HTML

Terrormédia

"Van az igazság, meg van a magasabb értelmű igazság. Van a kevesek igazsága, és van a többség igazsága. Van igazság a szerencsejátékban, és van igazság Marx Tőkéjében vagy Hitler Mein Kampfjában is. Mindenben van igazság, kivéve a tömegtájékoztatást. " Albert Kamu

Nyilatkozat:

Az oldalon található történetek és személyek a képzelet szüleményei (azok is, amik valós személyeken vagy eseményeken alapulnak).

Címkék

Misi

Neve: szolgálj és ne láss bért.
Neve: adj pénzt és ne tudd mért.
Neve: halj meg más javáért.
Neve szégyen, neve átok:
Ezzé lett magyar hazátok.

Új érme bevezetését tervezi az MNB

2007.10.14. 22:00 :: Lichtenstein

Nemzeti valutánk folyamatos elértéktelenédse okán új 300 forintosokat fog veretni a Nemzeti Bank. Simor András elnök szerint ez azért is lesz nagyon praktikus mert egyetlen érmével lehet majd befizetni a vizitdíjat.

A tervek szerint az érme egyik oldalára Horváth Ágnes egészségügyi miniszter arcképe fog kerülni. A Molnár Lajos örökségét továbbvivő szakpolitikus azt nyilatkozta, hogy rendkívül örül munkája ilyen mértékű elismerésének. "A szüleim böllériskolába irattak, de én mindig is többre vágytam. Olyan lelkesedéssel beleztem a teheneket, hogy munkaadóim hamar felfigyeltek tehetségemre, így külön javaslatra felvettek a Semmelweis Egyetemre. Büszke vagyok az eredményeimre." - mondta Horváth. Az MNB szakértői már neki is láttak az érme megtervezésének, információink szerint a miniszterasszony arca profilból lesz látható, mert szemből sehogy sem akart ráférni. A Fidesz máris tiltakozik az új érme terve ellen, mivel élő személyről utcát sem lehet elnevezni Magyarországon. "Mélyen elítéljük a személyi kultusz újjá éledését, pártunk sosem fog hozzájárulni, ahhoz hogy élő ember arcképe kerüljön nemzeti érméinkre. Vagy az érmének, vagy Horváth Ágnesnek pusztulnia kell. Mi megelégednénk az utóbbi lehetőséggel is." - jelentette ki Kövér László, a Fidesz vasökle. Szakértők szerint nincs is szükség a Fideszre a javaslat megszavazásához, ugyanis, az érmék formáját a köztársasági elnök hagyhatja jóvá. Vasárnap déli sajtótájékoztatóján Sólyom László kijelentette: "Mélységesen elítélem, hogy egy exböllér arcképe kerüljön nemzeti valutánk egyik érméjére. Ez ellentmond mindannak, amiért eddigi életemben dolgoztam, amiben hiszek, és amiben valaha még hinni fogok. Persze, a javaslatot valamiért mégis átengedem, de innen üzenem Gyurcsány Ferencnek, hogy nem leszek könyörületes, ha még egyszer előfordul, hogy éjszaka a takaróm alá lopózik és molesztálja a fenekem." - nyilatkozta az elnök.

16 komment · 1 trackback

Címkék: szdsz egészségügy horváth ágnes sólyom lászló forint

A bejegyzés trackback címe:

https://terrormedia.blog.hu/api/trackback/id/tr20194896

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Simplemente haga clic en el siguiente documento 2018.01.20. 06:42:25

Egy fotós lélegzetelállító képei a világ végéről - Mantain

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pas · http://pasthelod.hell-and-heaven.org 2007.10.15. 00:47:52

W~hahaha, Kövér "megmondós" Laci :D

kukacospista 2007.10.15. 07:38:30

Sőt!Nekem lenne még ötletem,új címlet bevezetésére.Legyen új papír pénzümk is,Mutyiló néven,értéke 100e.Ft.Mégse kelljen azt a sok koszlott húszezrest dugdosni,meg elegánsabb is...
Erre viszont oldalanként legalább két politikus képét kéne rakni,igy elégedett lenne mindenki...

baggins 2007.10.15. 08:45:10

Ezt egyedül találtad ki vagy segítettek?

