HTML

Terrormédia

"Van az igazság, meg van a magasabb értelmű igazság. Van a kevesek igazsága, és van a többség igazsága. Van igazság a szerencsejátékban, és van igazság Marx Tőkéjében vagy Hitler Mein Kampfjában is. Mindenben van igazság, kivéve a tömegtájékoztatást. " Albert Kamu

Nyilatkozat:

Az oldalon található történetek és személyek a képzelet szüleményei (azok is, amik valós személyeken vagy eseményeken alapulnak).

Címkék

Misi

Neve: szolgálj és ne láss bért.
Neve: adj pénzt és ne tudd mért.
Neve: halj meg más javáért.
Neve szégyen, neve átok:
Ezzé lett magyar hazátok.

Zavargások Aprajafalván

2007.10.13. 22:00 :: Lichtenstein

Véres zavargások törtek ki a korábban rendkívűl békésnek hitt törpeállamban, Aprajafalván. A Törpfelszabadító Front gerillái eltorlaszolták a falut körülölelő patakon átvezető hidakat, és blokád alá vették a fontosabb közintézményeket. Szakácstörp gombaháza lángokban áll. Törppapa a falu közepén barikádozta el magát leghűségesebb törpjeivel. A polgárháború elkerülhetetlennek tűnik.

A Törp.info nevű szélsőséges internetes médium régóta lázította a törpöket, hogy Törppapa egy kommunista zsidó, aki valójában Hókuszpók kezére akarja játszani Aprajafalvát. A hiánygazdaságtól nyögő törpök között hamar nagy népszerűségre tett szert az elmélet. Tovább élezte a helyzetet, hogy Törppapa tanácsadói nyomatékos kérésére sem volt hajlandó lecserélni vörös ruháját fehérre. Az ellenállóknak az volt az utolsó csepp a pohárban, amikor a rendőrtörpök szabályos eljárás nélkül internálták a pokolgépgyártással vádolt Tréfitörpöt. A Front hívei egy tisztább, gombáktól és egyéb drogoktól mentes rendpárti Aprajafalvát vízionálnak, de senki sem tudja egész pontosan hogyan akarják ezt megvalósítani.  Törpapa hívei nagy erőket mozgósítottak a közrend fenntartására, de a gombavárosban így is teljes a káosz. Sok törpöt kórházban ápolnak, Travitörpöt ismeretlenek meglincselték. Sokan Aprajafalva elsőszámú szörptermelő konkurenciáját a Gumimaci Szindikátust sejtik a zavargások mögöt. "Prominens gumimacik pénzelik a Törpfelszabadító Frontot." - fogalmazott Stumpf István politikai szakértő. A zavargások következtében Aprajafalván leállt a szörptermelés, és a megrendelőknek valahonnan sűrgősen pótolniuk kell a hiányt. "A megfelelő termelői kapacitással egyedül a gumimacik üzeme rendelkezik, ám ebből nem szabad elhamarkodott következtetéseket levonni." - jelentette ki az üggyel kapcsolatban a gumimacik szóvivője.

4 komment

Címkék: fegyver lázadás aprajafalva

A bejegyzés trackback címe:

https://terrormedia.blog.hu/api/trackback/id/tr97193321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Stein (törölt) 2007.10.14. 15:36:51

A szörptermelési válság megoldására a korábban szörpben utazó Zsanettet kérték fel. A sokoldalú személyiség 16M+ÁFA áron vállalta volna a projectet, ám elzárkózott a kontrakt gumibocsóban való kiegyenlítésétől.

Helikopterről tragikus képeket láthatunk, ahogy Aprajafalva főterén az éhezéstől teljeen kimerült törpök hevernek. A bozótosban már támadásra készülődik az FBI...

spamdog · http://www.szorfdeszka.hu 2007.10.14. 16:20:13

Vazze a Szakácstörpöt Hami-nak hívják!

Törppapa 2007.10.18. 17:05:36

Innen a barikád meg az én barikám mögül üdvözlöm a még mindig engem támogató, hozzám hűséges idiótákat! Együtt bukunk! Szavazz rám és olcsóbban kapod a szörpit! Aprajafalvát naggyá tesszük!
süti beállítások módosítása