HTML

Terrormédia

"Van az igazság, meg van a magasabb értelmű igazság. Van a kevesek igazsága, és van a többség igazsága. Van igazság a szerencsejátékban, és van igazság Marx Tőkéjében vagy Hitler Mein Kampfjában is. Mindenben van igazság, kivéve a tömegtájékoztatást. " Albert Kamu

Nyilatkozat:

Az oldalon található történetek és személyek a képzelet szüleményei (azok is, amik valós személyeken vagy eseményeken alapulnak).

Címkék

Misi

Neve: szolgálj és ne láss bért.
Neve: adj pénzt és ne tudd mért.
Neve: halj meg más javáért.
Neve szégyen, neve átok:
Ezzé lett magyar hazátok.

Hol nyaralnak a politikusaink?

2008.06.21. 00:22 :: Lichtenstein

Közeleg a nyár, amikor a nyugati világ dolgozó népe egy-két hétre kiszakadhat a szürke hétköznapok posványos mocsarából, és forró napsütésben hempereghet a söröskupakokkal dúsított tengeri homokban. Mi magyarok még messze vagyunk ettől a homoktól, sőt, sörgyáraink marketingesei arra próbálni rávenni minket, hogy műanyag palackból igyuk a folyékony kenyeret. Vezető magyar politikusoktól kérdeztük, hol fogják tölteni a nyarat.

Lichtenstein: "Ön hol tölti a nyarat pártelnök úr?"
Fodor Gábor: "Engem  most választottak meg az SZDSZ elnökének, fura lenne, ha egyből nyaralni mennék, nem igaz? Nem mehetek nyaralni, rendbe kell raknom az egészségügyet. Vagyis az SZDSZ-t. Igem, azt fogom rendbe rakni. Az SZDSZ-t."
Lichtenstein: "Miért van szörfdeszka az autója tetőcsomagtartóján? És honnan jön ez a tömény fűszag?"
F. G.: "Mennem kell, várnak egy fontos tárgyaláson."

Orbán Viktor: "Legszívesebben örökre elhúznék innen a retkes picsá, ja, hogy maga újságíró? Feleségemmel és gyermekeimmel közös családi nyaralást tervezünk, ide a közeli Fiumébe, hogy megmutathassam lányaimnak az egykori Nagymagyarország híres tengeri kikötővárosát."

Dávid Ibolya: "Ha valaki egy olyan nagyszerű párt vezetője, mint az MDF, szinte minden nap nyaralás. Én, mint sziklaszilárd konzervatív, mindig is azt mondtam, hogy őseink iránymutatását kell követnünk, különösen Antall Józsefét. Tegnap is kimentem a székház udvarára a szobrához, az mindig segíteni szokott a nehéz döntésekben. József, hova menjek nyaralni? - kérdeztem, és ő a síron túlról válaszolt: "Merülj alá, Ibolya!" Akkor tudtam, hogy muszáj lesz elfogadnom Kapolyi László meghívását a Karib-szigeteki könnyűbúvár-túrára."

Gyurcsány Ferenc: "Nézze, én legszívesebben az MSZP társadalompolitikai tagozatát küldeném nyaralni, de örökre. Klára és én egy különleges szállodába megyünk a Déli-sarkra, amit a hozzánk hasonló exkluzív vendégek számára rendeztek be. Az épületbe a legnemesebb anyagokat válogatták össze, a kandallókban pedig híres festők eredeti műveit tüzelhetjük el. Van lehetőség szűzlányok vérében is fürödni, azt hiszem. Totó a miniszterelnöki kutya fog helyettesíteni, amíg távol leszünk. (Ha egyet ugat el kell adni, ha kettőt, mehet előzetesbe.)"

Sólyom László: "A Sólyom nem megy nyaralni. A Sólyom csak más földek fölé száll vadászni."
Lichtenstein: "És hol lesznek ezek a másféle földek?"
S. L.: "A Sólyom nem osztja meg réti rágcsálókkal az elképzeléseit."

A Terrormédia szerkesztősége nem érti, minek elmenni bármikor is a magyar ugarról, hiszen ideális pihenést biztosít mindenki számára: altat és befed, mint egy puha ágyikó. Tudják ezt az ország vezetői is, ezért intézték úgy az ügyeket, hogy megkíméljenek minket egy külföldi csalódástól. Magukra vállalták ezt a sziszifuszi terhet, helyettünk viszik az égető déli napra a bőrüket. Isten áldja mindannyiukat, sokáig éljen a Lakitelki Köztársaság!

5 komment

Címkék: politika nyaralás

A bejegyzés trackback címe:

https://terrormedia.blog.hu/api/trackback/id/tr15531642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gazember 2008.06.21. 23:52:34

Csucsszuper! hurraaaaa!!! meg tobbet! naponta nezem, van-e uj iras, es eleg lehangolo, ha nincs. erot ad! :)

g

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2008.06.22. 07:35:21

Ember! Nem tudom, hogy te ennyire hülye vagy ennyire okos vagy, de ez valóban egy telitalálatos bejegyzés volt:-D

ü
bbjnick

Szotyi 2008.06.30. 21:29:21

Én Galgagyörköt ajánlanám nekik:P
(de gonosz vagyok:D)

FMJ 2008.07.04. 08:04:27

Hemingway is megmondta, a Sólyom nem osztozik :)

Állati jó a blog.
süti beállítások módosítása