423ft 2007.10.15. 10:26:03

Na na...ezt a kuruc.info már rég kitalálta csak akkor még nem gyilkos ágnes volt.
Itt a kép az uj bankóról:
kuruc.info/r/22/12925/

Pici Kimi 2007.10.15. 11:15:24

Szerintem igaza van az előttem szólónak.
Kíváncsi lennék rá hogy vajon azért akarják ezt a politikusok, mert annyi vizitdíjat fizetnek hogy húzza a zsebüket az apró? Vagy mostmár úgy gondolták hogy a pór népnek is legyen jó valamiben? Igazad van kukacospista Köszi Gyurcsány

KopaszMercis 2007.10.15. 12:40:20

szerintem ennek a blogbejegyzesnek fussatok neki megegyszer ...

gonosz 2007.10.15. 13:43:31

szerintem sem lett túl humoros..

gargoyle 2007.10.15. 14:30:36

ezt is el kell viselni ahogy a zsirtaltos fele humort a masik organumokban. (: ettol meg nem nevettem, nem uti meg a mercet (a magyar mercet sem)

grupi 2007.10.15. 14:44:09

Az alap elgondolás jó volt a vizitdíj érmével kapcsolatosan. Jó ötlet a képi megjelenítés is. Itt kellett volna egy kicsit többet időzni, és a lehetőségeket vesézni.
Molnár, "mengele" dr.-t nem szabadna ebből kihagyni. Horváth Ágnes mint útód, persze kitűnő hóhérsegédként, de akkor vagy párban kéne őket vberetni, vagy kétoldalasan. Aztán a szabad madarakat is rá kellett volna sűríteni valamilyen ábrázolásban, mert igencsak részesei és cinkosai a dolognak. Nem csak azért mert szeretik a garast és megérik a maguk pénzét, hanem azért, mert mégis csak ök viszik a tárcát. No meg a pénztárcát, illetve a mi pénztárcánkat is.
Például lehetne egy olyan mótívum, mint amikor a szorgos méhecske leszálla virágra beporozni, avagy nektárt kiszívni belőle, úgy szálnának le, netán telepednének rá a szadesz keselyűi,(szabad madarai) egy vörös szegfű-szálra. Egy a szegfűre ihletés, lászállás, vagy rátelepedés, szintén méltón tükrözné, jelképezhetné szoros és karöltve történő boldog együttműködésüket. Ez a baloldalt található míves mótívum jól mutatana a Molnár - Horváth portréjára vert vizitdíj tri-karcáros hátoldalán.

Az írásra visszatérve, azonban fent vázoltkkal illetve ahhoz hasonlatos formában ötvöztem volna tovább a cselekményt.
viszont Kövér, Sólyom és Gyurcsám beillesztésével, már nem igazán sült el a dolog. Főleg, hogy gyurcsányi ágypalopózásos matatásával bekeverni a köztit, hát nem éppen ide illő, s nem a tárgyköreb paszzoló.
Innentől humortalanná és leértékelődötté vált az írás.
Gyurcsány és Kövér talán önmaga is megér egy önűálló storyt.
Nem mindha Sólyomról nem lehetne valamit kerekíteni. Lehet, mint bárkiről.
De azért mégis csak maradni kellett volna a tárgynál, s valakihez mérten csak illenék igazodni, vagy valamihez viszonyodni.
Itt talán ez is elmaradt, mint a slusz póén a történet végéről.
Ez voltam én, - szerintem.

Daved · http://buxevo.com/hu 2007.10.15. 14:54:09

Azt hittem már az €-n dolgozunk, de közel sem...

Prophet 2007.10.15. 22:35:49

Ez tényleg Mengele doktorral volt job, és papírpénzben. Bár fémből is jó, nekem mindegy. Azért hogy Ágika is rákerüljön, valahova rányomhatnák. Pl valami nőgyőgyászati kaparóeszközre gravírozhatnák az arcát (a baj hogy túl nagy a feje, így legalább elefántokhoz való eszköz kéne). Amúgy a pénz égetést itt is büntetik?

z 2007.10.16. 14:03:39

Nekem tetszett. Thumbs up.

Dr. Stein (törölt) 2007.10.18. 05:51:00

Hova lett két cikk?
Öncenzúra?

Lichtenstein · http://terrormedia.blog.hu 2007.10.18. 11:39:54

Reggel mérgezett portást találtam a kerti anakondám szájában. Úgy éreztem ez figyelmeztetés.
süti beállítások módosítása