HTML

Terrormédia

"Van az igazság, meg van a magasabb értelmű igazság. Van a kevesek igazsága, és van a többség igazsága. Van igazság a szerencsejátékban, és van igazság Marx Tőkéjében vagy Hitler Mein Kampfjában is. Mindenben van igazság, kivéve a tömegtájékoztatást. " Albert Kamu

Nyilatkozat:

Az oldalon található történetek és személyek a képzelet szüleményei (azok is, amik valós személyeken vagy eseményeken alapulnak).

Címkék

Misi

Neve: szolgálj és ne láss bért.
Neve: adj pénzt és ne tudd mért.
Neve: halj meg más javáért.
Neve szégyen, neve átok:
Ezzé lett magyar hazátok.

Progresszió és konstruktív tömeggyilkosság

2008.01.26. 23:00 :: Lichtenstein

Az Országépítő Radikálisok Közösségi Portálja (az Ork Portál) meghírdette a Konstruktív Tömeggyilkosság Programját. A kevésbé ismert társadalomfilozófiai irányzatuk lényege, hogy sok embert kell megölni, amitől nagy építkezések kezdődnek. Az építkezések hatására majd virágba borul Európa és elkezdődik az Új Aranykor. Interjú Erőszakos Vazullal, a program alkotójával, akit bajtársai csak a Szittya Szarumánként emlegetnek.

- Szia Vazul! Azt hiszem rögtön belecsapok a lecsóba, és megkérdezem azt, ami mindenkit nagyon érdekel: Mikor kezdődnek a tömeggyilkosságok?

- Helló, Lichtenstein, üdvözlöm a kedves olvasókat! Nos igen, mindenki ezt kérdezi tőlünk, nagyon sokan várják már, hogy elkezdődjön. A program egyenlőre az előkészítési fázisban van, még nem nagyon öltünk meg senkit. A majdani tömeggyilkosokat most onnan lehet felismerni, hogy fekete ruhájuk van, és fiatalos a megjelenésük. A lényeg az, hogy a disznó nyugati világ elérte a vágósúlyát, ezért pusztulnia kell. Szerencsére egyre kevesebben vannak, akik nem értik, hogy miért van szükség a népírtásra.

- Értem. Milyen lesz az Új Európa?

- Hát, nem lesznek zsidók, meg cigányok, meg négerek. Meg arabok se lesznek tulajdonképpen, de velük azért jóba leszünk, mert ők is utálják a zsidókat. Oroszok sem lesznek, csak nagy építkezések, és sok virág. Nem lesznek mohó bankárok, meg nem lesz az ember ember általi kizsákmányolása se. Azt mondtam már, hogy a marxistákat is megöljük?

- Nem.

- Szóval marxisták se lesznek. Nagy lesz a rend, mindenki dolgozni fog és boldog lesz.

- Mitől lesznek boldogok?

- Hát, mert halomra ölték a sok négert, zsidót, meg cigányt. Ettől már önmagában is nagyon boldogok lesznek, de persze a sok virág, meg a békesség miatt is.

- Ki fogja irányítani az Új Európát?

- Fú, hát ez még nagyon távlati kérdés, egyenlőre nem is lényeges, előbb koncentráljunk a tömegyilkolásra.

- De, mégis...

- Nem tudom, talán klónozzuk a Führert. Vagy esetleg a Toroczkai Lacit. A koncertjeinket, meg a Magyar Szigetet is nagyon ügyesen szervezi, biztos elboldogulna egy kontinenssel is. A lényeg az, hogy nagyon szép és igazságos lesz minden. A sarkokon rendőr, a hentespultokon cigókból készült kolbász lesz.

- Vazul, habzik a szád és forognak a szemeid.

- Bocsánat, néha előfordul, ha a szebb jövőre gondolok. Olyan szép lesz, hogy majd az angyalok is leszállnak a Mennyből, hogy segítsenek cementes zsákokat hordani az építkezéseken. Meg hoznak szép mennyei brikettet is. Hej, de szép is lesz! De előbb persze a nagy tömeggyilkosság, ahogy a Führer is csinálta volna, ha nem tesznek neki keresztbe a zsidók. Hej, azok a huncut zsidók, hogy keresztbe tettek neki! Megszakad az ember szíve!

- Ne sírj...

- Igen, de mindig elérzékenyülök, ha a Führerre gondolok. (Szip-szip.) Annyi mindent tett a világért, és olyan cudarul elbántak vele! De majd biztosan örvendezni fog fent a Mennyben, amikor látja, hogy halomra öljük a sok gennyet. A jobbján ott lesz a mi Urunk Jézus Krisztus, a balján pedig Szálasi nemzetvezetőnk. Bal kezükben lágersör, a jobban pedig az erőt adó gyűlölet, mellyel behintik Európát a Nagy Küzdelemhez. Ja, az mondtam, hogy a drogosokat is kivégezzük?

- Nem... Végül is, ki fog maradni a ti Európátokban?

- Mi az istenfélő, egészséges testalkatú, turcsiorrú, fehér, heteroszexuális népek Európáját építjük. Kivéve, ha nincs családod, és elmúltál negyven. Akkor kinyírjuk.  Meg ha nincs sapkád.  Akkor is. A lényeg a gyilkoláson van igazán.

4 komment

Címkék: politika lázadás

A bejegyzés trackback címe:

https://terrormedia.blog.hu/api/trackback/id/tr35296177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Stein (törölt) 2008.01.27. 17:34:58

Mi van, meglátogatott az NBH?

Lichtenstein · http://terrormedia.blog.hu 2008.01.27. 21:52:07

Sajnos beszerveztek. Viszont kaptam zsetonokat a rebiszes kóla-automatákhoz, meg ingyen részt vehetek az izraeli Ben-Gurion Főiskola "Cionizmus és a bunkerromboló rakéták ballisztikus íve" című kurzusán.
süti beállítások módosítása