gyurcsány Ferenc ugyan gyakrabban cserél minisztert, mint zoknit, de azért mi most megpróbáljuk röviden összefoglalni a lényeget, hogy mindenki tudhassa kik is vezetik az országot.

 

Kromofág László - A legfőbb közjogi méltóság

Kromofág tölti be Magyarországon a legfőbb közjogi méltóság szerepét. Ez egy olyan beosztás, ami semmilyen felelősséggel vagy hatalommal nem jár. A mindennapi teendők közé tartozik kifinomult stílusban emelt munkahely még hangulatosabbá tétele, a hivatali rezidencia kiválasztása, továbbá a kínzó szélgörcsök kordában tartása. Kromofág emellett vicces és szórakoztató közszereplésekkel és a legfőbb közjogi rövidnadrág pozíciójának bevezetésével örvendeztette meg a lakosságot. (A rövidnadrág feladata, hogy megvédje a természetet.)

 

Gyurcsány Ferenc - Miniszterelnök

Ferenc korábban marxizmusban látta az ország fényes jövőjét. Elkötelezett kommunistaként, minden hétvégén más településen járta az utcákat, hogy összeszedje a városképet elcsúfító, elhajított cigarettacsikkeket. Egyszer jártában-keltében talált Mosonmagyaróváron egy kádkőgyárat, és azóta már nem kommunista, hanem valami más. Most például ő irányítja az országot, ő mondja meg mennyit kereshetsz, mennyibe kerül a gáz meg az áram, meg hogy mikor romlik meg a zacskós tej. Ferenc biszexuális, kedvenc színe a piros, szereti az állatokat, nem szereti viszont az olyan országokat, ahol nem ő a miniszterelnök.

 

Pityu - Gazdasági és közlekedési miniszter

Pityu, a kék színű törpepapagáj korábban Gyurcsány Ferenc cégénél dolgozott tanácsadóként, rossznyelvek szerint csak egyszerű háziállat volt. Folyamatosan tanulja az újabb szavakat, mondatokat: jelenleg azt tudja mondani, hogy "dübörög a gazdaság," és hogy "Pityuka szép." Sokak szerint Pityu jófajta kekszért bármire képes, de a miniszterelnök kiállt munkatársa feddhetetlenségéért. Pár hete nagy riadalmat keltett, amikor Pityu kirepült a parlamentből egy nyitva felejtett ablakon, de szerencsére néhány óra múlva ugyanott vissza is jött. Sajnos reptében leszart néhány tűntetőt, akik beperelték az államot 650 millió forintra, amit Pityunak további adóbevételekből kell majd finanszíroznia.

Robotzsaru - Igazságügyi és rendészeti miniszter

Murphyt az Egyesült Államokban már elavultnak számító robotrendőrt még 2006 őszén vásárolta meg a magyar kormány. Miniszterként kettős feladatot lát el, egyrészt felügyeli az Országos Ítéletgyár működését, ő koordinálja a megrendeléseket. Híresen szofisztikált programozását lemásolták és telepítették a többi rendőrségi kékrobotra is:

IF ($vannyakkendő == true) { GET_kenőpénz($suspect);}

IF( $vannyakkendő == false) { FOR ($suspect == mozog) { üt($suspect);}}

Demszky Gábor - Főpolgármester

Demszky Gábor a lakitelki köztársaság fővárosának örökös főpolgármestere. Feladatai közé tartozik, hogy pénzt gyűjtsön az SZDSZ-nek, továbbá az, hogy ingyenes ingatlanbefektetési tanácsokkat adjon az állampolgároknak. Demszky 17 éves pályafutása alatt többszor is megnyerte a Nemzetközi Árokásó Világbajnokságot, de neki köszönhetjük az Európában egyedülálló, kerszteződéssel rendelkező és a leállósáv nélküli autópályát is. Budapest 2006-ban előzte meg Pekinget az egy tüdőlebenyre jutó koromrészecske tekintetében, de számos egyéb toplistán is előkelő helyre juttatta a várost. 2007-ben majdnem elveszítettük, amikor megtámadta egy pszichopata kerékpár, szerencsére a testőrök idejében lelőtték az agresszív kétkerekűt.

Ennyit az élvonalról, legközelebb majd a jelentéktelenebb figurákról fogunk beszélni.

5 komment

Címkék: politika wunderscheisse

A bejegyzés trackback címe:

https://terrormedia.blog.hu/api/trackback/id/tr68263512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

srác 2007.12.16. 21:39:00

Végre, ez jó cikk volt!!! Írtó nagy! Na látod, tudsz te értelmesen is írni nem csak szegény hiteseket mocskolni...

egyiketsem · http://egyiketsem.blog.hu 2007.12.17. 09:44:29

Lichenstein, lemaradtam valamiről? :o Mikor mocskoltál Te szegény hiteseket? :o

Karbonade · http://magyaropera.blog.hu 2008.01.09. 18:00:39

Pityu for President!!

(sírva röhögök...)
süti beállítások módosítása