HTML

Terrormédia

"Van az igazság, meg van a magasabb értelmű igazság. Van a kevesek igazsága, és van a többség igazsága. Van igazság a szerencsejátékban, és van igazság Marx Tőkéjében vagy Hitler Mein Kampfjában is. Mindenben van igazság, kivéve a tömegtájékoztatást. " Albert Kamu

Nyilatkozat:

Az oldalon található történetek és személyek a képzelet szüleményei (azok is, amik valós személyeken vagy eseményeken alapulnak).

Címkék

Misi

Neve: szolgálj és ne láss bért.
Neve: adj pénzt és ne tudd mért.
Neve: halj meg más javáért.
Neve szégyen, neve átok:
Ezzé lett magyar hazátok.

Lapulevélen jön a Kuruc.info

2009.02.08. 02:54 :: Lichtenstein

"Lapunk már többször is kifejtette, hogy a szabadkőműves felforgatás keltette destruktív eszmei káosznak köszönhető Isten, az Oltár, és a Trón ledöntése, a forradalomnak csúfolt Nagy Francia Elsötétülés.

Ennek az aljas cselszövésnek a következménye, hogy világunkban egyeduralkodóvá váltak az olyan zavaros pozitivista világmagyarázatok, melyek Isten helyett olyan setét zsidó varázslásokra hagyatkoznak, mint a többszempontú varianciaanalízis, a neurális hálózat, és a fogmosás.

Több bajtársunk is kérdezte, hogy nem ellentmondásos-e ilyesmit hirdetni egy internetes hírportálon keresztül.

Nos testvéreim, mi nem vagyunk hipokriták. Holnaptól híreink csak lapulevélen jelennek meg. A cikkeket idős asszonyok fogják felvinni a levelekre hagyományos szkíta pocokszarból készült festékkel, a kész újságot pedig lovasok fogják kihordani olvasóinkhoz világszerte.

Külön jó hír, hogy a szörnyű igazság elolvasása után a kedves olvasók el is fogyaszthatják a lapuleveleket, ugyanis azok kiváló görcsoldó hatással rendelkeznek.

Más olvasóink azt a zsidó mesét próbálták elhitetni velünk, miszerint Hitler Adolf hitt a "haladásban," le akart számolni a vallásokkal, és Himmler SS rituáléit, valamint Rosenberg elméleteit is megvetette. Természetesen ez mind a háború utáni cionista propaganda része. A Führer pont olyan volt, amilyennek mi megírtuk.

Csók, puszi:

A Kuruc.info szerkesztősége

 

U.I.: Bajtársak! Az aranyfedezet nélküli zsidó valutát ne küldjétek tovább a számlánkra! Holnaptól, csak tiszta tömbaranyat fogadunk el."

4 komment

Címkék: politika aprajafalva

A bejegyzés trackback címe:

https://terrormedia.blog.hu/api/trackback/id/tr54929494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

grupi 2009.02.08. 11:49:40

Bocsi, de ez most nekem még túl sűrű, és zavaros.
Gondolom vasárnap reggeli értelmezi zavarban szenvedek.

kerületi28 2009.03.19. 14:16:21

ismét remek iromány:)

PPJ · http://greenr.blog.hu 2009.06.14. 23:37:41

Fantasztikus iromány!

Minden jót!

PPJ · http://greenr.blog.hu 2009.06.16. 14:03:53

Most ez is vicc? Melyik részről? Túl kétértelmű.
süti beállítások módosítása