HTML

Terrormédia

"Van az igazság, meg van a magasabb értelmű igazság. Van a kevesek igazsága, és van a többség igazsága. Van igazság a szerencsejátékban, és van igazság Marx Tőkéjében vagy Hitler Mein Kampfjában is. Mindenben van igazság, kivéve a tömegtájékoztatást. " Albert Kamu

Nyilatkozat:

Az oldalon található történetek és személyek a képzelet szüleményei (azok is, amik valós személyeken vagy eseményeken alapulnak).

Címkék

Misi

Neve: szolgálj és ne láss bért.
Neve: adj pénzt és ne tudd mért.
Neve: halj meg más javáért.
Neve szégyen, neve átok:
Ezzé lett magyar hazátok.

Bedőlhet a prostituált-piac

2009.04.28. 03:44 :: Lichtenstein

Vezető közgazdászok szerint akár humanitárius katasztrófa is sújthatja hazánk prostituáltjait, ha eléri a szektort a válság. A kormány tagadja, hogy válság van, de a Fitch Ratings elemzői szerint ilyen magas kockázat mellett az ukránok és az oláh cigányok sem fognak sokáig pénzt fektetni a kurvákba Magyarországon.

 

A prosti-piac ebben a negyedévben a váratlan túlkínálattól bolydult fel. A gazdasági válság hatására elszegényedtek a diáklányok, akik hajlandóak egy finomabb vacsoráért, vagy egy szerényebb mértékű juttatásét is ágyba bújni - akár egész éjszakára. Egy átlagos profinak az ilyen szerény összeg mindössze egy hatvan perces légyottra kifizetődő.

 

Ma már pár ezer forintért juthat a vásárló egy fullextrás teljes órához, de a diáklányok alacsony áraival így sem lehet versenyre kelni. A diákpunci ma már nem a gazdag, őszülő csúcsvezetők privilégiuma, hanem tömegcikk. Nem csoda, hogy sehol sem látni már útszéli kurvákat: Ágya még a legrondább diáklánynak is van.

 

Sokak szerint az olcsó, tömeges felsőoktatás a hibás, mások szerint az SZDSZ. Az anyagi gondokkal küzdő főstricik kezdetben a szélsőjobboldal pénzügyi támogatásában látták a megoldást, hátha ők képesek lesznek némi erkölcsöt rázni a fiatalokba, de Csurka és Vona  rendszeresen elsikkasztotta az átutalt milliókat, nem lett meg az áttörés. Az iparág vezetői végső elkeseredésükben mentőcsomagot kértek Bajnaitól, de a kormányfőtől eddig nem érkezett válasz. Pedig, a prostituált-piac összeomlása magával ránthatja a törülköző, a papírkendő, valamint a lepedőipart is.

3 komment · 1 trackback

Címkék: gazdaság

A bejegyzés trackback címe:

https://terrormedia.blog.hu/api/trackback/id/tr201090736

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Làm bằng đại họC thật lambangdaihoc 2018.02.25. 10:40:25

audit checklists - Can you give a six mounth old kitton amoxicillin

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

grupi 2009.05.01. 10:50:43

Az Mszp tagadja, hogy köze lenne ehhez a válságjelenséghez.
A Kistex (Kispesti Textilgyár) már korábban tönkrement, a konyháját bérlő Food Express is elhagyta már a gyárat, s elindult a csőd felé. Sőt az egykor ott tanuló kubai csoki lányok is utcára kerültek.
A prostik képviselője pedig tagadja, hogy közük lenne a lepedőgyártás csökkenéséhez, illetve válságához, hiszen ők ezt használnak a legkevésbé. Példaként említette a soron levő lányok útszéli tapasztalatait, és a kamionosok, sofőrök elmondásait. A természetvédők és a papíripari szakmunkások valóban jelezték a papírhulladékok mennyiségbeli változását és az út menti erdők széli megjelenését.
A diákok pedig csupán a piac megújulását frissítését szolgálják. A fiatalok pedig sokkal kompatibilisebbek és Eu komfortosak. Az árak ebbéli alakulása pedig a piacra jótékony hatással vannak egyes elemzők szerint. Ugyanis ez az egyetlen szolgáltató ágazat, ahol nem az árakban érvényesül az infláció. Sőt,ide nem fog begyűrűzni sem a Gyurcsány, sem a Bajnai csomag, hiszen rajtuk még Bokros sem fogott ki. Tudni illik áfa mentes szolgáltatásukra nincs hatással az adóváltozás. Ez eddig is, és most is a kedvezményes tarifa alatt, avagy áfa mentes marad.

grupi 2009.05.01. 11:02:06

Közben most jelezték, hogy a korábbi Május 1 ruhagyár is bezárt, de ehhez semmi köze a Bajnainak, vagy a kurváknak. Ők ugyanis nem vettek részt a lepedőiparban. A korábbi öltönyök gyártását és forgalmazását meg a Vörös Október Ruhagyárban folytatták, de a mióta Brüsszelbe járnak a honatyák, ezeket Armanival és egyéb más európai márkákkal váltották fel. Ez az egyetlen kurva dolog ebben, és csupán ennyi köze van az egésznek a válsághoz. A prostik amúgy sem szeretik a maskarát, vagy a túl öltözöttséget.
Oly annyira nem, hogy amint elnézi őket az ember, vagy a hirdetéseket lapozgatva látja, egyre hiányosabb viseletben jelentkeznek munkára.
Ez viszont tényleg lehet válság jelenségre utaló ok.

memix 2009.12.29. 12:27:05

Nos a következő weboldal nem azt mutatja, hogy bedől a prostitúció: www.kurvak.comuv.com Ezen az oldalon olyan lányok vannak feltüntetve akik kint dolgoznak, és nem is kevesen vannak
süti beállítások módosítása